Фан Клуб Фудбалска пресметка КГН

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Здраво,

За да се знае колку точно тимови има пријавено и да се има пободбра организација ќе ве молам секој од тимовите кои сакаат да настапуваат да ја пополнат следната пријава:
Код:
http://www.chelseafc.mk/turnir.doc
и да ми ја достават мене. Пишува во пријавата маил.

Поздрав
Последен датум за пријавување екипа?

ace6vel

chelseafc.mk
Член од
23 јануари 2005
Мислења
34
Поени од реакции
13
Епа вака пошто јас сум од Велес, ќе може ли некој во Скопје да се распраша во Ноември дали има некој викенд слободен термин во некоја сала, балон или било што за 3 часа на пример. Да се каже цена и место па да се договориме...

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Samo oficijalni Fan klubovi... posto mejlot od ace6vel do ArsenalMakedonija jasno glasi deka se organizira turnir pomegu Fan Klubovi od Makedonija, a ne Fan Klubovi od Forum.

Za Fan klubovi od forum moze posebno da si se napravi.

ace6vel

chelseafc.mk
Член од
23 јануари 2005
Мислења
34
Поени од реакции
13
Во Велес може да се резервира термин во сала - 1 час околу 500 денари...

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Вака еве ви една листа до сега пријавени тимови и нивни контакти. За секој фан клуб ќе си има едно одговорно лице кое ќе се погрижи да пријавените бидат известени со сите детали кои ќе бидат договорени во текот на овој месец.

Фан Клуб Челси (Chelsea FC) - Александар Велков - (ace6vel@chelseafc.mk)
Фан Клуб Милан (Milan) - Панче Крстески - ()
Фан Клуб Интер (Inter Milan) - Андреј Миндов - (andrej.mindov@gmail.com)
Фан Клуб Реал Мадрид (Real Madrid) - Ице Каракамишев - (ice_karakamisev@yahoo.com)
Фан Клуб Барселона (Barcelona) - Боби Илиевски - (fish183@yahoo.com)
Фан Клуб Баерн Минхен (Bayern Munchen) - Дарко Христовски - (darko_hristovski@hotmail.com)
Фан Клуб Арсенал (Arsenal) - Стево Вељкович - ()
Фан Клуб на Јувентус (Juventus) - Бане Трајковски - (bn_trajkovski@hotmail.com)

Ако најдам други ќе ги вметнам во овој пост. Значи за кој фан клуб да сте контактирајте си со одговорните луѓе и договорете си тим. Кога ќе договорите тим пратете ми маил мене ace6vel@chelseafc.mk со пријавена екипа минимум 5+1голман и ќе ви пренесеме детали. Значи договарање ќе си има само помеѓу фан клубови.

Поздрав
значи за фан клуб јуве пошо Бане се откажува јас сум договорен.И не зборете од ваму од таму ќе се договориме фино лепо кој и како да игра.И на фан клуб јуве на фб ќе се договараме или кој сака за у екпипа нека ме побара на фб ќе се договориме.е така и поздрав.:smir:

ace6vel

chelseafc.mk
Член од
23 јануари 2005
Мислења
34
Поени од реакции
13
??Одговор????
Нема последен датум, но што поскоро тоа поубаво. Ќе има дефинитивен датум следнава недела...

--- надополнето ---

значи за фан клуб јуве пошо Бане се откажува јас сум договорен.И не зборете од ваму од таму ќе се договориме фино лепо кој и како да игра.И на фан клуб јуве на фб ќе се договараме или кој сака за у екпипа нека ме побара на фб ќе се договориме.е така и поздрав.:smir:
Ќе може да ми дадеш твој контакт, да те додадам на фб пошто главната дискусија се одвива таму...

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.443
Се пријавувам да играм за Фан клубот на Интер :)

Ќе играме со црните маички, така? :icon_lol:

Нека си земат водачите на тимовите обврска да си направат тим од фановите во клубот. Едноставно е :)

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
A da sobereme nekoj sponzor pa na gaga da pomineme :) a so vikate?? Vikneme nekoja Tv i BOOM pravime :icon_lol:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
i da sakam da igram ne mozham :( od PRILEP sum .... a ne mi se isplajca da idam vo SK :(

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Епа вака.

По иницијатива на Интерашите нашиот познат форум и неколку други особи кој не се многу активни на форумов дојдовме до идеја да направиме една фудбалска пресмекта мегу Фан Клубовите.

Доста време се прекпукаваме на форумов и редно време беше да се пресметаме на некој од скопските терени.Со сигурност гарантирам дека ке има многу забава и дружење.

Сеуште детално не е објавено ништо , затоа прашањата од типот : " Каде? , Кога ? " не ги поставувајте.

Ова е само идеја, и се надевам дека ке биде успешно реализирана и сите ние кој имаме намера да да учествуваме во ваков евент мора да имаме некој допринос при организација.

Ке биде интересно : Фан Клуб Интер вс Фан Клуб Милан ,:vozbud: или пак Фан Клуб Арсенал вс Фан Клуб Манчестер :)

Коментирајте.
Samo oficijalni Fan klubovi... posto mejlot od ace6vel do ArsenalMakedonija jasno glasi deka se organizira turnir pomegu Fan Klubovi od Makedonija, a ne Fan Klubovi od Forum.

Za Fan klubovi od forum moze posebno da si se napravi.
Ако е само за официални фан клубови зошто тогаш е отворена ваква тема тука и воведов нема никаква врска.

Дајте бидите поконкретни, после ќе се чудиме зошто ништо не успева кај нас да се организира. Темава е едно а се бара друго

Немие само јасно зошто се отвори оваа тема и се бара да се организираме тука по фан клубовиве а уствари тоа нема врска со кајгана?

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.762
Поени од реакции
6.551
Ако е само за официални фан клубови зошто тогаш е отворена ваква тема тука и воведов нема никаква врска.

Дајте бидите поконкретни, после ќе се чудиме зошто ништо не успева кај нас да се организира. Темава е едно а се бара друго

Немие само јасно зошто се отвори оваа тема и се бара да се организираме тука по фан клубовиве а уствари тоа нема врска со кајгана?
Па ние првин се договараме тука низ фан клубови да играме,а после кој како сака!Еве ние наредната недела се подготвуваме да играме меѓе себе,да се уиграме!

M

Mario Gómez

Гостин
Ако е официјални фанклубови, Арсенал, Баерн, Челзи, мислам и Интер, Манчестер, други официјални нема...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.574
Нема Интер официјален фан-клуб. Така да најверојатно не е само до официјални фан-клубови. Нека потврди уште еднаш од Челзи претставникот. Наверојатно тие што имаат фан-клубови(официјални) ќе си се договараат преку нив, а останатите тука.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
A da sobereme nekoj sponzor pa na gaga da pomineme :) a so vikate?? Vikneme nekoja Tv i BOOM pravime :icon_lol:
Aко знаеш потенцијален спонзор - помагај, гледаш дека се бара спонзор за да се реализира турниров ;)
Ако потпомогне Агенција за млади и спорт, тоа ќе биде премија...

Kajgana Shop

На врв Bottom