- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.498
- Поени од реакции
- 4.072
Не ја ни користи,а каков ЅВЕР е...Не можам да го сватам тоа,ама сепак свача част !:salut:Викаш подобро да му а сечат десната а :pos2::pos2::pos2:
Не ја ни користи,а каков ЅВЕР е...Не можам да го сватам тоа,ама сепак свача част !:salut:Викаш подобро да му а сечат десната а :pos2::pos2::pos2:
Как не ми текна и јас да ги уплатам цц 4 коефициент :helou:Браво ФЕНИ ...Браво.11 поени разлика во Крагуевац,а ви даваа 4 коеф...Работнички ја фатив 1.4 коеф..Вас ве фатив 4 коеф...Браво...Убав ден:helou:
Јас ги уплатих и них и Работнички..И Барселона саа га фатих...Вечер Бостон,Торонто да земам некој денар.:pos2:Как не ми текна и јас да ги уплатам цц 4 коефициент :helou:
Мене ни малку не ме изненади,со оглед на тоа каков ростер има ФЕНИ :helou::smir:Искрено мене лично ме изненади оваа победа на фени, но ако продолжат вака навистина сме се подценувале што до сега не сме пријавувале мкд клубови во европа.
Па добро, Раднички Крагуевац не е баш репер за квалитетен европски клуб, ама сепак не смее да се занемари победа над тим кој игра во лига далеку поквалитетна лига од нашата, до пред некоја година ниту еден кавадарченец не можеше да замисли дека ќе имаме кошаркарски шампион, уште помалку достоен репрезент во интернационална лига, уште не сме навикнати на вакви успеси, на победи со српски екипи, ама мислам дека нема да биде проблем да се адаптираме
Леле кое лудило ќе биде следната среда во Јасмин
http://www.kkfeni.com/kalendar.phpСо Брашов од Романија
Kazah fanah go Feni dzabe ka me zaeba edna umrana ekipa Degefors za 7000 kako i da e iskreni cestitki za pobedata i mislam deka ste prvi favoriti za titulata...Ej ke gi tepate Radnicki nie gi tepaaame lani na prijatelski, moze i da ne se nekoe merilo prijatelskite ama siguren sum deka mozete da gi pobedite bidejki feni ima spored mene mnogu silna ekipa....Pozdrav od mene ke ga igram cista 2, 4 koef e :smir::smir::smir::smir::smir:i so Sreka da pobedi Feni
Кој ме послуша создравје нека си ги троши парите,а воедно и честитки за победата на ФениАбе чиста 2ка нема дилеми
сингл на 300ден