Фан Клуб: Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата DarkWalker
  • Време на започнување Време на започнување
Zvezda mi je Sve , Zvezda Zivot je Srce moje je , uvek uz tebe Zvezdo Volim Te Napred Zvezda Ale , Napred Zvezda ale Napred Zvezdale , Napred Zvezdale Napred Zvezda Ale . Kad lose krene TI , Tada se Ja Setim Da moju drugovi , Na marakani svi Pevaju o Zvezdi Napred Zvezda Ale , Napred Zvezda Ale Napred Zvezdale , Napred Zvezdale Napred Zvezda Ale . Ja necu nikada za ovog zivota prestati gledati , tu zvezdu voleti srbiju braniti ! Napred Zvezda Ale , Napred Zvezda Ale Napred Zvezdale , Napred Zvezdale Napred Zvezda Ale !

:vozbud::vozbud::vozbud:

Утре во дербито на колото со Воша од 16.30....Би требало да има директен пренос ....

Совршена можност за уште поголем скок кон врвот, Воша бега 4 бода, ако тепаме ќе биде само 1 и тука они одма паѓаат на психолошки план...

Ајде петарда до крај очекуем :vozbud: и сеа ќе имамо 20бода, 1бод помалце од денешниов противник а и 6 бода од прво пласираниот :vozbud:

ОФК Бeоград кој беше трето палсиран изгуби денеска со 2-0 од Јагодина и сеа мие ќе го заземемо тоа трето место :wink:

3:1 (KOROMAN TRICKOVSKI MILIJAS)
NAJVECA JE NAJVECA MOJA ZVEZDA CRVENA VOLIM JE DO LUDILA ZATO STO SAM DELIJA!!!

pozdrav Delije Skopje

Честито нака ни е победава над незгодните ОФК Београд :vozbud: и ајде сеа до титула :vozbud:

[zEUs];1838078 напиша:
Честито нака ни е победава над незгодните ОФК Београд :vozbud: и ајде сеа до титула :vozbud:
So Vojvodina igravte denes,bravo za pobedata!

So Vojvodina igravte denes,bravo za pobedata!

Да грешка ја не знам шо сум запнал со овја ОФК Београд :pos: изгледа од возбуда :vozbud: инаку фала на честиткете и сеа со полна сила во анредните натпревари и со господ напред до титула :wink:

[zEUs];1838214 напиша:
Да грешка ја не знам шо сум запнал со овја ОФК Београд :pos: изгледа од возбуда :vozbud: инаку фала на честиткете и сеа со полна сила во анредните натпревари и со господ напред до титула :wink:

hehehe ke vidime kako ke bide ponataka
pozz

Добро е...Ни тргна :helou:...

Ај сеа наредно коло со Напредак , дома, и таму да тепаме, Пармезан има сеа полош распоред а плус и не се у некоја форма така да ништо чудно до зимска пауза уште појше да намалиме од предноста...

Се изнервирав денеска што немав кај да гледам :nerv::nerv::nerv: Најдов боштум на нет да гледам, ама не ги отвораше

Се изнервирав денеска што немав кај да гледам :nerv::nerv::nerv: Најдов боштум на нет да гледам, ама не ги отвораше

Pederska rabota... Na stranata na Zvezda kobajagi mozes da gleas a ustvari treba da platis ne znam si kolku preku smetka na net...A pederive od RTS utre od 13.00 kje go davaat Parmezan so Banat valjda...Non-sence, derbito na koloto ne go davaat samo za smetka na sampionot...Ali , ne e ni bitno vise, vazno pobedivme ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom