D
DeviL_32`
Гостин
Напред фени најдобри сме
Јас не мислам така иначе :helou:Kazah fanah go Feni dzabe ka me zaeba edna umrana ekipa Degefors za 7000 kako i da e iskreni cestitki za pobedata i mislam deka ste prvi favoriti za titulata...
Pozdrav od mene i srekno :smir::smir:
Зошто утакмица со Пелистер јас како што знам нема да има никаква пријателска утакмица туку во сабота гостуваме во Скопје на Фершпед Работнички.еј а дали некој знае дали ке се одржи утакмицата со пелистер?кога како шо?
Зошто утакмица со Пелистер јас како што знам нема да има никаква пријателска утакмица туку во сабота гостуваме во Скопје на Фершпед Работнички.
Еве што значи капитенМногу пати до сега покажува колку е важен за Фени во одлучувачки моментиИ ако на мене не ми се допаѓа каков играч е Горан Самарџиев,но дека има големо срце за решавање натпревари за тоа од мене може да добие самоКавадаречка бајка во Крагујевац
РАДНИЧКИ 034 ГРУПА - ФЕНИ ИНДУСТРИ 63:74
(17-28; 21-20; 10-11; 15-15)
Во 32. минута резултатот беше 55:61, а во 35 -та минута 58:64. Во тие моменти проработе капитенот на Фени Индустри, Горан Самарџиев, кој со две "тројки", односно осум поени во серија успеа да ја врати предноста на 72:58.
Да да во сабота во Градска штала играме против Фершпед а инаку нова работа е тоа што Овче Поле го завзема местото на Струмица и лигата повторно ќе брои 10 екипи.:smir:А сигурно ли дека е во сабота .. ?
Според зборивите на новинарот од Кавадарци кој беше присутен на натпреварот освен Кол и Чемата еден од најзаслужните бил и Милан Прековиќ со неговите астрономски тројки од 9 метри во одлучувачката 3 четвртина инаку домаќините од Крагуевац не биле ништо посебно туку само подпросечна екипа во србското првенство со двајца до тројца квалитетни кошаркари другото се било под просек.:salut:Еве што значи капитенМногу пати до сега покажува колку е важен за Фени во одлучувачки моментиИ ако на мене не ми се допаѓа каков играч е Горан Самарџиев,но дека има големо срце за решавање натпревари за тоа од мене може да добие само
Аман бе тој прост е или прост се прави?Милан Прекович имал 1/8 за 3:helou:Според зборивите на новинарот од Кавадарци кој беше присутен на натпреварот освен Кол и Чемата еден од најзаслужните бил и Милан Прековиќ со неговите астрономски тројки од 9 метри во одлучувачката 3 четвртина инаку домаќините од Крагуевац не биле ништо посебно туку само подпросечна екипа во србското првенство со двајца до тројца квалитетни кошаркари другото се било под просек.:salut:
Po prvicniot raspored trebase da bide taka no so ovie slucuvanjata...Mozebi pak ke se prodolzi po istiot raspored pa utakmicite od prvoto kolo ke se odigraat vo nekoj sloboden termin kako sto rece Dimevski ke se iskorist edna slobodna sredaна ктв телевизија кажаа дека фени највероватно во сабота ке игра во јасмин со пелистер!:cheeky1:
Значи во сабота играме дома со Пелистер или?:nesum:Po prvicniot raspored trebase da bide taka no so ovie slucuvanjata...Mozebi pak ke se prodolzi po istiot raspored pa utakmicite od prvoto kolo ke se odigraat vo nekoj sloboden termin kako sto rece Dimevski ke se iskorist edna slobodna sreda
Znaci nisto ne e sigurnoЗначи во сабота играме дома со Пелистер или?:nesum: