Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Jas mislum ne e do Krstik, ima potencijal i a razbire rabota, do tie malodusnite manekeni e, so treabse on da naprave da fleze na terenut i da igrae.

Kazah 5 boda ne se nogo, znajalesme i pogolema negativa da anulirme, a i formata ne moze da bide vecno slaba, ili pak vecno na visoko nivo.
E мислам дека овде грешиш многу баце.

Инаку, покрај Евандро во наредните денови се очекува да пристигне уште еден бразилец (Торо) и колумбиецот Борха.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Лелеее навивањето на Делије = ЛУДИЛО.......:drk::aplauz::aplauz:
Одличен завршеток....навивачки на целата полусезона...
Делије беа ФЕНОМЕНАЛНИ преку цела полусезона.......:cuc:
Посебно синоќа...ВРВ...
Не сум фан на српските тимови,најмногу ги следам само за навивањето...кое е на многу високо ниво,посебно на водечките две групи...:aplauz:
Според мене двете групи се во самиот врв на навивачкиот свет....помеѓу најдбрите....
Се надевам дека Звезда ќе се стабилизира во зимскиот преоден рок,ќе донесат некое добро засилување и ќе гледаме неизвесен шампионат како лани....
5 бода не се многу...

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Прво како тренер е недокажан и не знаше каков ќе биде.Јест да како играч бил светска класа,ама не мора да значи добар играч дека е добар тренер.Второ,има работа во Хрватската репрезентација.Трето типот е хрват.Знам дека е легенда на Звезда,но сигурно ќе има и луѓе на кои нема да им биде драго хрват да ја води Звезда.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Прво како тренер е недокажан и не знаше каков ќе биде.Јест да како играч бил светска класа,ама не мора да значи добар играч дека е добар тренер.Второ,има работа во Хрватската репрезентација.Трето типот е хрват.Знам дека е легенда на Звезда,но сигурно ќе има и луѓе на кои нема да им биде драго хрват да ја води Звезда.
1. Ако е недокажан не значи дека не го бива.

2. Самиот изјави дека сака да му е време да почне самостојно да работи, а најголема желба му е да ја води Звезда.

3. Као, прво, он не е чист хрват, бидејќи мајка му е српкиња. Али нема везе, и да не е така, он никад нема лошо речено за Звезда или за Србија. И веруј дека секој навијач на Звезда би сакал Просинечки да ја води Звезда или да врши некоја друга функција во клубот, затоа што многу е почитуван и ценет како играч и како човек.

Тие што ќе се противат, углавном ќе бидат навијачите на конкурентскиот клуб, ма да они може само да .....

Ова се само шпекулации, но според некои извори (кои не мора да бидат точни), преговорите со Жути се започнати.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
1. Ако е недокажан не значи дека не го бива.

2. Самиот изјави дека сака да му е време да почне самостојно да работи, а најголема желба му е да ја води Звезда.

3. Као, прво, он не е чист хрват, бидејќи мајка му е српкиња. Али нема везе, и да не е така, он никад нема лошо речено за Звезда или за Србија. И веруј дека секој навијач на Звезда би сакал Просинечки да ја води Звезда или да врши некоја друга функција во клубот, затоа што многу е почитуван и ценет како играч и како човек.

Тие што ќе се противат, углавном ќе бидат навијачите на конкурентскиот клуб, ма да они може само да .....

Ова се само шпекулации, но според некои извори (кои не мора да бидат точни), преговорите со Жути се започнати.
1 - Точно,но тоа е гооолем ризик.Вас ви треба јак и докажан тренер кој ќе донесе резултати.Партизан е со години прв,а како тргнале стварите и оваа година ќе бидат прваци.Трпение ќе треба многу за тренер почетник.Има многу работи кои не ги знае,и работи кои не ги искусил како тренер.Можеби ќе ви направи ќеиф на душа што ќе ви биде тренер,но сепак сметам дека е презелен.Ви требаат резултати,а Жути не може да ви ги гарантира.
2 -Он бил само во БГ да гледа натпревар,а типични новинарски шпекулации е останатото.
3 -Ај агри вит ју. :)

90% сум сигурен дека нема да дојде во Звезда.Сепак би било интересно да испадне дека не сум во право. :)

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Jas licno ne sum za smena na trener, ali vise ako go menjat Krstic, neka go menjat so nekoj iskusen, posto uf slucaj na neuspeh, posle pak ista pesna i isti srajna, pak ki sa brke smena, so ne e ubavo, poveke sum za dobri igrajaci da donesat odkolku trener, taka barem ke sa vide kolko go umee Krstic. Za Prosinecki samo najarno mozum da kazum, extra igrac, covecina, ali za trener trebe oste da sa kale i uce od Bilic vo Hrvatskata reprezentacija.

Nesto novo, Grof od druagta nedela moze da stane dostapen posto vo Dinamo Moskva dojdelo do promena na Sportski direktor. Izvor Sportal.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
1 - Точно,но тоа е гооолем ризик.Вас ви треба јак и докажан тренер кој ќе донесе резултати.Партизан е со години прв,а како тргнале стварите и оваа година ќе бидат прваци.Трпение ќе треба многу за тренер почетник.Има многу работи кои не ги знае,и работи кои не ги искусил како тренер.Можеби ќе ви направи ќеиф на душа што ќе ви биде тренер,но сепак сметам дека е презелен.Ви требаат резултати,а Жути не може да ви ги гарантира.
2 -Он бил само во БГ да гледа натпревар,а типични новинарски шпекулации е останатото.
3 -Ај агри вит ју. :)

90% сум сигурен дека нема да дојде во Звезда.Сепак би било интересно да испадне дека не сум во право. :)
1. Точно е дека ни треба јак и докажан тренер. Меѓутоа, оној кој е најголема желба на управата (Божовиќ) е врзан со цврст договор и не мрда од Русија, Михајловиќ исто така, Зенга е недостижен, Муслин не сака поради тоа што дебилот Аџиќ е СД, а за тренер странец немаме пари и плус, дебилот Аџиќ не може да донесе квалитетен тренер, па затоа Роби е можеби најреална опција у моментов, покрај Ѓукиќ.
2. Не сум сигурен дали дошол само да гледа утакмица:
Upravo sam na putu ka Zagrebu. Sutra imam sastanak sa Slavenom Bilićem u Savezu i razgovaraćemo o svemu što očekuje reprezentaciju Hrvatske koja ima veliku šansu da se kvalifikuje na Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj. Takođe će biti razgovora i o Zvezdi…
.

Веруј, дека ја и многу други повеќе од се би сакале Роби да ни биде тренер, али времето ќе покаже.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Е сега да дојде некој тренер као што треба,бидејки понекад да менуваш тренери ко чорапите не е добро.Мислам дек со добар тренер и доколку новајлиите се покажат како треба,би имале далеку подобар тим па ке видиме.Колку би сакал Муслин да е тренер а и Просинечки би било добро решение, али за овој првиот знаеме дек не сака си кажа чоекот кој е причина.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Изгледа дека све е готово, Роби е нов тренер. Но сепак да го земеме ова со резерва и да почекаме најкасно до задутре, за кога, наводно е закажано негово претставување. :vozbud:

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Изгледа дека све е готово, Роби е нов тренер. Но сепак да го земеме ова со резерва и да почекаме најкасно до задутре, за кога, наводно е закажано негово претставување. :vozbud:
Ajde nek mu e so srekja, da sa pokaze so poveke, i da ni nose radosti kak so ni nosse na vremto koga bese igrajac!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Само што го прочитав соопштението: :wink:

"NK Crvena Zvijezda je dobila novog kormilara... Skupinu vatrenih ce predvoditi niko drugi do Robert Prosinecki... Na saboru NK C.Zvijezde odluceno je jednoglasno da se donesu izmene u dosadasnjem amblemu kluba tako sto ce se pridodati crveno bijele kockice..." :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom