Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Utre mora da ideme ne pobeda...Daj boze da izigraat nereseno Liverpool i Mancheser,pa da imame i nie nekoj kar od ova kolo...Bahska i ako go dobieme i neodigraniot mec i ako pobedime na konj sme...utre mora na pobeda...A Abramovic ubavo im kazal...Ako im e samo do parite,neka si odat site do 1 ako treba,treba da se igra so dusa i srce za timot,a ne samo da se polnat djebovite so pari i pari i pari i pari,a za rezultatite i uspesite na timot ku*ot da ne te boli....
Добар аватар :helou:

Многу АКО прокоцкавме годинава. АКО изиграат нерешено Ман-Лив, АКО тепаме денеска, АКО тепаме на заостанатиот натпревар, АКО киксне и Арсенал со оглед на лесниот распоред.
АКО...

Тешко ке биде со Блекбурн али мора да се има надеж..ако тепаме сеа ќе бидеме во супер ситуација,иаме и една утакмица помалце...ГО ГО ГО ГО ЧЕЛЗИИИ:vozbud:

Ја мислам дека треба да остане Карло Анчелоти,доста беше секоја година нов тренер..човекот е добар тренер и се разбира доста од фудбалот,коа ке ми текне Милан со кој состав имаат освоено ЛШ,а за се е виновник Карло....Само да си ја средиме играта и уште некои нови играчи и се ке биде како порано :helou:

Точно!!Ако сакаме титула време е да тепаме се до крај,а не секоја година ПРВИ ПРВИ ПРВИ И НА КРАЈ НИШТОООООООООООО!!
Кога Карло беше на Милан (и освои ЛШ) ни Барса беше Барса, ни Јунајтед Јунајтед, ни Реал Реал, ни Интер Интер...

Можда имаше пенал (врз Калу, или врз Дрогба во Лондон тој боречкиот зафат) ама со оглед на мизеријата што ја прикажаа треба да сфатат дека апсолутно никој не им е крив, туку самите они.

Последниот стих цитирам:
“Немам никаков проблем доколку западнам во проблеми поради изјавите. На нашите фанови им должам да зборувам.”

Секои 2 недели запаѓаш у проблеми бе алоо, твојата работа не е да зборуваш твојата работа е да играш!

http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3990:2010-03-20-18-38-47&catid=2:2009-12-26-20-22-46&Itemid=4
Рано е бе немај гајле. Ќе си почнеме фино лепо на крај јуни да бараме играчи, од кои пола ќе имаат пред-договор а пола ќе се зафатени, и се ќе биде ок

За 30м може да завршиме уште поголема работа

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=211dc661-dcb6-4ad7-87c2-a41f00f41c25&ln=3&typeBack=default

Со платите шо ви ги дава Роман да не сте луди да сакате да си заминете

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=9f79d5f2-0eb2-4006-b35d-62eb1560c0ba&ln=3&typeBack=default
И еве од кој испаднавме, големиот Интер

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Chelsea are expected to line up in the following 4-3-2-1 formation:

22 Ross Turnbull
2 Branislav Ivanovic
33 Alex
26 John Terry (c)
19 Paulo Ferreira
8 Frank Lampard
12 John Mikel Obi
15 Florent Malouda
39 Nicolas Anelka
21 Salomon Kalou
11 Didier Drogba

Substitutes: 50 Jan Sebek, 43 Jefrrey Bruma, 18 Yury Zhirkov, 24 Nemanja Matic, 10 Joe Cole, 20 Deco, 23 Daniel Sturridge.

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Денес мора победа. А и до крај на сезонава мора само победи. Еве денес видовме дека Јунајтед нема намера да ја раскине соработката со судиите , што значи дека ние не смееме да кикснеме. А ако Анчелоти искочи пак со Анелка , тогаш изгледа памет не му доаѓа него. Најдобар состав за денес

Иванович--Тери--Алекс--Фереира
---------Лампард--Балак---------
Џо----------------Калу----Малуда
--------Дрогба-------------------

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Игорче коментират :vozbud:
Морат да се победит!!!

Дрогбааааа

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
А ако Анчелоти искочи пак со Анелка , тогаш изгледа памет не му доаѓа него. Најдобар состав за денес

Иванович--Тери--Алекс--Фереира
---------Лампард--Балак---------
Џо----------------Калу----Малуда
--------Дрогба-------------------
: )

Јас незнам како може да го бараш Џо у прв тим ...
Конечно и Балак не игра фала курцу.

Среќа шо игра Анелка иначе немаше сеа да води Челзи 0-1. Јас мислев ќе бидат паднати психички но ми се свиѓа што не се.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Раното водство ни овозможи да ја контролираме играта,иначе ке беше потешко за да постигнеме гол.

Бане ? :(

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
profesionalen faul vrz anelka
osteteni sme

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Шо му е на судијава бе...:tapp:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
да му ебам се живо шо мрда
толку одмене не пишувам на темава 1 недела

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Полека и титулата ни бега, катастрофа. Неам зборови, и судијата не заеба, чист фаул не досуди, ќе игравме со играч повеќе, а на Манчестер Јунајтед за фаул направен на 20 метри им судат пенал пичка им матер. Катастрофален финиш од сезонава, како што им изгледа пак ќе ни остане утешната награда, ФА Купот, ако не испаднеме и од таму.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom