Фан Клуб: Црвена Звезда

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Добро деби на клупата за Достаниќ иако јас бев против смена на Пижон. Сепак нека му е со среќа.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Чист пенал како солза, нели? А, и Каду кој прием го има со "Гради" :jaj:

П.С. Немојте друг пат да се правдате со судии и како Звезда била оштетувана, а Партизан бил шампион со помош на судиите :pipi:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.627
Поени од реакции
1.178
Ова е фан клуб Црвена звезда и не е место за жалби и поплаки на искомплексираните глодари, на кој им е криво што Звезда е се уште прва, па затоа ве молам оддалечете се од темава и не пишувајте на неа. Ако сакате да кукате, да плачете и жалите си имате ваш усран фан клуб и пишувајте таму, не ја загадувајте оваа, а до тогаш ПОЗДРАВ.:salut:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Честито победа, нека се множат.

Иначе кога судиите не упропастуваат, глодариве ги нема нигде, а една погрешна одлука у наша полза и одма доаѓаа да го дрват овде. Ај бе шетња, +2...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Миле, зашто селективна меморија баце?
Војводина даде гол за 2-2 у 91 минута, а судијата досуди офсајд. Гледај снимка на нет или на вести сабајле у 12.18 минути, па види дали е офсајд или не е ...
Виде некој да кенка за таа случка?

Што мрзам вака кога некој тура бибер кај што не треба и се меша у секоја манџа.

3 бода се најбитни, ме заболе курот што пеналот не постоеше. +2 на табела, следна Војводина у недела од 19.00 дома ... уште еден спектакл се очекува на трибини, а денес грмење 2 саати без престан иако со мали пропусти. . .

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
Нека плачат бе, ми е гајле.Погледнете на crvenazvezdafkc.com 5 пати од гол линија ја извадија топката, па ние вакви ние онакви, 5 гола требаше да примат.
Деби имаше Рејлиќ, а Достаниќ изненади и со Јевтиќ.Перовиќ не ни влезе денес, а Јевтиќ ги играше сите 90 минути.:back:Војводина следни, мора победа !

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Честитки за победата ЗАСЛУЖЕНА браво за Лазовиќ се гледа има талент овој дечко, а и доста е брз наредна со војводина очекувам победа и само победа.Се надевам дека Лекиќ конечно ке почне да дава голови вчера имаше шанси но не и гол па со војводина е права прилика да го направи тоа.

Ajde, igraj i bori se
ajde, severom ori se,
ajde, do pobede sa nama ti..

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Утре ќе играме без двајца клучни играчи, Ѓорѓевиќ и Игњатијевиќ поради картони,
Да ти кажам право, боље изиграа Савиќ и Рељиќ од горепоменатите двајца. Оној Игњатијевиќ од 10 центаршутеви, 2 му се добри.
Проблемот кај нас е што во континуитет не се пружаат добри партии.
Да го земеме за пример Вилотиќ. Против Рад изигра на ниво од Топ 5 лигите, за потоа против Металац, а и вчера неколку пати озбилно да киксне.

Каду и Јевтиќ мора да играат што повеќе. И капитенот беше одличен.
А онаа акција Лазетиќ-Каду(пета)-Лазетиќ-Каду? Само да ги има повише.:smir:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ја со моето скромно фудбалско познавање би напраил вака да играат.

Стаменковиќ,Нинков,Вилотиќ,Ѓорѓевиќ,Рељиќ,Исах,Лазовиќ,Каду,Лазетиќ,Перовиќ и Јевтиќ.

Лекиќ мора малце да се олади на клупа или да влегува како замена, а би сакал да ги видам другиве двајца како би се снашле еден покрај друг. Исто Савио не би го пуштил више да игра, страшно ме нервира како појава која ја успорува играта,цело време е без идеја и концепција и освен тоа што праи јаки фаули не гледам некој голем бенефит од него.
Исто би требало да се уиграваат Мугоша,Јеремиќ и Трифуновиќ кој доби прилика али не гледам баш дека ја искористи.
Помалце да се киксира у одбрана затоа што тоа може многу да кошта на крај,концентрација на максимално ниво поготово у последните минути.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Терминов е мн.јак.
18.45 јеботе, кој праи вакви заебанции?

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Вистина новиот тренер на Звезда бил избркан од Вардар? Или дезинформација е?

Kajgana Shop

На врв Bottom