Фан Клуб: Црвена Звезда

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Да, сум ги смешал нигерите...Соме се курчел...:smir:

Член од
5 јули 2008
Мислења
175
Поени од реакции
2
posle nesakate da se mesame vo vasiot fan club ama ajde uste ednas da ve ispravam :) kleo ne e niger

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не сум запознаен со ова, кој е овој и зошто да си оди што поскоро?

Член од
5 јули 2008
Мислења
175
Поени од реакции
2
znaci pogolem prevarant nemozevte da najdete za predsedatel ocekuvav od mnogu vasi igraci da padnat nisko ama deka Jugovic ce bide prv sto ce go podrzi a nekako mi deluvase ozbilen. Vi posakuvam samo sto pobrzo ovoj covek da zamine i da dojdat pravi luge sto klubot im e na prvo mesto ne za drugo nema smisla prvenstvoto koga se brkame so javor cukaricki itn

PxFxCx

Јужни Фронт
Член од
15 септември 2007
Мислења
452
Поени од реакции
4
Добривое Танасиевич a.k.a Дан Тана, власник на ланец на ресторани во америка... Предавник на Српскиот народ, си го смени името кога беа санкциите врз Србија, за да се удвара на америка (намерно со мали букви)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
сељак крај нема читав на еден форум делије се крајно револтирани сакаат да бојкотираат нешо демек ама нишоо овој сега дојде...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Значи капак на се, уште ова ни требаше! Е БРАВО!!!! Море би сакал делије да решат еднаш засекогаш, или ќе дојде некој асален за претседател, или пак нека демолираат и канцеларии и у управа да им влезат и се, барем нека не постои!!! :nerv::nerv::nerv::nerv:

Член од
5 јули 2008
Мислења
175
Поени од реакции
2
pa deneska edinstveno tie glasale protiv ama ovoj e so mafijaskoto lobi na maliot miskovic taka da tesko nekoj deka ce napravi pogolema galama posto deneska edvaj na sobranieto vlegle legendarnite igraci na vasiot klub i duri niv marko miskovic im go odzel pravoto na glas i na zbor posto negovata cel e slicna na onaa sto ja imaa zecevic i bjekovic da go unisti klubot za da moze za mali pari potoa da go otkupi najpovece zaradi lokacijata na stadionot i zemjisteto okolu nego za da izgradi najgolem hiper market vo evropa

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ај малце да елаборирам пошо вчера немав време...

Ден Тана почнал како келнер во САД , уште пред 50 години и успеал да изгради ланец ресторани во кои подоцна обожаваат да доаѓаат филмските и музичките ѕвезди...Тоа и не е толку важно но сепак добро е да се знае...Го купил локалот за 30000 долари а напраил профит од 100 000 000 долари...Сеа он влегува у Звезда како џокер у покер...Инструмент на мафијата на чело со малиот ми имењак Мишковиќ кој си замина поради несогласувања со претходниот претседалтел Топлица Спасојевиќ...Сеа помошник на Ден Тана ќе биде Владимир Југовиќ за ког ми е најмногу жал што може дебело да го јаде...

Противник на Ден Тана му беше Зоран Бингулац, појма неам што е ама знам дека на негова страна беа легендите на клубот Станислав Караси,Пижон Петровиќ,Дуле Савиќ и Милован Џориќ...Фрката вчера беше што овие вториве не ги ни пуштиле да влезат на собранието бидејќи според не знам кој основ на Бингулац му била одземена кандидатурата...Сепак успеаа да влезат и да кажат што имаат...

Сеа мислам дека Мишковиќ ќе даде пари, може да се очекува и добар преоден рок ама за даље не знам ...А Делије Север се против Ден Тана пошо кога беше аферата Маици овој се праеше наудрен па не би ме чудело да следи гепек а за бојкот на трибини тешко...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Имало и некој инцидент слушав на вести а и у право се легендите на звезда
шо се вика цел живот е у клубот сеа не го пуштаат да влезе-нема логика!

Член од
10 мај 2008
Мислења
29
Поени од реакции
0
Противник на Ден Тана му беше Зоран Бингулац, појма неам што е ама знам дека на негова страна беа легендите на клубот Станислав Караси,Пижон Петровиќ,Дуле Савиќ и Милован Џориќ...Фрката вчера беше што овие вториве не ги ни пуштиле да влезат на собранието бидејќи според не знам кој основ на Бингулац му била одземена кандидатурата...Сепак успеаа да влезат и да кажат што имаат...

Bingulac ne smeel da vleze poradi toa sto e politicki angaziran vo nekoja partija ne mi teknuva koja mislam na Nikolic a toa ne e dozvoleno od upravata na zvezda a inace porano bil minister za sport vo vremeto na Milosevic

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263

Bingulac ne smeel da vleze poradi toa sto e politicki angaziran vo nekoja partija ne mi teknuva koja mislam na Nikolic a toa ne e dozvoleno od upravata na zvezda a inace porano bil minister za sport vo vremeto na Milosevic

Да да да, тоа е...Прочитав негде денес дека е близок до новоформираната Напредна странка на Тома Николиќ...Тоа е глупо мислам што не му дозволиле...Па Берлускони беше активен на две места, и како премиер мислам и како претседател на Милан...А ова за Бингулац се само шпекулации , не е официјален член на партијата или па член ...

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
SRAMOTA e se ova sto se desava posebno me iznervira ona sto poranesnite zvezdi na CRVENA ZVEZDA da bidat tretirani ko nekoj kriminalci luge koj ginele na teren ko sto e Savic koj posebno go cenam da im se vrsi takov pritisok da im se zabranuva vlez to e katastrofa nemam zborovi vaka ne se gradi evropska ZVEZDA

Kajgana Shop

На врв Bottom