Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Дечки сосема заслужена титула .. честитки :)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Champions !!!!!!!!!!!!!!

Честито Титула,нека се множат

:eek:jea::eek:jea::eek:jea::eek:jea::eek:jea:

:eek:lee::eek:lee::eek:lee:

:pehar::pehar::pehar: :je::je::je::je::je::je::je:

Ако може некој да постави видео од целото славје не бев во можност да гледам,на свадба бев :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Честито титула повеќе од заслушена и земена дефинитивно со стил:)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Честитки дечки, сосема заслужена титула. Утакмицана беше Мераци.. :)

Член од
28 октомври 2008
Мислења
28
Поени од реакции
0
:smir::smir: Конечно заслужена титула... не само што сум задоволен туку и ми олесна, многу добро ќе им дојде на играчите ова за да ги ублажат комплексите од минатото кое верувале или не секојдневно ги мачи....

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Уф прекрасно, титула заверена со стил! :) Браво, се вративме на врвот, одлична сезона во Премиер лигата, по два пати да се победат Манчестер Јунајтед, Арсенал и Ливерпул не е мала работа, 103 гола во сезоната фантастично! Браво момци! Браво и за Дрогба и Чех кои добија и поединечни признанија!

Натпреваров со Виган ми направи посебен мерак, супер беше да се биде фан на Челзи во тој момент, се надевам дека ќе продолжиме вака и следната сезона.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Е ова остави мала дамка на натпреварот, ама за среќа не се одрази многу на играта(пред се на Дрогба). Пред натпреварот негде прочитав дека демек Дидие се договорил ако имало пенал тој да го шутирал. Чудно.... Лампард си го прекрши зборот :)

Член од
28 октомври 2008
Мислења
28
Поени од реакции
0
Уф прекрасно, титула заверена со стил! :) Браво, се вративме на врвот, одлична сезона во Премиер лигата, по два пати да се победат Манчестер Јунајтед, Арсенал и Ливерпул не е мала работа, 103 гола во сезоната фантастично! Браво момци! Браво и за Дрогба и Чех кои добија и поединечни признанија!

Натпреваров со Виган ми направи посебен мерак, супер беше да се биде фан на Челзи во тој момент, се надевам дека ќе продолжиме вака и следната сезона.
.... манчестер трипати ги тепавме, еднаш у черити шилд

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Ајде Честито титула момци,почнавте ракомет да играте у последно време хахa
:smir:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Фала богу заслужена титула редно беше и вие да се освежите малку, секоја чест и за натпреварот и покрај тоа што ви беше осигурена победата играа ко луди само за публиката и им бапнаа 8 комада на Виган секоја чест!

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Е ова остави мала дамка на натпреварот, ама за среќа не се одрази многу на играта(пред се на Дрогба). Пред натпреварот негде прочитав дека демек Дидие се договорил ако имало пенал тој да го шутирал. Чудно.... Лампард си го прекрши зборот :)
Спорт денес... хаааааааааааа ха, ха!

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Спорт денес... хаааааааааааа ха, ха!
Не е до спорт денес, така си беше. Види на постираните изјави. Секоја чест за изјавата на Лампард!

F

fantomX

Гостин
Честито титула дечки, 8 комада не се малце богами, претеравте сезонава со дебакли на противниците :smir:
Зато пак си попивме дебакл од Интер. Ама не се жалиме. :je:

Друго, ги читав коментарите на фејбукот на форумов. И не ми се верува какви лиглодебили постојат од фаној на Манчестер Јунајтед кои замислуваат дека некој го споредува Челзи со Манчестер, дека Челзи НЕЗАСЛУЖЕНО (?!?!) ја освоиле титулата!
Па дури ни неколкуте „вонсериски“ нивни генерации немаат над 100 гола во сезона бре, ало, незаслужено било. Копитари едни.
Истовремено морам да им заблагодарам за честитките на тие кои шо се фер, догодина пак борба да видиме, и се разбира, со ваков крај. :icon_mrgr

Друго, Бранислав и Бамболина или некоја навивачка или некое Ќумбе или кој и да е, коментираат за патетиката, и прекарите мој и бесилки.
Прекарите не се на „зезанција“. Џон Оби Микел, точно, не е појќе Шифоњерко, туку гордо прераснува од ден на ден во вистински Шифоњер.
Анелка си е Шмуљо, не знам зошто така ми е завикан, и не знам на шо тоа се однесува, ама Шмуљо е.
Калу и Просечко? И тој ко Микел, прераснува во вистински Просек.
Бесилки? Па шо знам, појќе за Аушвиц бев, со Лампард напред, ко еден „тенџерко“ кој треба да е за пример во секој поглед. Па и во тој.

Јас нема да величам играчи. Ниту Дрогба. Пошто реков дека овој тим не е доволно добар како таков уште одамна. И не е. Тоа не го менува оваа титула.
Но овој тим го доби првото вистинско, ама стварно вистинско засилување сезонава за да стани то шо треба. А тоа е Карло Анчелоти (заедно со неговата мечка Демикелис). Човекот како 50-годишник дојде од целосно различна фудбалска, па и воошпто животна култура, во тим кој старее, нема врвен светски талент во своите редови, и три години нема никаков вистински успех.
И од тој тим направи гол-машина, нешто што Венгер секоја сезона го гледа во иднината, во неогвите „супер-талентирани вундеркинди“.

Искрено не знав како да се изразам за Карло, и то баш во моментите на размислување за него, осамна еден транспарент од Бриџ-от, на мојот екран....
King Carlo More than Special
King не би го нарекол, ама More than Special, во секој случај!

Во следниве три сезони го чекам еднаш и „големите уши“, тогаш The King will be born!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom