Одлично знам кои се и што се Делије. Точно е дека се пеат анти-хрватски песни, но Роби совршено знае кој ќе биде репертоарот ако играме против хрватска екипа, но и покрај тоа он дојде и прифати да биде тренер.Тоа и сакав да ти го кажам, а ти одма комплекси и такви глупости... Делије пејат анти-хрватски песни, убиј, закољи итн, а тренер им е Хрват, тоа автоматски значи и посакување смрт за Роберт, бидејќи е Хрват... пејат "Ми смо Цигани, најјачи смо, најјачи", a има на еден клип во Пионир мислам беше кога навиваа за Звезда кошарка, пред бојкотот, како пејат "Циганске пичке"... за таа мизерност ти кажувам, не за твоја мизерност за постот... и не викам јас да се одречете од вашата легенда, само како фан на Звезда, да погледнеш малку од страна, твоите навивачи другари како изгледаат...
Тоа за Туџман е зборено милион пати, и пак ќе повторам... Туџман бил претседател на Партизан некаде 60-тите години и не бил предолго на чело, година-две мислам... тогаш се функционирало како една држава и немало тогаш Србин, Хрват, крвно непријателство... а, тоа што се случило после неколку години, војните... тогаш, кој би знаел што ќе се случи, кој би предвидел такво нешто, има некој што гледа во иднината? А, дека е основан Партизан во Загреб, тоа си е ваша теорија...
Не велам дека немам доказ, имаше пред година дена (незнам дали и толку) се пишуваше по весници за тоа како Делије нападнале деца Срби од Косово...
Ако мислиш ти така, океј си е, неможам да ти сменам мислење... само пак ќе ти повторам, не гледам ништо неточно во изјавата на Бјековиќ (освен што претерал малку со споредбата)...
Апсолутно, зошто и не би бил спремен ?Значи расчистивме, дека доколку дојде хрватска екипа, Роби ќе е спремен
Pogledni si go prviut post so go ostavi vcera i ela kazmi pak oti ne e provokacija. Na kraj kraeva so ta bole tebe tolko dali Robi ke bide spremen ili ne. A za golavto na Robi, Piksi i site kultni utakmici gi iam gledano na 10 godini oste pred da znam oti youtube postoe.Ова е јавен форум и кој е расположен за дебата бујрум... знам дека е фан клуб Звезда, но овој пат не влегов со цел да провоцирам, туку чисто да позборуваме на таа тема, доколку дојде ред Звезда да игра со хрватски тим, а Роби е тренер? Тоа ми беше и зборот... Драганче, ти не се многу пали, никој ни те навредил, ни па сакам да дебатирам со тебе, пошто гледам дека си планински човек и дека со тебе дебата нема.. затоа и почнав со Никола, бидејќи е најредовен и најповеќе е упатен во ова, да беше некој друг немаше да продолжам...
Значи расчистивме, дека доколку дојде хрватска екипа, Роби ќе е спремен
Клипот го знам, но такви клипови и стории има и за Звезда и играчите од муслиманска вера и од овие хрватите... што било, било... збореме што е актуелно
П.С. Драган, ти ги памтиш головите на Роби против Партизан или јутјуб и се е можно?
Што да ти кажува озвучење им е спремно МУЗИЧКИ ФРОНТ 1970,:pos2:по то је бар познат. Него остај ти то нас треба да не занима што овој нивни шарен лавор не е поголем,џабе му се пее на толе тој пак не слуша.Nego kazi mi ti miki, kak ste vie a spremite li JNA izajmite li ozvucenje? Samo vaa pt ki vi trebe malko pomalce posto ste go smalile kapacitetut slusum. Strah vi e od invazija ili so e problemut ?