Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Pederska rabota... Na stranata na Zvezda kobajagi mozes da gleas a ustvari treba da platis ne znam si kolku preku smetka na net...A pederive od RTS utre od 13.00 kje go davaat Parmezan so Banat valjda...Non-sence, derbito na koloto ne go davaat samo za smetka na sampionot...Ali , ne e ni bitno vise, vazno pobedivme ....
Тоа и ја сакав да гледам на странава од Звезда, се регистрирав, и гледам треба да се плати, викам ај у пм идите! Само незнам што беше проблемов, Звезда-Војводина нема на ТВ! :nerv:

Член од
30 октомври 2008
Мислења
8
Поени од реакции
0
Тоа и ја сакав да гледам на странава од Звезда, се регистрирав, и гледам треба да се плати, викам ај у пм идите! Само незнам што беше проблемов, Звезда-Војводина нема на ТВ! :nerv:

mislam deka okolu 200 dinari se plaka za site utakmici da se gledaat! ama mn pederska rabota mesto da davaa zvezda- vojvodina mn podobra utakmica bese otkolku onie skapanicite partizan so banat:D

pozdrav Delije Sopje

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Ima li nekoj so ke ide na derbi basket zvezda partizan???
Nz dali e ukinata samo zabranata za gostuvanje na gostinski navivaci koga se igra derbito kosarka mada bevme svedoci i ko postoese ta zabrana od 200 do 300navivaci od obete strani ko se gostuvase prisustvuvaa na tribina taka da malce e potesko ali ako ima nekoj nekoja informacija poveke so kao nek pise .

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Гледавте во неделата ракомет Звезда-Татран? Леле многу беше јако еј, штета јас на крај ја фатив, Делије беше ѕид...а специјалциве се наредиле покрај аут случајно дан влезе некој на терен :pos2::pos2::pos2: Многу беше јако, штета неможем ни на јутуб да најдем клипче, а обично и од ракомет ставаат.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
i jas malce pogledav pa odsekogas e imalo dobro navivanje na rakomet posebno na poslednoto derbi so partizan ko gi pobedivme mn jako navivanje mislam dek go ima klipot na delije.net jaki na teren uste poveke na tribina

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
9 бода ништо страшно а и Тричко влага во форма се плашам мн гола да не му се фатат на крај:pos2::zver:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Денеска куп на Србија, Пивара-Звезда 0:2
Стрелци на головите Милијаш од пенал, и Клео.

Овој Клео многу ми прави ќејф, добар играч е...почна да се враќа во игра по повредата, се надевам дека ќе продолжи вака :) За 3 утакмици, 2 асистенции и 1 гол, одлично! + тоа, пеналот денеска беше направен над него.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Денеска куп на Србија, Пивара-Звезда 0:2
Стрелци на головите Милијаш од пенал, и Клео.

Овој Клео многу ми прави ќејф, добар играч е...почна да се враќа во игра по повредата, се надевам дека ќе продолжи вака :) За 3 утакмици, 2 асистенции и 1 гол, одлично! + тоа, пеналот денеска беше направен над него.

Ќе го биде, како што кажа ти :helou:....

Само нешто се курчел у последното коло кога не сакал да го замени Тричко на 2 минути до крај па му опнале некоја казна од управа....Очигледно влијаела на него, нека ги рендаат со казни ако играат вака...:smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ќе го биде, како што кажа ти :helou:....

Само нешто се курчел у последното коло кога не сакал да го замени Тричко на 2 минути до крај па му опнале некоја казна од управа....Очигледно влијаела на него, нека ги рендаат со казни ако играат вака...:smir:

Хммм, не ми се верува зошто Клео на дуелот со Војводина беше стартер, заедно со Тричко...па незнам колку се точни информациите. Мислам дека тоа е само обичен притисок кој се прави врз странците во секоја земја, ништо посебно...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
абе Клео лани у Шпанија 2 играше у Севиља Б и беше најдобар стрелец и сеа си мисли дека и тука ќе биде звезда ваљда е тоа:toe:
Така и треба на странците штом малку се курчат одма да ги казнуваат исто и со Жука беше ама се опамети
:helou:

Член од
5 јули 2008
Мислења
175
Поени од реакции
2
greska ste se kurcel Some ama mu prostil Cede a Kleo bil lani najdobar strelec vo vtora portugalska liga

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
greska ste se kurcel Some ama mu prostil Cede a Kleo bil lani najdobar strelec vo vtora portugalska liga
Затоа се зачудив јас, знам дека Клео прошлата утакмица беше стартер. Можно е Соме да се курчел.

btw, Клео до лани играше во втората португалска лига, во Clube Desportivo Olivais e Moscavide, и во 53 утакмици имал постигнато 28 гола. Мене ми прае ќејф некако, ми изгледа како добар играч што и го докажа последниве 3 утакмици откако почна да игра.

Kajgana Shop

На врв Bottom