:pos2::pos2: ke bide keep dreamingФинале :
Арсенал АМСК- Арсенал (фан клуб-Кајгана форум)
А зшто па да не? Ни вие знает како играме па ние вие. Така да ќе видиме кога ќе се соочиме. Поздрав до тогаш :smir::pos2::pos2: ke bide keep dreaming
hahahaha da da see you soonА зшто па да не? Ни вие знает како играме па ние вие. Така да ќе видиме кога ќе се соочиме. Поздрав до тогаш :smir:
Aj be pa i ti sakas da ne sitnes, ti e**m Garay-ot:pos2:Брее пост од ниту еден Мадридиста не видов... ме мрзи све да читам наназад, кажете ми смее да играм на пример за друг фан клуб ? Ако фали во некој тим играч или нешто слично... ај у кратки црти ако може, фала.
Абе вие неможете да се соберете па сакате да покажете кој сте :jaj:Aj be pa i ti sakas da ne sitnes, ti e**m Garay-ot:pos2:
Moze i nie ke dogovorime nekoj den ke sobereme dobra ekipa i ke im pokazeme na ovie tuka na forum sto se palat, koj se REAL MADRID:tv:
Не бе брат, сакам да играм фудбал ... Мадридисти тешко дека ке се соберат, не е прв пат да се собираме, ние двајца, Урбан Мувер знам дека ке дојде и толку . Ајде ако смеам за други да играм... кажете на време само. PeaceAj be pa i ti sakas da ne sitnes, ti e**m Garay-ot:pos2:
Moze i nie ke dogovorime nekoj den ke sobereme dobra ekipa i ke im pokazeme na ovie tuka na forum sto se palat, koj se REAL MADRID:tv:
Море во една сабота да се распукаме сите и готово!!!!Abe najbavo da se igra na pr. u sabota edna grupa u nedela druga i slednata sabota najdobriot od prva protiv najdovriot od vtora FINALE
Јас викам во сабота да биде!!! Многумина сме за играње ама само ако е сабота!!!Јас мислам дека турнирот треба да биде во сабота или недела затоа што има деца од други градови и не се слободни за време на работните денови (од пенеделник до петок) и не можат да дојдат во скопје. Затоа во сабота или недела тоги би требало да се слободни и имат поголеми шанси да дојдат на турнирот и да играат.
Море ако ве грабнам :violent1::violent1::violent1: не можеле да се соберат тие......па што луѓе сте да му се невиди??? Небаре навивачи немате.............навистина ќе биде срамота ако не се соберете!!!!!Не бе брат, сакам да играм фудбал ... Мадридисти тешко дека ке се соберат, не е прв пат да се собираме, ние двајца, Урбан Мувер знам дека ке дојде и толку . Ајде ако смеам за други да играм... кажете на време само. Peace
Ај бе па ти, и така нема осмина финале да поминат и да дојдат.Море ако ве грабнам :violent1::violent1::violent1: не можеле да се соберат тие......па што луѓе сте да му се невиди??? Небаре навивачи немате.............навистина ќе биде срамота ако не се соберете!!!!!
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Ај бе па ти, и така нема осмина финале да поминат и да дојдат.
:pos2: :pos2: ejj da ti e**m covekot me iznasmea pozz.....Ај бе па ти, и така нема осмина финале да поминат и да дојдат.
Немој вака бе ја што ќе праам? :pos2:Читам Интерашиве сите по 2 метра биле...предлагам измени во законот.
Максимална висина: 1.80
Инаку пожелно би било се да се изигра во еден ден...