Фан Клуб: Фиорентина

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сигурно не е на одмор во Фиренца како шо пишуваа повеќе портали... За ден-два го чека утакмица во Премиер лигата ?!
Повреден е, играше за младиот тим на Тотенхем и сигурно му дале одмор да не се порефорсира и си отишол на одмор.

И што сте го оставиле бе Андерсон што сака да носи име на дрес, кај распрден тој уште вие сте го попалиле :D

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Повреден е, играше за младиот тим на Тотенхем и сигурно му дале одмор да не се порефорсира и си отишол на одмор.

И што сте го оставиле бе Андерсон што сака да носи име на дрес, кај распрден тој уште вие сте го попалиле :D
Aбе он нека игра како да е платен 31 милион од Ферги, има потенцијална средина да докаже дека Ферги не грешел пред 7 години... А шо ќе му пишува на дресо и која бројка ќе носи(88) ич на оној не ми е :icon_mrgr:
--- надополнето: 25 јануари 2014 во 00:44 ---
А инаку ова со Вертонген од нигде излезе... а и не знаев дека бил повреден, може стварно сред зимо му текнало да оди на одмор во Фиренца :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Aбе он нека игра како да е платен 31 милион од Ферги, има потенцијална средина да докаже дека Ферги не грешел пред 7 години... А шо ќе му пишува на дресо и која бројка ќе носи(88) ич на оној не ми е :icon_mrgr:
Баш ме интересира како ќе изигра, ќе игра ли од старт или клупа, имате инфо нешто? Битно е дека добивате многу позитивен карактер во соблекувалната, единствен играч што успеваше да го насмее Фергусон кога ќе беше ифрит лут.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Со Џенова ќе биде резерва 100%... и најверојатно и ќе влезе во игра во второ полувреме :)

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
За утре многу ме плаши отсуството на Борха,Гонзало и нормално Роси и Гомез...ќе биде многу тешко утре. Андерсон најверојатно ќе биде повикан за овој натпревар

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
За утре многу ме плаши отсуството на Борха,Гонзало и нормално Роси и Гомез...ќе биде многу тешко утре. Андерсон најверојатно ќе биде повикан за овој натпревар
Kaртоните ли пак со Гонзало, аман !!! :mad:
Борха ќе го покријат Аквилани и Мати, ама Гонзало... е тоа ме плаши и мене :facepalm:
Ајдете бе не се секирајте Матри е тука :vozbud:

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
Kaртоните ли пак со Гонзало, аман !!! :mad:
Борха ќе го покријат Аквилани и Мати, ама Гонзало... е тоа ме плаши и мене :facepalm:
Ајдете бе не се секирајте Матри е тука :vozbud:
Neka ne te plasi za Gonzalo..Compper e tuka( 6utakmici ima startuvano, site 6 gi tepavme)taka da ne beri ti.. utre Cuadrado momceto ke izgazi desno si igra, Vargas levo Matri u sredina.. sekako sme jaki

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Борха многу фали за денес...мора да го замени некој достојно, Фернандез и Аквилани да одиграат најдобро оваа сезона. Фернандез полека влага во многу добра форма. Да се надеваме...

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Да ја пишам ли слободно кец у кладилница уште за неа се мислам, ајде кажувајте тука :)

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
Mn povredeni igraci upm, ama mislam deka nema da imame problem so Genova. I redno vreme e da tepame koga ke kiksne nekoja konkurentna ekipa.

deneska mora da tepame i da se doblizime do 3 mesto.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Мати последните 3 утакмици игра на најдобро ниво од кога е дојден во Фиорентина , доволно говори податокот шо од прва постава го истурка за сега оваа сезона незабележливиот Аквилани...

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Нема креативец во средина, играме со Амброзини,Пизаро,Аквилани, Мати е на клупа

Kajgana Shop

На врв Bottom