Фан Клуб: Црвена Звезда

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Zvezda mi je Sve , Zvezda Zivot je Srce moje je , uvek uz tebe Zvezdo Volim Te Napred Zvezda Ale , Napred Zvezda ale Napred Zvezdale , Napred Zvezdale Napred Zvezda Ale . Kad lose krene TI , Tada se Ja Setim Da moju drugovi , Na marakani svi Pevaju o Zvezdi Napred Zvezda Ale , Napred Zvezda Ale Napred Zvezdale , Napred Zvezdale Napred Zvezda Ale . Ja necu nikada za ovog zivota prestati gledati , tu zvezdu voleti srbiju braniti ! Napred Zvezda Ale , Napred Zvezda Ale Napred Zvezdale , Napred Zvezdale Napred Zvezda Ale !

:vozbud::vozbud::vozbud:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Утре во дербито на колото со Воша од 16.30....Би требало да има директен пренос ....

Совршена можност за уште поголем скок кон врвот, Воша бега 4 бода, ако тепаме ќе биде само 1 и тука они одма паѓаат на психолошки план...

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Ајде петарда до крај очекуем :vozbud: и сеа ќе имамо 20бода, 1бод помалце од денешниов противник а и 6 бода од прво пласираниот :vozbud:

ОФК Бeоград кој беше трето палсиран изгуби денеска со 2-0 од Јагодина и сеа мие ќе го заземемо тоа трето место :wink:

Член од
30 октомври 2008
Мислења
8
Поени од реакции
0
3:1 (KOROMAN TRICKOVSKI MILIJAS)
NAJVECA JE NAJVECA MOJA ZVEZDA CRVENA VOLIM JE DO LUDILA ZATO STO SAM DELIJA!!!

pozdrav Delije Skopje

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Честито нака ни е победава над незгодните ОФК Београд :vozbud: и ајде сеа до титула :vozbud:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
[zEUs];1838078 напиша:
Честито нака ни е победава над незгодните ОФК Београд :vozbud: и ајде сеа до титула :vozbud:
So Vojvodina igravte denes,bravo za pobedata!

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
So Vojvodina igravte denes,bravo za pobedata!

Да грешка ја не знам шо сум запнал со овја ОФК Београд :pos: изгледа од возбуда :vozbud: инаку фала на честиткете и сеа со полна сила во анредните натпревари и со господ напред до титула :wink:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
[zEUs];1838214 напиша:
Да грешка ја не знам шо сум запнал со овја ОФК Београд :pos: изгледа од возбуда :vozbud: инаку фала на честиткете и сеа со полна сила во анредните натпревари и со господ напред до титула :wink:
hehehe ke vidime kako ke bide ponataka
pozz

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Добро е...Ни тргна :helou:...

Ај сеа наредно коло со Напредак , дома, и таму да тепаме, Пармезан има сеа полош распоред а плус и не се у некоја форма така да ништо чудно до зимска пауза уште појше да намалиме од предноста...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Се изнервирав денеска што немав кај да гледам :nerv::nerv::nerv: Најдов боштум на нет да гледам, ама не ги отвораше

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Се изнервирав денеска што немав кај да гледам :nerv::nerv::nerv: Најдов боштум на нет да гледам, ама не ги отвораше
Pederska rabota... Na stranata na Zvezda kobajagi mozes da gleas a ustvari treba da platis ne znam si kolku preku smetka na net...A pederive od RTS utre od 13.00 kje go davaat Parmezan so Banat valjda...Non-sence, derbito na koloto ne go davaat samo za smetka na sampionot...Ali , ne e ni bitno vise, vazno pobedivme ....

Kajgana Shop

На врв Bottom