Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
И официјално Михаел Балак нема да игра на светското.Даваа интервју на еуроспорт баш видов..Штета.. :(

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
а бе ај славете алооооооооо шо се тие коментари тука

ДВОЈНА КРУНА АЛЕ АЛЕ АЛЕ, АЛЕ АЛЕ АЛЕ ,АЛЕ АЛЕ АЛЕ :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
ДВОЈНА КРУНА АЛЕ АЛЕ АЛЕ, АЛЕ АЛЕ АЛЕ ,АЛЕ АЛЕ АЛЕ
ДВОЈНА КРУНА АЛЕ АЛЕ АЛЕ, АЛЕ АЛЕ АЛЕ ,АЛЕ АЛЕ АЛЕ :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
ДВОЈНА КРУНА АЛЕ АЛЕ АЛЕ, АЛЕ АЛЕ АЛЕ ,АЛЕ АЛЕ АЛЕ
ДВОЈНА КРУНА АЛЕ АЛЕ АЛЕ, АЛЕ АЛЕ АЛЕ ,АЛЕ АЛЕ АЛЕ:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Според гласањата на сајтот на Челзи најуспешна сезона ни е оваа!
П.с за на лето мои желби се Кака,Пато или Бензема. Агуеро никако пошто е срање,ја гледав утакмицата не само со Фулам туку цела сезона станал голем легач а и финалево повеќе паѓаше него што трачеше иако имаше две асистенции.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
F

fantomX

Гостин
Ех..да дојдат сите четворица,што убаво би било :pipi::pipi:
И Кака и Ибрахимович плус. :pos2:

EPa brat treba da go pratis poveke Atletico pa ke vidis dal e dobar.
Bas e super igrac,ne samo za vo Chelsea za sekade.
Gledase finaleto so FUlham?
Koj mu asistirase dvapati na Forlan?Aguero..
Првото не беше асистенција, шутираше и ја промаши топката килавото кур-че.
Па шо знам, со Фулам ќе треба два пати сезонски да игра ако дој кај нас, на знам дали ќе издржи два дуели со нив по виденото од финалето.... :kesa:

Да.
Ама штом го бараат челниците на Челзи не е залудно,така да..
Од Арнесен „пронајдоците“ не се залудни?!
Абе ај Мурињо шо замина, ајде. Ама чим и Арнсен не замина работата не е ко шо треба. :toe:

I sega Karlito treba da zeme da vika jas sum speciljalen kako sto napravi Mur:)
Тој е дебел легач, така можи да се кажи сам. А што велат фанојте, мојот аватар е најавтентична работа.

На позајмица, а? Директна замена со Ешли Кол? :tv:

Дебелиов не 10, ама наредниве 5 години го рачунам дека останува. Па кај ќе ој мајка му стара.... :icon_mrgr

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1279354/Didier-Drogba-warns-Premier-League-Chelsea-aiming-120-goals-season.html?ITO=1490

Аха, а со кои напаѓачи? Со тебе и Анелка? Да видам да не верувам...
Калу следна сезона дава 20+ гола во Премиер Лига.
Само ако му тргни од почеток и ако се ожени во меѓувреме. Ако среќно се ожени. :kesa:

И на 24фудбал видов, понуда за Милнер од 24 милиони фунти, а? Абе со усул малку лажење, ебаго....

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Милнер е добар играч бе фантом,се докажа сезонава во Вила.
И тебе па никој не ти чини,агуеро не чинел.
ТОрес не иде кај нас,Милан не го дава Пато,Волфсбург бара милионски суми за Џеко,Игуаин ќе потпише нов договор со Реал..останува само Пацини,али камен играч е.

F

fantomX

Гостин
Милнер е добар играч бе фантом,се докажа сезонава во Вила.
И тебе па никој не ти чини,агуеро не чинел.
ТОрес не иде кај нас,Милан не го дава Пато,Волфсбург бара милионски суми за Џеко,Игуаин ќе потпише нов договор со Реал..останува само Пацини,али камен играч е.
Милнер се докажал? Со наградата за најдобар млад играч според професионалните фудбалери во Англија, иако е постар и од најдобиот играч според нив (Руни)? Мене ми треба класа плеј бре, ко Деко, со осет за топка, топката очи да добива од тој играч.
Деко кога сме кај него, 90% е сигурно дека оди во Флуминенсе, со среќа нека му е, и син му нека оздрави, пошто главно и заради болеста на син му се враќал во Бразил. Убедливо најталентираниот наш (досега) играч, акцијата за 4 или 5 гол против Астон ВИла беше на Стемфорд Бриџ која тој ја потегна беше страшна, за мене тоа е гол на сезоната. Страшно чувство за топка. А букарот Милнер? :kesa:

Зошто Агуеро да е поблизу до Челзи него Торес или Џеко на пример во моментов? За сите тројца се бараат астрономски суми, а платата на овај кур-ов е најтешка за обезбедување пошто даноците во Шпанија се многу, многу помали од тие во Англија, и за да му се удоволи барем колку шо зема во Атлетико треба да биди убедливо најплатен играч на Челзи.
А за едно исфорсирано копиле кое, не ми се верува дека ова следново го кажувам, ќе грее клупа на сметка на Саломон Калу кој ќе игра прва постава, не вреди такво нешто.

--- надополнето ---

http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2054930,00.html

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
На позајмица викаш а ? Ај честито трасфер. :pos:

Не ломотете за џабе, Кака, Бензема, Игуаин, ниту еден од овие не си оди. Играчи кои дојдоја ланската сезона за голема сума, ке си оделе. Абе ај можи ако дајте дупло. Кака = Ешли + 65 мил. Вака бива. А Игуаин ке си го продолжи договорот пред светско.

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
На позајмица викаш а ? Ај честито трасфер. :pos:

Не ломотете за џабе, Кака, Бензема, Игуаин, ниту еден од овие не си оди. Играчи кои дојдоја ланската сезона за голема сума, ке си оделе. Абе ај можи ако дајте дупло. Кака = Ешли + 65 мил. Вака бива. А Игуаин ке си го продолжи договорот пред светско.
Тоа што го зборуваш ти е чиста фантазија..хахахах абе ај Ешли и 65 мил оди легни си тоа не би го направил некој ни на Менаџеро...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom