Фан Клуб: Фиорентина

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Добро засилување ќе ви биде Матри.Остајте тоа што не играше добро во Милан,распашана команда им е тимов сезонава,не се знае кој плаќа,кој пие.Ако веќе го оценувате глејте ги настапите во Каљари и во Јувентус.Во Јуве имаше одлични две сезони,последната беше и повреден,му падна формата,али пак даде клучни голови во неколку натпревари.
Дури на Конте не ни му беше по ќејф тоа што се продаде,али таква понуда од Милан од 12 милиони не се одбиваше.Се на се ако си ја врати формата и ако го уклопи Монтела во формација каде средниот ред ќе го храни со топки,ќе ви биде од огромна корист.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Абе остај ги душмани...криво им е, дека Фиорентина прави одличен тим и има одличен проект, еден од најдобрите во Италија. Иначе искрено, подобро да имаш играч од типот на Матри во тим, отколку идиот и будала како балотели кој ќе те кошта бодови ради црвени картони и недолично однесување

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Mатри ми беше еден од најдобрите напаѓачи во Италија додека играше за Каљари... Мислам дека добро ќе се снајде кај нас затоа што цел тим работи за напаѓачите... А таков профил како Матри ни фали цела сезона бидејки Гомез е повреден и ни треба некој чекач во шеснаесетник кој би користел топките од Валеро,Жоакин, Мати, Квадрадо...
Иако очекувам после враќањето на Гомез да биде негова замена... Ама да оставиме сам да си го каже своето, и онака ништо не губиме без пари е... ако се докаже само профит може да сме :pos:

C

Castiel

Гостин
Абе остај ги душмани...криво им е, дека Фиорентина прави одличен тим и има одличен проект, еден од најдобрите во Италија. Иначе искрено, подобро да имаш играч од типот на Матри во тим, отколку идиот и будала како балотели кој ќе те кошта бодови ради црвени картони и недолично однесување
:facepalm::tapp::facepalm:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.940
Поени од реакции
8.841
Читавте нешто како младиот талент Антонио Санабиа кој од Барса ќе потпише во Рома, ќе бил пратен кај вас на позајмица ?
Мене не ми се верува бидејќи дечкото има само 17 години и тешко дека ќе се наигра во Фиренца

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
ако видите аир од матри частам пиво јас

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Ако даде повеќе од 7 гола до крајот на ова првенство частиш!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Cestitki za Anderson, denes pregledi, no poradi rabotnata dozvola, slednata nedela ke go oficijalizirate transferot.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Андерсон моментално во Фиренца! Браво Масиа,браво Праде. Очекувам до крајот на јануар еден добар бек.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
мислиш централен бек... а тој да биде видич или мусачо :sneaky:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Повеќе ми иде на Мусачио. Видич има голема плата,а Мојс изјави дека нема да го пушти до јуни. Ќе видиме, може да изненадат МАсиа и Праде како со Андерсон

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Повеќе ми иде на Мусачио. Видич има голема плата,а Мојс изјави дека нема да го пушти до јуни. Ќе видиме, може да изненадат МАсиа и Праде како со Андерсон
Видиќ нема шанса да си оди сега ама мислам дека нема ни на лето да си замине поради тоа што се очекува Рио да се пензионира, додека за Андерсон се знаеше дека ќе си оди зошто во цела полусезона имаше одиграно само пет натправари вкупно и во Премиер лигата и во ЛШ од кој на само на два беше стартер. Како и да е честито нека ви е новиот играч Андерсон и се надевам дека ќе успее кај вас.

Kajgana Shop

На врв Bottom