Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Kako pustija srce da ja davaat nz se cudam ali bas ubavo ako se znea dek lani recisi i ne ja davaa nikako_Ok aj belki ke ispravat greska od lani pa pocesto ke moze da ja davaat CRVENA ZVEZDA koga igra.Ajde pobeda vecera slavija e minato mora da se igra crvrsto sega doma bez gubenje na bodovi koj na kraj moze da ne kosta mnogu.

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Ако ја даваат на РТС супер . ЌЕ може да ги бодриме дечките . Ајмо Звездашиииииииии :helou:

novstofar

Makedonec vo dusata
Член од
5 август 2009
Мислења
116
Поени од реакции
0
Ајде мора вечер на победа да се атакуе!И да се забрае Славија.

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Лелеее голов еј ахахахаа.Ама според играва тешко дека би издржале да не примат гол,треба уште 1 за сигурно да биде.

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Малце бакљи запалија, требаше поише. :) :)

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
тапа. Една саалам шанса немавме. Лиглињата се валкаа по тревата цели 15 минути,што дополнително го уништи она што Звезда го "играше". То е то, исто бодови ко Партизан сега.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Се мислам дали Звезда може да даде гол доколку голманот или играчот од противничката екипа не направи катастрофална грешка ...:toe:

Ме теши барем тоа што гробариве не се ништо подобри .Минатата недела човек мораше скоро да скрши нога за они да дадат гол, оваа недела победија со автогол веројатно за да го избегнат непотребното повредување .
Клупскиов фудбал е невидена тага....јад, беда, чемер ....жалосно ....

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
без Перовиќ се нула.Да не зборам доколку не играат Нинков и Лазетиќ. Не знам зашто продор има само по нивната страна. А и Лекиќ некако..мислам дека многу му се фатија трите гола против Дебилиси.Каду исто така разочарува од утакмица во утакмица, мисли дека игра викторија у маало со другарите,да не знае да се додаде топка. Треба малце Пижон да викне на тренинг, не се ѕвезди ако играат у Звезда. Ја мислам дека Јевтиќ и перовиќ се стартери наредната утакмица

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Da bideme realni slabo odigravme dali poradi zamor nekoj so slavija ili povredite i odsustvoto na nekoj igraci sto e poverovatno ali to netreba da e uteha.Vakva igra kako vcera netreba da se povtori ne sum zadovolen od igrata sevkupno gledano.Za navivanjeto nemam zborovi lele arno se zatemi terenot na pocetokot na vtoro poluvreme, i se smeev na ovie indijancite na napredok navivaci li se sto li se koj samo ednas gi slusnav i to ko postigna nivniot tim gol i peeja zasto cutite pa tie indijanci do golot bea ko statui samo gledaa slika ima ton nema strasno jadnici.

Kajgana Shop

На врв Bottom