Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Незнаев дека глодари ја измислиле изрекава...браво браво.

Звездаши пазите што пишуете од сега, курва, поштеност све са тоа збороој што ги измислиле глодари, немој да ги копирате :smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Сигурно има некоја тема на форумов “Опиши се себеси“, префрли го таму постот :smir:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
ПОЗДРАВ ДРУЖЕ

--- надополнето ---

Инаку музиката на клипот е зараза,и нормално гонење мишеви.

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Za utre e zakazana vonredna sednica na Direktoriumot na Superligaste, na koja ke sa rasprave smenta na gostovajna, megu Partizan i Sloboda, spored sportal, glodarte mu spremat smena na Babarogic koj e inace Zvezdin kadar, smenta bi a podrzale 9 klubovi - papaci na patlidzan, od druga strana pak Vosa izjavi uti nema da ispadne na duelut protiv nas ako na Partizanut mu sa dozvole smena na gostovajne. Site veke gi videa namestalkite na partizan i im prekurci od istite, pa redno bese veke da sa klade kraj na veke vidani utakmici i razni drugi malverzacii od strana na Tole, Djuric i kompanija!

NAPRED ZVEZDA, NAPRED VOSA!

--- надополнето ---

Za utre e zakazana vonredna sednica na Direktoriumot na Superligaste, na koja ke sa rasprave smenta na gostovajna, megu Partizan i Sloboda, spored sportal, glodarte mu spremat smena na Babarogic koj e inace Zvezdin kadar, smenta bi a podrzale 9 klubovi - papaci na patlidzan, od druga strana pak Vosa izjavi uti nema da ispadne na duelut protiv nas ako na Partizanut mu sa dozvole smena na gostovajne. Site veke gi videa namestalkite na partizan i im prekurci od istite, pa redno bese veke da sa klade kraj na veke vidani utakmici i razni drugi malverzacii od strana na Tole, Djuric i kompanija!

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Добро е, добро е друже, брзо учиш, ама брзо и копираш, што е својствено и за твојата група :tv:

Xaxa dobar vic druze :D ubavo znajs i sam koj od koj kopire site vie godini.

Ti si samo losa kopija, naseg Severa, PICKO grobarska! :smir:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Xaxa dobar vic druze :D ubavo znajs i sam koj od koj kopire site vie godini.

Ti si samo losa kopija, naseg Severa, PICKO grobarska! :smir:
Дај ми слика друже кај што цигани ја имаат истакнато паролата пред Гробари, значи за ова зборам, не да ми ставаш нешто сосема трето... :pipi:

А, иначе, не се брукајте само, Слобода Севојно побараа да се сменат натпреварите, а и ако сакале Партизан да наместат, ќе ги наместиле натпреварите, а не да ги сменат термините, нема логика... не лупајте само колку да набилдате постови... Партизан е институција во моментот во Србија и сам гледаш дека нема натпревар каде го добиле тешко оваа година, со исклучок, за разлика од вас... :wink:

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Дај ми слика друже кај што цигани ја имаат истакнато паролата пред Гробари, значи за ова зборам, не да ми ставаш нешто сосема трето... :pipi:

А, иначе, не се брукајте само, Слобода Севојно побараа да се сменат натпреварите, а и ако сакале Партизан да наместат, ќе ги наместиле натпреварите, а не да ги сменат термините, нема логика... не лупајте само колку да набилдате постови... Партизан е институција во моментот во Србија и сам гледаш дека нема натпревар каде го добиле тешко оваа година, со исклучок, за разлика од вас... :wink:
Pa da institucija za namestalki, samo so Vosa, so nas, i uste 2-3 ekipi preku sila, vi sa potat dupijnta, site drugi utakmici predvreme sa znaat kak ke zavrsat.

--- надополнето ---

So sa odnesave za kopirajnto, za vaa parola neznam i ne ma interesire, ali ima bajagi raboti so gi kopirte, ali dzabe i toa loso go praafte!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Не си ми јасен жими све, Партизан тепа по 3-4 разлика секој натпревар, а Звезда едвај по 0-1, 1-2, и се во последните моменти... лани немаше натпревар што не ви досудуваа пенали, и ти најде да кажеш дека Партизан местеле :icon_lol:

Да не почнам и јас да ставам клипови и слики за копирањата, болна тема ви е тоа, оти нема крај да има дискусијата... ајде :helou:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Svima je poznato da Sloboda Point Sevojno, ovu polusezonu, kao domaćin dočekuje svoje protivnike u Lučanima, dok se ne završi izgradnja novog stadiona u Užicu. U tom kontekstu, iz razumljivih sportskih pobuda, čelnici Slobode Point Sevojno su zamolili naš klub da se izvrši zamena domaćinstva, da se poslednja utakmica polusezone igra na našem stadionu, a poslednja u prvenstvu na njihovom novom stadionu. Kao pravi sportmeni, naši su prihvatitli taj predlog iako bi nama, u slučaju neizvesne završnice prvenstva, više odgovaralo da poslednju prvenstvenu utakmicu igramo na svom terenu. ( извинете за латиница )

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.279

Јао Миле, што збориш бе, која институција бе:pos:. Кој натпревари бе, црни Миле сте ги добиле поштено (освен со нас и со Јавор , можда и ОФК) ајде кажи ми, пошто гледам многу си упатен и знаеш све.

Последната утакмица со Металац ја добивте заради нивниот претседател кој е член у управата на смрдизан, истиот случај е и со Хајдук од Кула.

Со Смедерево победивте ради тоа што сте, исто така „братски клубови“ и плус поголемиот дел од играчите на Смедерево потекнуваат од школата на смрдизан.

Ако продужим да набројуем ќе видиш дека скоро со цела лига сте во „братски односи“, нормално, освен со нас, Воша, Јавор и ОФК и Јагодина.

Кажи ми ти мене дали е нормално тренерот на БСК да ги одмара своите најдобри играчи пред утакмицата со смрдизан ?

Има уште многу работи, ама нема да објаснувам.

И уште нешто. Ја стварно не сум знаел дека „Ко о чему курва о поштењу“ е дело на глодари, фала што ме просветли.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
^^ Епа тогаш пиши е-маил на Аџиќ да се побуни да не ни почнува првенството, бидејќи на скоро сите прволигаши Претседателите и Директорите се Партизановци :icon_lol:

Партизан-Инџија 2-1; Смедерево-Ц.Звезда 0-0
Партизан-Хајдук 2-0; Инџија-Ц.Звезда 0-1
ОФК Б -Партизан 0-2; Ц.Звезда-Јагодина 2-1
Партизан-Рад 3-0; БСК Борча-Ц.Звезда 1-3
Борац-Партизан 0-2; Ц.Звезда-Јавор 1-0
Партизан-Спартак 0-0; Чукарички-Ц.Звезда 0-1
Војводина-Партизан 2-0; Ц.Звезда-Металац 2-0
Партизан-Смедерево 5-3; Слобода-Ц.Звезда 0-3
Ц.Звезда-Партизан 0-1
Партизан-Јагодина 3-0; Хајдук-Ц.Звезда 2-0
БСК Борча-Партизан 0-3; Ц.Звезда-ОФК Б 1-0
Партизан-Јавор 4-1; Рад-Ц.Звезда 0-1
Чукарички-Партизан 2-4; Ц.Звезда-Борац 2-0
Партизан-Металац 5-0; Спартак-Ц.Звезда 1-2

Погледни убаво, на кој натпревар освен против БСК и Слобода Севојно, Звезда има постигнато повеќе од два гола, а Партизан има на два пати победа со постигнати 5 гола и на два пати победа со постигнати 4... или тоа е бидејќи овие од управата на другите клубови се Партизановци? :icon_lol: А, сега да не тражам и тоа, самиот си знаеш па на колку од овие натпревари сте постигнувале гол во последните моменти, најтазе последниот натпревар со Спартак (дури и од офсајд), али мање битно тоа... и самиот знаеш колку пенали лани ви досудија, половината непостоечки, дерби дуел веќе кошмар ви станува... си се запрашал и Аџиќ можеби да не е од тие Партизановците, само можеби се успешно крие? :pos:

Овоа се ти се факти, а ти можеш до утре да се смееш и сам во себе да си мислиш и да си се тешиш дека Партизан не е институција во моментот во Србија, не само во фудбал него и во другите спортови :helou:

П.С. И Спартак е "збратимен" клуб со Партизан, така? Чудно како овие од Партизан не ја наместиле !!! :raz:

Kajgana Shop

На врв Bottom