Фан Клуб : Фени Индустри

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Фани Индустри-Вардар Осигурување денес на А2 во 18:00ч

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Мислам дека Фени ќе тепа едно 20 разлика :)

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
15 разлика,ајде нека се врата од утакмица па да кажат зошто беше гужвата :smir:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Симиќ се закачи со обезбедувањето,Грнчаров педерчето првен со полицијата па со публиката.Радулувиќ му налета на Лајф а после му се придружи и Симиќ.Причината беше следна...Џејмс мотивиран од предходната акција играше остра одбрана,Радуловиќ веќе се предаде и почна да си ја скока топката како што е вообичаено за НБА.Џејмс му налета и му ја зема и ојде во контра и ја закуца.Можеби непотребно но ете му удари филмот...После се закачија со Радуловиќ и СИмиќ.Кошаркарите на Вардар тргнаа да се поздравуваат со нивните навивачи и одозгоре почнаа да летаат влаши и чаши.Симиќ и Грнчаров сакаа да се пресметаат со обезбедувањето и полицијата.На излзеот накај соблекувалната Грнчаров испровоциран од навивач замаана накај него но не видов дали го удари...

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Мислам дека му се осветиа за поразот во Скопје од 2 поена, како и за другите тимови, што секогаш се вадеа на крајот и тепаа со 1 поен разлика :) Овој пат за сите му наплативме ...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Симиќ се закачи со обезбедувањето,Грнчаров педерчето првен со полицијата па со публиката.Радулувиќ му налета на Лајф а после му се придружи и Симиќ.Причината беше следна...Џејмс мотивиран од предходната акција играше остра одбрана,Радуловиќ веќе се предаде и почна да си ја скока топката како што е вообичаено за НБА.Џејмс му налета и му ја зема и ојде во контра и ја закуца.Можеби непотребно но ете му удари филмот...После се закачија со Радуловиќ и СИмиќ.Кошаркарите на Вардар тргнаа да се поздравуваат со нивните навивачи и одозгоре почнаа да летаат влаши и чаши.Симиќ и Грнчаров сакаа да се пресметаат со обезбедувањето и полицијата.На излзеот накај соблекувалната Грнчаров испровоциран од навивач замаана накај него но не видов дали го удари...
Слаткаристика будало :):):)

Член од
31 март 2009
Мислења
57
Поени од реакции
3
Interesna utakmica dosta vozbuduvanja,tenzija,provokaciii i tn.I da kazam nesh za posledniot napad na vardar koga lajf mu ja zede topkata na radulovic seto toa bese korektno i si dade posteno kos kako mozea tia na 20 sek do krajot da pravat prekrsoci pri nedostiznoto vodstvo na feni od 12-13 kosa taka i lajf igrase kosarka do poslednata sekunda.Uste edna zabeleska vo makedonija ne postoi nitu eden dobar sudija zatoa nitu edna utakmica ne moze da se odigra bez sudiski propusti:smir:.

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Interesna utakmica dosta vozbuduvanja,tenzija,provokaciii i tn.I da kazam nesh za posledniot napad na vardar koga lajf mu ja zede topkata na radulovic seto toa bese korektno i si dade posteno kos kako mozea tia na 20 sek do krajot da pravat prekrsoci pri nedostiznoto vodstvo na feni od 12-13 kosa taka i lajf igrase kosarka do poslednata sekunda.Uste edna zabeleska vo makedonija ne postoi nitu eden dobar sudija zatoa nitu edna utakmica ne moze da se odigra bez sudiski propusti:smir:.
me bole k*rot mene, sho ne shutirase radulovic 7-8 sekundi imase, kosarka se igra do poslednata sekunda :smir:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.852
Поени од реакции
503
браво Стручњак :salut:

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
А мислам дека Грне а еба дгата кога влегуваше во соблекувалната му шибнаа бокс така и му треба да му ебам тоа селакот и на Симиќ треба некој да му го дотера умот.
Инаку за Лајф немам зборови ми направи мерак каа а закуца на крајот.:vozbud::vozbud:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
А мислам дека Грне а еба дгата кога влегуваше во соблекувалната му шибнаа бокс така и му треба да му ебам тоа селакот и на Симиќ треба некој да му го дотера умот.
Инаку за Лајф немам зборови ми направи мерак каа а закуца на крајот.:vozbud::vozbud:
Го удри некој Грнчаров?Не видов занм дека он замавна на некој при излегувањето од терен.

Хехе.Смешно ми е бре даа.Сега тие што не видоа можеби не сваќаат.На 10 сек до крајот на 13 разлика занас овој Радуловиќ си ја скока топката и чека да изминат тие мин и готово тргаше накај судијата за да се поздрави.Овој Џејмс му ја зема и ја закуца :pos2:
А иначе еве на пример лани кога со Работнички резултатот беше 2:1 и последната се играше во Кавадарци и со победа наша од над 9 коша ќе бевме први.Од кај знајме можеби токму тоа куцање ќе одлучи за лидерот...

Есенската полусезона за Фени на домашен терен заврши.Има уште едно гостување.Следното е на 15 Јануари.Во Кавадарци гостува лидерот во бугарското првенство Левски.А тоа значи дека по пола година во Кавадарци се враќа Доналд Кол.Ќе биде интересно.Ќе добие огромееен аплауз

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Да прашам нешто...

Зошто нема Лозари веќе неколку натпревари... и денеска тие што навиваа беа Гробари Бутел??? Оти слушнав навивање ама незнаев кој се...

Инаку честито победа и ми е мило што во оваа полусезона Овче Поле е екипата што со најмалку разлика загуби во Јасмин:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom