Фан Клуб : Фени Индустри

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Абе какви спортисти се они..кои се користат со пцовки и навредување кон навивачи:tapp:(што покажува какви граѓани се).Па дури незнаат ни пораз да поднесат(се виде во Кавадарци).
Ама јако го јадеа од Јаmes Life:kesa::pusk:
Оти Чемата Бошко и сите играчи на Фени кога изгубиа од Вардар не зборуваа глупости и не плачеа како овие двајцата дегени.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Не заборавајте дека вечер Ушко со неговиот тренер Боби треба да гостуваат во Кавадарци али се работи за хуманитарен меч но не верувам дека Кавадаречката публика ке заборави се што се случување пред неколку денови во Кавадарци па и изјави дава по весници праќа пораки до Кавадарци се заканува срамно многу срамно нека знае македонската јавност какви пред се луѓе се Ушко и Грне па и Боби Петровски:tapp:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Тија зборови на Симиќ се упатени за мене :pipi:

Кој ти дал лекарско нека ти ги врати парите----јас тоа му го напишав

Petrovski Slobodan December 24 at 8:14am Report
ke vidis koj mi dal lekarsko majkati bolje seli se od makedonija sea

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Како што кажав Оривчето е нов стар играч на Фени за втората половина на сезоната :nesum:
хаха а Мики каа рече да не се пцуе Феноменот Ориз кај ќе одиш сеа да а ебам сестра ти.:pos2::pos2::pos2::pos2:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
хаха а Мики каа рече да не се пцуе Феноменот Ориз кај ќе одиш сеа да а ебам сестра ти.:pos2::pos2::pos2::pos2:

Мики Виденовиќ: Ај сеа вака пошто кавадарчани знаат да опцуат ќе ве молам тоа да не го прајте сеа пошто Дарко Соколов стана стар нов играч на Фени Индустри:tv:
Публиката: ОРИЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ сите се дерат :tv:
А Дарето :kesa: го јадеа цела утакмица а Мики само а подгревасе атмосферата :pos:

П.С Ушко немаше јајца да дојде во Кавадарци па неговото место му го отстапи на Хаџибулич :)

V

Viktoranius

Гостин
Тија зборови на Симиќ се упатени за мене :pipi:

Кој ти дал лекарско нека ти ги врати парите----јас тоа му го напишав

Petrovski Slobodan December 24 at 8:14am Report
ke vidis koj mi dal lekarsko majkati bolje seli se od makedonija sea
Па ти си го испровоцирал прв, и сеа дигате фрка оти ти вратил и те опцул? Сеа ќе почнете ама кошаркар, ама професионалец блбалбалбалбалбал ... Али пред се е човек, и боли кога те пцујат за мајка па биди колку сакаш професионалец. Потполно ги оправдувам и Грне и Симич. Баш сеа им ги разгледував профилите и на статусите имат оставено над 100 коментари каде им ебат се живо. Па јас мислам дека секој жив човек би вратил на ова.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Па ти си го испровоцирал прв, и сеа дигате фрка оти ти вратил и те опцул? Сеа ќе почнете ама кошаркар, ама професионалец блбалбалбалбалбал ... Али пред се е човек, и боли кога те пцујат за мајка па биди колку сакаш професионалец. Потполно ги оправдувам и Грне и Симич. Баш сеа им ги разгледував профилите и на статусите имат оставено над 100 коментари каде им ебат се живо. Па јас мислам дека секој жив човек би вратил на ова.
Да да а Боби Петровски пред тоа имаше на статус оставено нешто друго веднаш после утакмицата демек најаки сме сељаците можат само да пушат нешто во тој стил и после 2 дена го тргна од профил и за тоа му навалија,истото беше и за Грне а профилот на Ушко е направен веднаш непосредно со мечот со Фени и прв пат дознав јас кога Ушко остави коментар кај Грне на профил иначе целата расправија почна кај Бојан Трајковски на профил таму почна Грне прв праќаше поздрави закани до провинцијалците и сл:helou:

I

IBIZA SOUND

Гостин
abe deca aj dosta se raspravate
sinokja bete li u sportskata sala,kazite nesto za sinokja za natprevarot
osven antic drug kosarkar ne vidov da e raspolozen za zabivanje,trebase da ima dosta zabivanje i od nasite kosarkari

P.S. a inaku koi bea tie 2 podebeli od nasiot tim,prv pat gi gledam

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Озбилно Дарко се вратил во ФЕНИ???? Па нели се разделија преку суд?ВО весници плукаше по Фени.Се сеќавате лани кога играше за МЗТ кога ведеше слободни кога провоцираше накај публика...
Супер.Го земавме Богоев,Трајковски сега и Дарко...Дефинитивно ни фали уште Тасовски и Грнчаров за да биде филмот комплетен...Де некој поопширно да ми објасне што се овие цитати погоре пошто не сваќам што значат???

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Озбилно Дарко се вратил во ФЕНИ???? Па нели се разделија преку суд?ВО весници плукаше по Фени.Се сеќавате лани кога играше за МЗТ кога ведеше слободни кога провоцираше накај публика...
Супер.Го земавме Богоев,Трајковски сега и Дарко...Дефинитивно ни фали уште Тасовски и Грнчаров за да биде филмот комплетен...Де некој поопширно да ми објасне што се овие цитати погоре пошто не сваќам што значат???
Најозбилно баце Тасо :)
Meне лично ми покажа среден прст Оризот :pipi: :)

А цитатите погоре се копирани од статусите на Фејсбук на Грне и на Ушко посебно ушко пцуе мали деца од 10 години:tv:

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Нај озбилно пишеше и во Спорт.:smir:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Најозбилно баце Тасо :)
Meне лично ми покажа среден прст Оризот :pipi: :)

А цитатите погоре се копирани од статусите на Фејсбук на Грне и на Ушко посебно ушко пцуе мали деца од 10 години:tv:
Чим вака тргнало очекујте ги Симиќ и Грнчаров да дојдат одгодина во Фени...

Кога ја би бил на местото на Симиќ би се прашал зошто сите ме мразат и сите ми викаат Ушко...Нема сала во која е добедојден.Зошто е тоа така?

Читам во Спорт...Џабе му биле на Фени сите фрлени евра и долари...
Ја би рекол ЏАБЕ МИ СЕ УШЛАЦИТЕ КОГА НЕМОЖАМ ДА ПОЛЕТАМ

Како бре од Торус можеме да изгубиме???

Kajgana Shop

На врв Bottom