Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 април 2008
Мислења
405
Поени од реакции
28
Utre ke pobedi chelsea so blekburn.Mora da se vratat posle porazot od Inter.:nenene:

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Прочитав негде дека на листата за засилувања се наоѓа и Bastian Schweistaiger баш го глеам денес ептен супер игра дечково и баш на позицијата на Лампард супер си ги извршува дефанзивните задачи а исто така и офанзивните, мислам дека чоеков би бил фантастично засилување и добра замена за Лампард.

Уф осеќам утре ќе биде тешко гостување кај Блакбурн.

Би бил замена за Балак.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.750
Поени од реакции
52.708
Ќе видиме утре како ќе изиграат.
Ако сакаме титула, несмееме да изгубиме натпревар сега.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Се надевам дека допрело до играчите тоа што го рекол.
Не се допира така до играчите. Треба максималната плата да биде 70к фунти. Неа да ја земаат Иванович, Ешли и Есиен. 60к може да имаат Тери и Дрогба, а се останато под 40к (со клаузули за постигнати голови- за напад, или за непримен гол- за одбрана). Во спротивно, сите знаат каде се наоѓа излезот на Стемфорд Бриџ. Додека не се направи ова, нема ништо да биде од Челзи како клуб. Подобро да ги гледам Какута, Борини, Стариџ, Матич итн како трчаат по терен, него ли да гледам како Дрогба, Шмугло, Калу, ЛАмпард итн дремат чекајќи тока на тацна, или чудејќи се што да направат!

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.750
Поени од реакции
52.708
Не се допира така до играчите. Треба максималната плата да биде 70к фунти. Неа да ја земаат Иванович, Ешли и Есиен. 60к може да имаат Тери и Дрогба, а се останато под 40к (со клаузули за постигнати голови- за напад, или за непримен гол- за одбрана). Во спротивно, сите знаат каде се наоѓа излезот на Стемфорд Бриџ. Додека не се направи ова, нема ништо да биде од Челзи како клуб. Подобро да ги гледам Какута, Борини, Стариџ, Матич итн како трчаат по терен, него ли да гледам како Дрогба, Шмугло, Калу, ЛАмпард итн дремат чекајќи тока на тацна, или чудејќи се што да направат!

Е така ако се направи, ќе се види кој сака да игра фудбал и се труди, а кој е тука само заради парите.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Utre mora da ideme ne pobeda...Daj boze da izigraat nereseno Liverpool i Mancheser,pa da imame i nie nekoj kar od ova kolo...Bahska i ako go dobieme i neodigraniot mec i ako pobedime na konj sme...utre mora na pobeda...A Abramovic ubavo im kazal...Ako im e samo do parite,neka si odat site do 1 ako treba,treba da se igra so dusa i srce za timot,a ne samo da se polnat djebovite so pari i pari i pari i pari,a za rezultatite i uspesite na timot ku*ot da ne te boli....

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Тешко ке биде со Блекбурн али мора да се има надеж..ако тепаме сеа ќе бидеме во супер ситуација,иаме и една утакмица помалце...ГО ГО ГО ГО ЧЕЛЗИИИ:vozbud:

Ја мислам дека треба да остане Карло Анчелоти,доста беше секоја година нов тренер..човекот е добар тренер и се разбира доста од фудбалот,коа ке ми текне Милан со кој состав имаат освоено ЛШ,а за се е виновник Карло....Само да си ја средиме играта и уште некои нови играчи и се ке биде како порано :helou:

Ќе видиме утре како ќе изиграат.
Ако сакаме титула, несмееме да изгубиме натпревар сега.

Точно!!Ако сакаме титула време е да тепаме се до крај,а не секоја година ПРВИ ПРВИ ПРВИ И НА КРАЈ НИШТОООООООООООО!!

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Ако сакате титула мора да тепате.ако не победите утре чао чао на премиер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom