Фан Клуб: Србија

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Аххх.. што не се игра овој меч у Наполи,Милано,Сицилија,Рим или Торино... па да видиме дали Делије,Гробари или било кој ќе се вратија здрави у србија...
Сакам да кажам дека целиот балкан си е крив бидејки сите ги гледаат како да се најјаки,никој ништо не им може и тн..тоа е причината за вчерашните нереди...Шутраци невидени, една минута молчење заради загинати италијански војници у Авганистан они скандираат "italia va faccuolo"(или како беше).... На таквите единствено ќотек и бламажа од други навивачи ги смирува, али ајде, ќе отидат некад у горенаведените италијански градови, каде што нема ни малце лесно да поминат....
Што значи тоа Italia va faccuolo ???

Иначе грешка си, италјан ти е залижано педерче кое а дојде густо бега ко пичка.
Најлигава нација. Вчера самите се криви за сите срања. Ја се кладам дека тоа им беше целта.
Гледај само кој патетичен фудбал го играат.11 души у свој шеснаестерац.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Све све разбирам ама што има да палат албанско знаме во Италија ? нема никаква поврзаност ... немој од ова што го напишав да сватите дека сум албанец бидејки не сум ...меѓутоа палењето нема никакви допирни точки со Италија , само се изглупираа и ја заебаа својата држава.Српска срања ,хулигани незнаат што да прават па се глупираат ...

Оф-топик ... само ги поштувам што ги тепаат на педерите или барем се обидоа :)
.......па каква врска има Олимпик Марсеј со косоварите,кога пред две години извадија парола Косово Независно???........значи се е НАЦИОНАЛИЗАМ,ПОЛИТИКА...така да и овој инцидент,мора да има некоја заднина

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
.......па каква врска има Олимпик Марсеј со косоварите,кога пред две години извадија парола Косово Независно???........значи се е НАЦИОНАЛИЗАМ,ПОЛИТИКА...така да и овој инцидент,мора да има некоја заднина
искрено незнам затоа , ама банално е и глупо е тоа да се прави во Италија ... нека иде нека запали у Грачаница бе албанско знаме , хахахаха... ке биде интересно после , или пак на Мостот во Митровица , ама таму им прпа .

П.С Ма на крај краева што сакаат нека праат , ако сакаат нека се испозаколат меѓу себе , нека си горат знамиња и глупости...Балкан си е Балкан све отидени

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
... нека иде нека запали у Грачаница бе албанско знаме , хахахаха... ке биде интересно после , или пак на Мостот во Митровица , ама таму им прпа .

П.С Ма на крај краева што сакаат нека праат , ако сакаат нека се испозаколат меѓу себе , нека си горат знамиња и глупости...Балкан си е Балкан све отидени
а тоа дали им прпа не знам да ти кажам,самите Срби си знаат,..........штом викаат дека еден ден Косово пак ќе биде Српско,тоа значи дека на БАЛКАНОВ НИКОГАШ НЕМА ДА ИМА КОНЕЧЕН МИ
кога некој има грб,тогаш и НАЈХРАБРИОТ нема смелост да го нападне

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Kaj i da bide, sto i da se sluci ova se slucuva so site drzavi...narodot e malce ogranicen i glup, razbiras:toe:
Малце повеќе од тоа што би требало да биде... Одлично те разбирам

Гробари не се толку малоумни и идиоти да прават вакви скандали за да се срами цела Србија, кога игра репрезентација...
Сите се исти друже и едните и другите ја срамат Србија. Ти текнува на маршот после убиството на Брис Татон во Белград. Го претепаа, дечкото почина за ништо. Инцидент со големи меѓународни последици. Не се сите, ама има голем број на малуомни и идиоти и во редовите на Делии и кај Гробарите.
Среќа што сега немаше жртви и искрено ми е жал за вистинските и верните навивачи кои ги имало во голем број во Италија.

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Аман бе аман.албанец ако не се одмазди не е жив..
ви го кажа Миле ред девил она што јас сакав да го кажам.Пет души нашле занимација.Ја вака ич не би се ни брукал.Греотки се :icon_lol:.Иначе,vamos real,се надевам дека си ироничен :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
ви го кажа Миле ред девил она што јас сакав да го кажам.Пет души нашле занимација.Ја вака ич не би се ни брукал.Греотки се :icon_lol:.Иначе,vamos real,се надевам дека си ироничен :)
Мала поправка, саркастичен , не ироничен.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.132
Поени од реакции
46.133
Што значи тоа Italia va faccuolo ???
Vaffanculo = oдјебете, у тој стил.
Стандард скандирање ти е тоа во Италија помеѓу ултрас групите, али го користат и фанови од други земји кога играат против тим од Италија, или против Италија на национално ниво.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.387
а тоа дали им прпа не знам да ти кажам,самите Срби си знаат,..........штом викаат дека еден ден Косово пак ќе биде Српско,тоа значи дека на БАЛКАНОВ НИКОГАШ НЕМА ДА ИМА КОНЕЧЕН МИ
кога некој има грб,тогаш и НАЈХРАБРИОТ нема смелост да го нападне

И Македонија, и Босна и Словенија, може они да речат и Малезија дека ќе биде српска !

Но све што можат е да запалат двајца идиоти знаме, да изедат ќотек ко магариња и да ги ебат у затвор 5-6 месеци !

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
И Македонија, и Босна и Словенија, може они да речат и Малезија дека ќе биде српска !

Но све што можат е да запалат двајца идиоти знаме, да изедат ќотек ко магариња и да ги ебат у затвор 5-6 месеци !
Moze ne bile seuste vo zatvor ili ako bile imale jak grb vnatre, ama vo Italija ima mnogu ljocovi, ke gi trtat i przat tamu. Ke bide posle na Ivan povik: Mamo dojdi te molam, sakaat nekoi da te trtat:pos2:

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Сите напатени души нека се удават у своја крв и нека одјебат од темава.

Kajgana Shop

На врв Bottom