Фан Клуб: Црвена Звезда

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Aјдееее, добро е, Чеде разви игра, го најде тимот и почнаа да стигаат и резултати....

2;1 со Банат на Маракана,стрелци Лазетиќ и посебно добар гол после соло акција на Томовиќ...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Звезда 2:0 Чукарички....

Стрелци Лазетиќ и Клео...

И Воша тепаше , глодарите изгубија, како и да е, иде на подобро работава....Иде и зимски преоден рок, треба добро да се пазари па ќе видиме како ќе биде на пролет....

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Звезда 2:0 Чукарички....

Стрелци Лазетиќ и Клео...

И Воша тепаше , глодарите изгубија, како и да е, иде на подобро работава....Иде и зимски преоден рок, треба добро да се пазари па ќе видиме како ќе биде на пролет....

Реков јас Клео е ѕвер, многу јак играч е. Единствено тој се погоди од летниве трансфери, другиве тапа!

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Реков јас Клео е ѕвер, многу јак играч е. Единствено тој се погоди од летниве трансфери, другиве тапа!

Да да, добро си се информирал :smir:

Ја појма немав кој е дечкото, само нека продужи вака ...

По еден се погаѓа стално од летните трансфери...Лани беше Молина па го пуштивме да си иде, сеа е Клео па ваљда нема и со него да заебат работа...

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Neka ni e cestito pobeda dobro bar se namali ta bodovna razlika na 8boda iako i to e dosta golema razlika sleduva mec na gosti so jagodina i doma so hajduk k od koj mora da se soberat 6te boda zimskiot preoden rok ke bide dosta vazen da se dovede nekoj igrac sto e potreben no i da se zadrzi posebno Koroman koj dosta znaci pa ke vidime sto kako....................

Kleo e definitivno najdobroto pojacuvanje koe pristigna ali brate mn sme maleri postojano go macat povredi taman se oporavi eve so cukaricki im bapna i gol i pak povreda so jagodina sigurno nema da igra a ima moznost i so hajduk k vo poslednoto kolo postojano ni se povreduvaat igraci a to ne e dobro.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
jagodina-CRVENA ZVEZDA 1-4
Ninkov 7min
Some 44
Lazetic 79
Koroman 84
Pobedata spored sansi mozese da bidi pogolema ali dobro e i vaka da go realizirase Koroman i penalceto ali sekako zemavme 3boda vo ova predposledno kolo.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Нека ни е честито победа, ајде глодарине да кикснат денеска и бек ин гејм сме!

1-0 водат...

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
leleeeeee vojvodina dvata gola u 89 i 90
i tepale 2-1 pederi ej

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Партизан - Рад 1:1
ХАХАХАХАХХААХХА!

Ау глодариии, кај сте сега да ја полните темава како пред 2 месеци бе? ХАХАХАХХА! Па нели титулата беше ваша бе, готово веќе ја дигнавте од почеток на сезона! ХАХАХАХАХ!

Разликата е само 6 бода или ми се чини? :pos2::pos2::pos2::pos2:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Со Војводина дома ќе игра Пармезан или на гости ???

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Глодарите од толку палење ништо не праат 6 бода не се ништо а башка и со Војводина ќе кикснат 100 посто...ама знам зашто играат слабо во Србија последно време, сакаат да освојат Куп Уефа и затоа:pos2::pos2:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Глодарите од толку палење ништо не праат 6 бода не се ништо а башка и со Војводина ќе кикснат 100 посто...ама знам зашто играат слабо во Србија последно време, сакаат да освојат Куп Уефа и затоа:pos2::pos2:
GLODARITE mn rano pocnaa da slavat seuste neosvoena titula ja iskoristija krizata na pocetokot koj ja imase ZVEZDA radi strucnjakot zeman pa si mislija dek tie 13 boda se mn ali se si dojde na svoe mesto sega e druga prikazna ZVEZDA igra se podobro i podobro i to so dosta problemi so povredeni igraci i nekoj dr promeni koj se slucuvaa so uprava za koj ne bi sega da komentiram.Se vide nivnoto vo kup na uefa go popusija ubavo za mecot vojvodina-tim glodara kao i da zavrsi so pobeda ZVEZDA nad hajduk sekako ke ja namali bodovnata razlika.

Kajgana Shop

На врв Bottom