Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Фереира не си ој, па шо сака нека биди.

:icon_cool

И за крај, се разбира.....

rimp.jpg

Кинг не ме бендисува, ама да не ја расипуваме автентичноста.
(благодарност до Итар Перо за сликава, од видеото)

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Агуеро е пропаднат трансфер! До пред 1-2 недели мислев дека ќе го биде , ама не , ако е млад , нема да се вклопи во Челзи. Некако ми делува како да му помина времето , наместо да оди нагоре како што старее , и да се претвори во врвен играч , он игра се послабо и послабо. Како врвот во кариерата да му прошол , па сега старее и паѓа во форма.:toe: Нема смисла ама по се изгледа така е.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.750
Поени од реакции
52.707
Фудбалерот на Челзи и францускиот репрезентативец го продолжил својот договор со клубот до 2013 година, пишуваат англиските медиуми.
Николас Анелка кој во Челзи пристигна во 2008 година, ќе остане во клубот најмалку до лето 2013 година. Анелка сезонава постигна 15 голови за Челзи.
:toe:

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Агуеро е пропаднат трансфер! До пред 1-2 недели мислев дека ќе го биде , ама не , ако е млад , нема да се вклопи во Челзи. Некако ми делува како да му помина времето , наместо да оди нагоре како што старее , и да се претвори во врвен играч , он игра се послабо и послабо. Како врвот во кариерата да му прошол , па сега старее и паѓа во форма.:toe: Нема смисла ама по се изгледа така е.
EPa brat treba da go pratis poveke Atletico pa ke vidis dal e dobar.
Bas e super igrac,ne samo za vo Chelsea za sekade.
Gledase finaleto so FUlham?
Koj mu asistirase dvapati na Forlan?Aguero..

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Да.
Ама штом го бараат челниците на Челзи не е залудно,така да..

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Малку каснам но нема гајле ... Честито двојна круна момци знаев дека на крај Челзи ќе ја освои ПЛ и ФА Купот. Па да се надеваме дека уште посјајна сезона ќе имаат и наредната година.

Како шо кажа и самиот Анчелоти Let's go Chelsea ! : ))

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Штета за Балак , и тоа поради намерен фаул од сељакот од Портсмут. Така е на натпреварите против „третолигаши“ , неможат со игра да победат па мораат нозе да кршат. Сега нека скапаат во 2 лига , ич да не се вратат. Не треба вакви срање тимови со срање играчи. За 2 години во 3 лига , ќе паднат. Чим и самите се свесни колку пропаднат тим е Портсмут , тешко дека ќе се изборат за опстанок и во 2 лига.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Double!!! Congrats to all Chelea fans!
I sega Karlito treba da zeme da vika jas sum speciljalen kako sto napravi Mur:)
Ke imame interesno leto samo da ne se pravat greski vo transferit i neka ne se napuva so osvojuvanje na Liga Sampioni:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom