Фан Клуб: Србија

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Кај нас да имаше вакви будали добро ќе беше...

Инаку Кире брат,бакља лесно е да внесеш,пикни ја у гз и собери го дупчето :pos:
Само не можам да сварам како бре ножици внесле внатре на трибина ?
Едино ако не ги замотале во некоја застава и ја протнале без да ја претресат...

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Кај нас да имаше вакви будали добро ќе беше...

Инаку Кире брат,бакља лесно е да внесеш,пикни ја у гз и собери го дупчето :pos:
Само не можам да сварам како бре ножици внесле внатре на трибина ?
Едино ако не ги замотале во некоја застава и ја протнале без да ја претресат...

У патика моеш , батето беше бабачко да речеме дека носи 48мица патика има доволно место за клештата и за ногата, јез да ќе го боде малце али ќе издржи. Испробано е со патиката не се џандарите будали на секој да му речат да соблече патиката да видат дали криеш у неа. :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Мене се уште не ми е јасно,како можеле да внесат бакли,димни, па и специјални ножици на таков голем натпревар!! Ја на градски неможам упаљач да внесам не па нешто поголемо,во секој случај ова е однапред испланирано и некој стои зад ова!!! А тој Иван(воџата на Делије) мора да има јак грб чим прави вакво нешто,некој пиша претходно демек сеа во затвор ке го јаде од шип....... !! Хаха,не ме смејте зад него стои голема мафија ке искочи брзо од затвор а додека биде таму никој не му може ништо!
Цел најлон со знамиња, внатре моеш многу лесно да скриеш нешто.

Иначе да, тоа е многу нормално дека позади будалава стојат некои големи луѓе, не е тој будала да излезе така и да може кој сака да го препознае по тетоважите, Ќе одлежи една година и ќе го ослободат.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Sto gi napagate Srbite?Odma nacekavte povod nekoj od forumov da gi narecete "srbomanski kopilinja" a ne se gledate samite sebesi kolku ste iskompleksirani.Milion pati ke kazam,ova e Makedonija i za Srbija sme 0 vo sport i o sekoj pogled(za zal toa e realnosta).Tocno deka Srbite napravija golema glupost so toa sto mesaat politika i sport,pogotovo na mesto kade sto toa e zabraneto,ali ne e povod da se sitime na toa.Se izglupiraa i ke si go jadat radi toa i ke bide zasluzeno.Ali nemojte nekoj od vas tuka da doagate i da pisuvate kako vladee srbomanija.I nemojte da gi sporeduvate so sip...rite,posto toa se dva razlicni sveta.Na kraj kraeva iako ne gi opravuvam,imaat srce da napravat nesto vo znak na svojata zemja,nesto sto nie nemame ni malce od toj mentalitet.

Член од
17 февруари 2009
Мислења
144
Поени од реакции
21
Портпатолот на УЕФА кажа дека и Италија ќе сноси последици како лош организатор

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Sto gi napagate Srbite?Odma nacekavte povod nekoj od forumov da gi narecete "srbomanski kopilinja" a ne se gledate samite sebesi kolku ste iskompleksirani.Milion pati ke kazam,ova e Makedonija i za Srbija sme 0 vo sport i o sekoj pogled(za zal toa e realnosta).Tocno deka Srbite napravija golema glupost so toa sto mesaat politika i sport,pogotovo na mesto kade sto toa e zabraneto,ali ne e povod da se sitime na toa.Se izglupiraa i ke si go jadat radi toa i ke bide zasluzeno.Ali nemojte nekoj od vas tuka da doagate i da pisuvate kako vladee srbomanija.I nemojte da gi sporeduvate so sip...rite,posto toa se dva razlicni sveta.Na kraj kraeva iako ne gi opravuvam,imaat srce da napravat nesto vo znak na svojata zemja,nesto sto nie nemame ni malce od toj mentalitet.
Дечко во твојот пост се пронајдов јас и морам да ти кажам дека никој не "плука" по Србите, туку по србоманите, а има суштинска разлика во тие два поима, и ова нема никаква врска со никакви комплекси, јас се согласувам дека Србија е десет пати по напред од нас у спорт, за навивање исто така, капа им симињам, јас ги коментирам само они луѓе овде на форумов што се идентификуваат со нив и ги креваат у облаци, а тоа што го направија и не е некое херојско дело и не е поради нивниот менталитет, уствари е, балканскиот, дај пари и к*р ме боли и за репрезентација и за све друго, пред парите кај нас ништо не е свето, ова го кажувам од причини што има индиции дека сето ова што го направија е поради пари и трети луѓе стојат позади тоа.

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
1. Какви сакаш муда имај, вакви работи нема да правиш.
2. 200 џандари можат да симнат 2 мајмуна од ограда
3. Кога го носеа Богданов надвор од стадионот , истиот имаше израз на фаца "Mission Acomplished!"

Индикатори дека целокупната ситуација е уиграна до максимум. Политичка позадина која се гледа од Авион. Иначе , доколку некој сака да каже колку ја мрази Србија , а нема врска нити пак коментар со ова што се случува, има Црн Бумбар бел бумбар и слични емисии каде што може да си лечи комплекси.

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
1. Какви сакаш муда имај, вакви работи нема да правиш.
2. 200 џандари можат да симнат 2 мајмуна од ограда
3. Кога го носеа Богданов надвор од стадионот , истиот имаше израз на фаца "Mission Acomplished!"

Индикатори дека целокупната ситуација е уиграна до максимум. Политичка позадина која се гледа од Авион. Иначе , доколку некој сака да каже колку ја мрази Србија , а нема врска нити пак коментар со ова што се случува, има Црн Бумбар бел бумбар и слични емисии каде што може да си лечи комплекси.
Гледам нешто црвена ѕвезда фураш филм и само едно ме интересира, оправдуваш тоа што го направија навивачите на Србија (ДС)?

Член од
26 октомври 2009
Мислења
420
Поени од реакции
12
Гледам нешто црвена ѕвезда фураш филм и само едно ме интересира, оправдуваш тоа што го направија навивачите на Србија (ДС)?
Abe sipac idi drndi jaja na drugo mesto ostaj na nas tuka na mira jebem te iskompleksiraniot!

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.280
"Trenutak kada su srpski navijači ulazili na stadion bio je kritičan iz više razloga. Odustali smo od pregleda, kako bismo što pre uveli navijače na stadion i na taj način sprečili da dalje uništavaju ulice Đenove", objasnio je Masući.

"Već je bilo nereda na ulicama pre početka utakmice, a stadion se nalazi na nezgodnoj poziciji, u samom centru Đenove, tako da nije bilo moguće organizovati prsten i proveravati navijače individualno"
Значи убаво велеше некој од форумов, ако сакале да внесат и зоља, би внеле.

http://www.facebook.com/home.php?ref=logo#!/pages/Kimi-vs-Ivan/137772362936790 :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom