Фан Клуб: Фиорентина

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
ajde neka ni e cestito Nov Golman ushte edena pozajmica od Sassuolo. Antonio Rosati.

a pregovori se vo tek i so Gaston Ramirez koj saka da se vrati od anglija.
dobro e sto negovite menageri go nudat na viola, a viola neke da ponudi poveke od 2M za nego.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Мислам дека не ни треба играч од средина, како што се најавува у медиумиве. Исто и за напаѓач, не поготово овој Рамирез (иако не е класичен). Само бек да донесат, тоа е најбитно

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Mатри за 1 полувреме постигна дупло повеќе од една полусезона во Милан... Шо е разлика ?! :pos:
Тоа што ние сме тим :pipi:
--- надополнето: 19 јануари 2014 во 17:05 ---
Болоња извади бод во 92 минута !!! Ајде -3 :vozbud:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Не било до играчот, до тимот било :D Скапан тим скапани играчи, овде е веќе нешто друго. Браво за Матри и Мати денес 10ка

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
важи ги овие бе, мене ми одговара, само кажи на што.
еве ти пример од мене... Менување на Никнејмот: еве Пример мене Милан или такво нешто... а ти Фиорентина фан во време траење од 6 месеци ...
Може ? :vozbud:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
еве ти пример од мене... Менување на Никнејмот: еве Пример мене Милан или такво нешто... а ти Фиорентина фан во време траење од 6 месеци ...
Може ? :vozbud:

неможеме да го менеме никот (не е дозволена таа опција на форумот само на нова година од 00 до00:05. Може аватар нешто, потпис.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Охохооо...ќе го мења потписот за некоја недела :D Значи Матри треба уште 5 гола да даде за да го смени !!!
Иначе Фиорентина сака уште еден играч од Милан, Мексес. Мене искрено кај овој играч одсекогаш ме нервирал темпераментот, а како играч Мексес е супер квалитетен

Kajgana Shop

На врв Bottom