Кога сте понижени на трибини, тогаш мора нешто да има изговор, во случајот озвучење... како сега јас да кажам дека сте имале озвучење под Југ и затоа Гробари не се слушнале... точно дека ова беше слабо издание на Гробари, но некаде прочитав дека бојкотирале поради затворените Гробари што и не е некое оправдување (бојкотираа и на кошарка Евролига во Топ 16)... и никаде не спомнав дека сте се слушале повеќе поради тоа што имаше дупло повеќе на Север и Исток, а и тоа дека Југ беше скратен, што е нормално, бидејќи се игра на Маракана... слабо издание, слабо, јебига, неможе секое дерби Гробари да се врв во навивање... последното дерби првенствено на Маракана кога Мореира погоди за победа на Партизан, ајде тогаш ми кажи кој беше надмоќен на трибина и дали тогаш имало озвучување на Гробари на Маракана? Бидете реални, еве јас поштено си признав дека овој натпревар е можеби најслабиот на Партизан оваа година и дека беа очајни и дека беа надиграни... е сега дали поради бранење резултат или поради слаб ден, или пoради подобра поставеност на играчите на Звезда, незнам... многу фактори се во игра, така да, да не изигравам преголем стручњак
... За среќа наша, ние поминавме, не бевме казнети, тоа е тоа... а, те уверувам дека на 23-ти на ЈНА ќе се пее друга песна, дека ќе биде сосема различен натпревар за гледање :wink: