Фан Клуб : Фени Индустри

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Го удри некој Грнчаров?Не видов занм дека он замавна на некој при излегувањето од терен.

Хехе.Смешно ми е бре даа.Сега тие што не видоа можеби не сваќаат.На 10 сек до крајот на 13 разлика занас овој Радуловиќ си ја скока топката и чека да изминат тие мин и готово тргаше накај судијата за да се поздрави.Овој Џејмс му ја зема и ја закуца :pos2:
А иначе еве на пример лани кога со Работнички резултатот беше 2:1 и последната се играше во Кавадарци и со победа наша од над 9 коша ќе бевме први.Од кај знајме можеби токму тоа куцање ќе одлучи за лидерот...

Есенската полусезона за Фени на домашен терен заврши.Има уште едно гостување.Следното е на 15 Јануари.Во Кавадарци гостува лидерот во бугарското првенство Левски.А тоа значи дека по пола година во Кавадарци се враќа Доналд Кол.Ќе биде интересно.Ќе добие огромееен аплауз
И 50 кила ракија :tv:

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Што ми е мило што победи Фени вчера,па и со 15 разлика

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Каков пречек се спрема за Кол???

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Каков пречек се спрема за Кол???
Поима неам али дај се организираме ни од тука ако не па.:vozbud:

Грне Тепачот-POZDRAV DO GOLEMIOT STRUCNJAK EMIL RAJKOVIC I NEGOVITE PULENI...EDVAJ VE CEKAME VO SKOPJE DA DOJDETE I DA VI POKAZEME STO ZNACI GOSTOPRIMSTVO PA POSLE ZALETE SE PO VESNICI KAKO PEDERCINJA NEKOJ.

Аууу ами нема ли да дојдат пак они во Кавадарци или шо му е филмот на овој Ново Селецот.:vozbud::vozbud::vozbud:

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14

Грне Тепачот-POZDRAV DO GOLEMIOT STRUCNJAK EMIL RAJKOVIC I NEGOVITE PULENI...EDVAJ VE CEKAME VO SKOPJE DA DOJDETE I DA VI POKAZEME STO ZNACI GOSTOPRIMSTVO PA POSLE ZALETE SE PO VESNICI KAKO PEDERCINJA NEKOJ.

Аууу ами нема ли да дојдат пак они во Кавадарци или шо му е филмот на овој Ново Селецот.:vozbud::vozbud::vozbud:
не му личи на годините:nenene:

Член од
31 март 2009
Мислења
57
Поени од реакции
3

Do nekade go razbiram covekot izgubi so 15 razlika bese podnatepan malce malce bese naplukan pa i udren so nekoj opejac i taka a moze i si lece kompleksi od rajkovic i od negovite igraci kako sto si lece kompleksi od cela Kavadarecka publika i toj i simic taka da i nim ne im e lesno ponizeni se a za da davat vakvi komentari ne se nekoi jaki igraci ili pak da igraat vo nekoj jak klup.Sepak tia se samo edni prosecni igraci kako sto se i negovite kolegi od klubot radulovic pa i red drugi.Ce dojdeme vo butel ce ve pobedime i povtorno ce placite kako sega pozzzzzzzzzzzz.

Член од
17 декември 2007
Мислења
111
Поени од реакции
20
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Незнам како не му е срам на тоа ушите ... Отишол 30 и кусур години, деца сигурно има погледни го кака се понаша ... Грне го наполнија со пари па почна и тој нешто да се курчи, ебате простаок што станал.

Најлош пример како треба да се понашаат спортисти.:toe:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Незнам како не му е срам на тоа ушите ... Отишол 30 и кусур години, деца сигурно има погледни го кака се понаша ... Грне го наполнија со пари па почна и тој нешто да се курчи, ебате простаок што станал.

Најлош пример како треба да се понашаат спортисти.:toe:
Конечно :)

Лјуби те Деда :tv:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Конечно :)

Лјуби те Деда :tv:
Шо е конечно? Па какво е тоа понашање, од 2ца поранешни репрезентативци.Грне може и сега ќе биде во пошриок список, за Симиќ не верувам.Срамно, срамно, срамно ...

-Toni Simic NA SESTRATI VO USTA DA I GO STAVAM. MAMATA SELJACKA DAVI JA EBAM.

-Toni Simic
KAJ SESTRATI SELJACKA IMAM. SVE DA TI EBAM SELJACKO.

-Toni Grncarovhttp://www.facebook.com/profile.php?id=1168258100 A BE PETAR I DRAGAN KAKO MOZETE KAZETE MI DA SE SPOREDUVATE SO TONI SIMIC I DA GO PCUETE.DECKOTO ZA VAS E IME I PREZIME I ZARABOTUVA MESECNO KAKO VIE STO ZARABOTUVATE ZA DVE GODINI.EBEL PICKI STO VIE SAMO MOZETE DA DRKATE NA NIV I NA KRAJ USTE GO VREGJATE ZAMISLI DECA OD SELO STO NEMAT VIDENO NISTO OD ZIVOTOT.POSTIGETE NESTO SO VASIOT ZIVOT PA ... POSLE KURCETE SE A NE OD NIVATA NEMATE NISTO POVEKE VIDENO I SE SILITE USTE.NE SVAKAM DO KOGA OBRATNO SE POSTAVUVAAT RABOTITE SELJACITE DOJDOA DA KAZUVAAT I OBJASNUVAAT KAKO TREBALO DA BIDE.

Немам зборови, на какви спортисти личат овие.Грне АЕРОДРОМЕЦОТ голем, шо отиде у Работнички, па сега у Вардар.Шо не оди у МЗТ, да им помогне сега ?

И да, уште еден доказ дека парите го менуваат човекот за 360.

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Шо е конечно? Па какво е тоа понашање, од 2ца поранешни репрезентативци.Грне може и сега ќе биде во пошриок список, за Симиќ не верувам.Срамно, срамно, срамно ...

-Toni Simic KAJ SESTRATI SELJACKA IMAM. SVE DA TI EBAM SELJACKO.

-Toni Grncarov A BE PETAR I DRAGAN KAKO MOZETE KAZETE MI DA SE SPOREDUVATE SO TONI SIMIC I DA GO PCUETE.DECKOTO ZA VAS E IME I PREZIME I ZARABOTUVA MESECNO KAKO VIE STO ZARABOTUVATE ZA DVE GODINI.EBEL PICKI STO VIE SAMO MOZETE DA DRKATE NA NIV I NA KRAJ USTE GO VREGJATE ZAMISLI DECA OD SELO STO NEMAT VIDENO NISTO OD ZIVOTOT.POSTIGETE NESTO SO VASIOT ZIVOT PA ... POSLE KURCETE SE A NE OD NIVATA NEMATE NISTO POVEKE VIDENO I SE SILITE USTE.NE SVAKAM DO KOGA OBRATNO SE POSTAVUVAAT RABOTITE SELJACITE DOJDOA DA KAZUVAAT I OBJASNUVAAT KAKO TREBALO DA BIDE.

Немам зборови, на какви спортисти личат овие.Грне АЕРОДРОМЕЦОТ голем, шо отиде у Работнички, па сега у Вардар.Шо не оди у МЗТ, да им помогне сега ?

Абе какви спортисти се они..кои се користат со пцовки и навредување кон навивачи:tapp:(што покажува какви граѓани се).Па дури незнаат ни пораз да поднесат(се виде во Кавадарци).
Ама јако го јадеа од Јаmes Life:kesa::pusk:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442

-Toni Simic
KAJ SESTRATI SELJACKA IMAM. SVE DA TI EBAM SELJACKO.

-Toni Grncarov A BE PETAR I DRAGAN KAKO MOZETE KAZETE MI DA SE SPOREDUVATE SO TONI SIMIC I DA GO PCUETE.DECKOTO ZA VAS E IME I PREZIME I ZARABOTUVA MESECNO KAKO VIE STO ZARABOTUVATE ZA DVE GODINI.EBEL PICKI STO VIE SAMO MOZETE DA DRKATE NA NIV I NA KRAJ USTE GO VREGJATE ZAMISLI DECA OD SELO STO NEMAT VIDENO NISTO OD ZIVOTOT.POSTIGETE NESTO SO VASIOT ZIVOT PA ... POSLE KURCETE SE A NE OD NIVATA NEMATE NISTO POVEKE VIDENO I SE SILITE USTE.NE SVAKAM DO KOGA OBRATNO SE POSTAVUVAAT RABOTITE SELJACITE DOJDOA DA KAZUVAAT I OBJASNUVAAT KAKO TREBALO DA BIDE.

Го прочитав и јас ова... стварно не вреди вакви спортисти да се расправаат со луѓето...

И Бојан Трајковски онаа сезона се расправаше со Кавадарчани на Фејсбук... ги нарекуваше сељаци, ги праќаше да идат на ниви (а тој е од Македонска Каменица :jaj:) и потоа потпиша со нив...

И што ќе биде ако еден ден Грне или Симиќ потпишат за Фени или некој друг тим од "провинцијата"... тогаш ќе пишуваат Фени Шампиони или нешто слично... :kesa:

Член од
31 март 2009
Мислења
57
Поени од реакции
3
Naj golemi plackovci vo istorijata na makedonskata kosarka staanaa toni grncarov i toni simic zaedno so nivniot trener koj dade nekolku informacii nedolicni ni za dete od 15 god na fb a potoa gi izbrisa.Bas mi e milo sto dadoja takvi informacii bidejci mn gi mrazam jas licno od pred toa a sega i cela makedonska javnost znae za kakvi igraci se rabote.

Kajgana Shop

На врв Bottom