Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Миле победа си е победа,сега 1-0 или 5-0 добиваш 3бода,и мене ме нервира некад зш сум гледал некој натпревари имаме шанси 100% можеме 5 гола да дадеме али на крај заврши 1-0,јбг бојле то него нерешено или пораз.Точно е и то дек даваме голови во последни мин,зато фудбал се игра док не одсвири крај судијата,така да немораш овде да истакнуваш и правиш споредби кој као победил.Немој за судење да збориш и 10000 пенали да досудеа за нас лани малку е во споредба со она што пред дерби лани го направија судиите,им сметаше ЗВЕЗДА што е прва,па ајде толе-воле ради(мести).За дерби дуели доволно е да ја погледнеш разликата и зато мчи.За ова институција добро се насмеав,добар виц.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Се си е у ред тоа, мене не ме занима Звезда, се додека Партизан си победува, само колку за илустрација ги поставив резултатите оти Николче нешто тука ми гњавеше тешко сме победувале :wink:... Иначе ме интересира што тоа направиле судиите пред дерби па бевте толку оштетени што го загубивте и првенството...:pipi: Заеби минато, гледај сегашност, ме боли к*р мене што се случувало во 40-тите, 50-тите и останато, мене ме интересира сегашноста, а во таа сме далеку пред вас... Па и да ти кажам право и не е баш за смеење, за плачење е... во ватерполо се давите (младинците ваши и по 74:0 губат :icon_lol:), одбојка, ракомет, за кошарка и фудбал пак да не збориме... Па и не сме Институција, можеби ! :)

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Првиот меч се игра на гости 16март,па на маракана 6април,за мене поважно во овој момент е да ја победиме војводина,и нормално да се појачаме.Се спомнуваат бразилци она ова па ке видиме само од Ади сите сме презадоволни,се надева и од новајлиите ке сме.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
@Миле, ја тоа што имав да кажем, кажав, а ти како сакаш.

Инаку, у рок од еден месец ќе се играат три дерби натпревари:vozbud:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Се си е у ред тоа, мене не ме занима Звезда, се додека Партизан си победува, само колку за илустрација ги поставив резултатите оти Николче нешто тука ми гњавеше тешко сме победувале :wink:... Иначе ме интересира што тоа направиле судиите пред дерби па бевте толку оштетени што го загубивте и првенството...:pipi: Заеби минато, гледај сегашност, ме боли к*р мене што се случувало во 40-тите, 50-тите и останато, мене ме интересира сегашноста, а во таа сме далеку пред вас... Па и да ти кажам право и не е баш за смеење, за плачење е... во ватерполо се давите (младинците ваши и по 74:0 губат :icon_lol:), одбојка, ракомет, за кошарка и фудбал пак да не збориме... Па и не сме Институција, можеби ! :)
24-25 коло со борац и јавор 5кола пред крај имаше лоша арбитража,по што го и загубивме првото место,тоа беше добро средено за пред дерби.Друже минатото не се заборава во тоа минато што ти го потценуваш стадионите крцаа немало место кај игла да пуштиш,тогаш се живеело за фудбалот,денес стадионите се празни,освен дерби кажи меч кога се наполнил стадион,така да не гази по минато. Ако немаш минато не си освојувал титули за каква големина на клуб би зборувал.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
24-25 коло со борац и јавор 5кола пред крај имаше лоша арбитража,по што го и загубивме првото место,тоа беше добро средено за пред дерби.Друже минатото не се заборава во тоа минато што ти го потценуваш стадионите крцаа немало место кај игла да пуштиш,тогаш се живеело за фудбалот,денес стадионите се празни,освен дерби кажи меч кога се наполнил стадион,така да не гази по минато. Ако немаш минато не си освојувал титули за каква големина на клуб би зборувал.
Па неможе цело првенство да ви се судат пенали, некој пат ќе се погоди кога ќе имате и лоша арбитража... Што не си победивте на дерби па да бевте на чекор до нас? Или и дербито било наместено? Не зезајте, бидете реални барем малку... Не газам по минатото, но тоа е огромна тема на разговор и ако почнеме ќе нема крај, овие имале ваква победа, овие онаква итн... Тоа било друго време, граници немало, се имало ред во државата, закони, народот имал пари, ретко кој сега ќе си дозволи да иде на секое дерби или евро-натпревар, затоа и биле полни стадионите... А, иначе имаме минато, само голема тема на разговор е тоа :helou:

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Aj dobro ta razbrame, ni a naduja glaafta so tvojte institucii, do pred dve sezoni neznaahte so e toa pobeda so nas na JNA, ti najdel si sea pamet da solis tuka! Aj sad pali!

http://sportal.rs/news.php?id=40558 - ako e tocno, dobrodojde i da sa pokaze so poveke.

http://sportal.rs/news.php?id=40570 - ako dojdat i vie, i ako sa pokazat kuti adi, duri togas ki gledme samba sred belgrad :)

So sa odnesave za derbijnta so predstojat vaa prolet, osekjum uti ke bide 3/3 ili vo najlos slucaj 2/3 za nas :) Ali pred toa da a oderme Vosa vo sabota, pa mirno da sa ode na podkotovki!

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Полувреме 0-0 кон крај на првото полувреме се имаше нај зрели шанси за гол ај да се надеваме второ полувреме дек ке се реализираат шансите,инаку се игра доста предпазливо и од двете страни.
Во врска со денешниот пичкарлук на глодари само можам да кажам кој јадници се то е страшно.Али ок ова е све однапред планирано со самата одлука на промена фк слобода да игра наместо дома во гости, и нормално ист ден како и ЗВЕЗДА-војводина.
"U trenutku napada huligana u prostorijama kluba se nalazilo petoro dece starosti od dve do šest godina, a na terenima Omladinske škole koji su udaljeni svega nekoliko stotina metara naša deca su igrala utakmicu sa svojim vršnjacima iz Vojvodine", saopštava Zvezda.
Ова е вистина браво за типот кој го напишал на еден од форумите --Јadni su ovi grobari, ali razumite ih... ŽELELI SU SAMO DA VIDE TROFEJNI MUZEJ I TAJ PEHAR IZ BARIJA! Nemaju to oni, trebali ste ih pustiti da malo gledaju! HAHAHHA koliko su jadni!
ТО Е МИШЕВИ ОСТАЈУ МИШЕВИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--- надополнето ---

Калуѓеровиќ 1-0

--- надополнето ---

Стеван Рељиќ 2-0

--- надополнето ---

2-2 фудбал се игра 90мин не 70минути каква комоција си препуштија при водство од 2-0,одбраната кривец за двата гола,штета што се пропушти,каква атмосвера им беше приредена сјајно навивање али некој не го цени тоа.

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
U PICKU MAJCINU! Ebatti denut, prvo teniserte malodusni od 2-0 nakrajta sa opustija i izgubija, sea pa i vie manekente sa izglupiraa. Ako prodolzat so takvi igri ni vtori nema da bijme na kraj od prvenstvoto. Malodusni mameto da im go ebum. Lukic namesto da maae pokani po firmi, neka gi sedne pretstavnicte na gazprom, da dadat nekoja para da sa naprave zdrav tim a ne da mi gi reklamire za dzabe, takvi sponzori imame i ne ni trebat pak.

So sa odnesave do stokta, ke kazum samo DELIJE VI STE NA RED!

Ali pak ne e izgubano se, 5 boda ne se nedostizni, i nisto ne e vecno ni pa formata na Partizan. Se zavisi sea od nas!

--- надополнето ---

Xaxa kolko mi se smesni vie Grobljeto, sa mislat ozbilna grupa so napad na deca, zeni i luge so nemat veza so navivacko dvizejne, zalni sa, ako imaa jajca ki napadnaa posle utakmicta so vosa, ali PICKA, OSTAJE PICKA!

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Е јебига, тоа е тоа, само се надевам дека ова му е последна утакмица на Кристиќ.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Е јебига, тоа е тоа, само се надевам дека ова му е последна утакмица на Кристиќ.
Токму така но да се надеваме и дека поедини играчи ке летаат од клубот,нормално и појачување од калибар као што е Ади кој на секој натпревар си ја извршува одлично работата као и вчера.Инаку што е до тренер мое мислење е дек ке остане за наша жалост дај боже да сум грешка.
Добредојде и ти посакувам многу среќа и успех
http://www.crvenazvezdafk.com/evandro-prvo-pojacanje-zvezde-4020-c1-video.htm

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Neka mu e so srekja na Maestro, da pokaze so sa ocekave od nego a i plus.

Jas mislum ne e do Krstik, ima potencijal i a razbire rabota, do tie malodusnite manekeni e, so treabse on da naprave da fleze na terenut i da igrae.

Kazah 5 boda ne se nogo, znajalesme i pogolema negativa da anulirme, a i formata ne moze da bide vecno slaba, ili pak vecno na visoko nivo.

Kajgana Shop

На врв Bottom