Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

ЛеБрон

Сведок
Член од
3 април 2010
Мислења
60
Поени од реакции
1
кога ман ју го тепа сити во 95 имав две само две желби

1. тотенхем да се пласира во ЛШ
2. челзи да земе ПЛ

ми се исполнија!

честитам челзи за кршење на рекордот со погодоците,
честитам дрогба за стрелец на сезоната.
честитам чех за најдобар голман.

поздрав до сите навивачи на челзи.

одиме напред :)

Член од
28 октомври 2008
Мислења
28
Поени од реакции
0
инаку... кој ке играат догодина во прва лига... видов new castle изгледа повторно ке дојде

Н

'Никола'

Гостин
Што му направивте на кутрите Виган.:pos:
Честито титула.

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
инаку... кој ке играат догодина во прва лига... видов new castle изгледа повторно ке дојде
да њукасл, вест бромвич и уште се игра плејофот за третиот иден премиерлигаш

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
ШАМПИОНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
COME OOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNN CHELSEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,COME ON BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOYYYYYYYYSSSSSSSSSSS!!!!!!

F

fantomX

Гостин
Не е до спорт денес, така си беше. Види на постираните изјави. Секоја чест за изјавата на Лампард!
Знам оти Дрогба изјавил дека се договориле со Лампард.
Ама поентата е шо никој не ги прашува ни Дрогба ни Лампард, Анчелоти одлучува. А на Сан има изјава од Анчелоти како едноставно ми рекол на Дрогба: Мирен. Имаш цело второ полувреме за голој.

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Ајде Честито титула момци,почнавте ракомет да играте у последно време хахa
:smir:

ова „ ракомет “ треба во наводници да стои (знам дека мислиш на бројот на погодоци)

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Колку што можев да прочитам од устата на Лампард, му рече нешто у стилот на: You'll have your time, you'll have your chances (демек има време и за тебе, ќе ти се укаже можност)

Сеа нешто вон славјето на титулата, што сметам дека е доста важно.

Дебелиот го стави Белети како 1 вид благодарност за времето поминато во клубот, се надевам истото не важи за Џо Кол!
Во последниве неколку натпревари очигледно е дека ја враќа формата, особено денеска при неговата асистенција сетете се колку се бореше за таа топка. Истото важи и за Калу, конечно проработеа (колку-толку) неговата брзина и дриблинг.

Од загрозениве, Џо Кол, Балак, Калу (и Анелка да влегува од клупа како замена) ги сакам и догодина во тимот!!!!

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Мене многу ми е ќеф за Анчелоти, оти докажа шо тренер е. Особено ме радва шо постигна рекорд за најмногу постигнати голови во сезона, пошто многу лаици мислат дека игра дефанзивен фудбал. Не следев точно колку пати Челзи постигна +5 гола сезонава, ама знам дека ко беше Анчелоти во Милан барем 4-5 пати во секоја сезона пукаше петарда.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom