Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
ajde neka ni e cestito Nov Golman ushte edena pozajmica od Sassuolo. Antonio Rosati.

a pregovori se vo tek i so Gaston Ramirez koj saka da se vrati od anglija.
dobro e sto negovite menageri go nudat na viola, a viola neke da ponudi poveke od 2M za nego.

Мислам дека не ни треба играч од средина, како што се најавува у медиумиве. Исто и за напаѓач, не поготово овој Рамирез (иако не е класичен). Само бек да донесат, тоа е најбитно

Mатри за 1 полувреме постигна дупло повеќе од една полусезона во Милан... Шо е разлика ?! :pos:
Тоа што ние сме тим :pipi:
--- надополнето: 19 јануари 2014 во 17:05 ---
Болоња извади бод во 92 минута !!! Ајде -3 :vozbud:

Не било до играчот, до тимот било :D Скапан тим скапани играчи, овде е веќе нешто друго. Браво за Матри и Мати денес 10ка

Да не сакаш уште кладбата да важи од 5+ голови за Матри... еве овие 2 нема да ти ги бројам :pos:

важи ги овие бе, мене ми одговара, само кажи на што.

важи ги овие бе, мене ми одговара, само кажи на што.

еве ти пример од мене... Менување на Никнејмот: еве Пример мене Милан или такво нешто... а ти Фиорентина фан во време траење од 6 месеци ...
Може ? :vozbud:

еве ти пример од мене... Менување на Никнејмот: еве Пример мене Милан или такво нешто... а ти Фиорентина фан во време траење од 6 месеци ...
Може ? :vozbud:

неможеме да го менеме никот (не е дозволена таа опција на форумот само на нова година од 00 до00:05. Може аватар нешто, потпис.

Охохооо...ќе го мења потписот за некоја недела :D Значи Матри треба уште 5 гола да даде за да го смени !!!
Иначе Фиорентина сака уште еден играч од Милан, Мексес. Мене искрено кај овој играч одсекогаш ме нервирал темпераментот, а како играч Мексес е супер квалитетен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom