Фан Клуб Фудбалска пресметка КГН

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Брее пост од ниту еден Мадридиста не видов... ме мрзи све да читам наназад, кажете ми смее да играм на пример за друг фан клуб ? Ако фали во некој тим играч или нешто слично... ај у кратки црти ако може, фала. :)

Член од
8 август 2010
Мислења
77
Поени од реакции
11
Јас мислам дека турнирот треба да биде во сабота или недела затоа што има деца од други градови и не се слободни за време на работните денови (од пенеделник до петок) и не можат да дојдат во скопје. Затоа во сабота или недела тоги би требало да се слободни и имат поголеми шанси да дојдат на турнирот и да играат.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Финале :
Арсенал АМСК- Арсенал (фан клуб-Кајгана форум)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Брее пост од ниту еден Мадридиста не видов... ме мрзи све да читам наназад, кажете ми смее да играм на пример за друг фан клуб ? Ако фали во некој тим играч или нешто слично... ај у кратки црти ако може, фала. :)
Aj be pa i ti sakas da ne sitnes, ti e**m Garay-ot:pos2:

Moze i nie ke dogovorime nekoj den ke sobereme dobra ekipa i ke im pokazeme na ovie tuka na forum sto se palat, koj se REAL MADRID:tv:

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846

Moze i nie ke dogovorime nekoj den ke sobereme dobra ekipa i ke im pokazeme na ovie tuka na forum sto se palat, koj se REAL MADRID:tv:
Абе вие неможете да се соберете па сакате да покажете кој сте :jaj:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072

Не бе брат, сакам да играм фудбал :) ... Мадридисти тешко дека ке се соберат, не е прв пат да се собираме, ние двајца, Урбан Мувер знам дека ке дојде и толку :). Ајде ако смеам за други да играм... кажете на време само. Peace :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.671
Поени од реакции
11.826
Abe najbavo da se igra na pr. u sabota edna grupa u nedela druga i slednata sabota najdobriot od prva protiv najdovriot od vtora FINALE :D
Море во една сабота да се распукаме сите и готово!!!!

--- надополнето ---

Јас мислам дека турнирот треба да биде во сабота или недела затоа што има деца од други градови и не се слободни за време на работните денови (од пенеделник до петок) и не можат да дојдат во скопје. Затоа во сабота или недела тоги би требало да се слободни и имат поголеми шанси да дојдат на турнирот и да играат.
Јас викам во сабота да биде!!! Многумина сме за играње ама само ако е сабота!!!

--- надополнето ---

Не бе брат, сакам да играм фудбал :) ... Мадридисти тешко дека ке се соберат, не е прв пат да се собираме, ние двајца, Урбан Мувер знам дека ке дојде и толку :). Ајде ако смеам за други да играм... кажете на време само. Peace :)
Море ако ве грабнам :duel::violent1::violent1::violent1: не можеле да се соберат тие......па што луѓе сте да му се невиди??? Небаре навивачи немате.............навистина ќе биде срамота ако не се соберете!!!!!

Н

'Никола'

Гостин
Море ако ве грабнам :duel::violent1::violent1::violent1: не можеле да се соберат тие......па што луѓе сте да му се невиди??? Небаре навивачи немате.............навистина ќе биде срамота ако не се соберете!!!!!
Ај бе па ти, и така нема осмина финале да поминат и да дојдат.:)

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Читам Интерашиве сите по 2 метра биле...предлагам измени во законот.

Максимална висина: 1.80 :pos:

Инаку пожелно би било се да се изигра во еден ден...

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Читам Интерашиве сите по 2 метра биле...предлагам измени во законот.

Максимална висина: 1.80 :pos:

Инаку пожелно би било се да се изигра во еден ден...
Немој вака бе ја што ќе праам? :pos2:
Ајде ајде има време вежбајте се!! :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom