Фан Клуб: Реал Мадрид

Vaseeee

Мадридиста!
Член од
24 мај 2008
Мислења
164
Поени од реакции
57
Абе добро тоа имаме ама после ке немаме СВ !
За со Барса ќе игра Кедира, нема потреба од итен случај па Пепе да игра понапред. Ама за со други екипи, не ни помислувам на тоа.. Не смее да се брани Реал со 5 играчи.

Vaseeee

Мадридиста!
Член од
24 мај 2008
Мислења
164
Поени од реакции
57
Сега за сега може да игра против Депортиво, Сарагоса, Сосиедад. А ако испадне ко што испаѓа на Menager после 2-3 сезони.. Се обезбедивме на велико..

Шала на страна малиот растура, незнам колку утакмици имаше одиграно без фаул да направи ( чисто одземени топки ). Плус се гледа дека игра со желба и срце. И мозок има не е некој distant relative на Пепе или Раул "Грешко" Албиол.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Што е работата со Консентрао?

Edit: Сеа ми текна :) ... Ке бидеме тенки на таа страна со Марсело. Посигурен ми е во дефанзива Консетрао.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.596
Поени од реакции
14.417
Што е работата со Консентрао?

Edit: Сеа ми текна :) ... Ке бидеме тенки на таа страна со Марсело. Посигурен ми е во дефанзива Консетрао.
Супер бе, Мурињо нема избор, мора офанзивно со Марсело. :icon_mrgr:

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Варан мислам дека најдобро ќе се снајде со Рамос во тоа партнерство. Чита игра добро, додека Рамос со Пиќе направија страшен тандем на европското, Пиќе е добар читач на игра исто. Во некоја си формација со повеќе пресинг ќе биде страшен, уште на средина да се сечат акциите на противниците.
Иначе Дебушиииии!
Искрено повеќе сум за Маикон и јас, али ако дојде овој секако ќе биде некојси апгрејд на Арбелоа. Го немам гледано многу како игра, на европското беше солиден ништо повеќе.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Варан мислам дека најдобро ќе се снајде со Рамос во тоа партнерство. Чита игра добро, додека Рамос со Пиќе направија страшен тандем на европското, Пиќе е добар читач на игра исто. Во некоја си формација со повеќе пресинг ќе биде страшен, уште на средина да се сечат акциите на противниците.
Иначе Дебушиииии!
Искрено повеќе сум за Маикон и јас, али ако дојде овој секако ќе биде некојси апгрејд на Арбелоа. Го немам гледано многу како игра, на европското беше солиден ништо повеќе.
солиден ?! има нема си мразел французи... дечкото најмногу покажа во франција според мене дури и пред рибери кој сам играше во таа репрезентација :unsure:
нешто слична верзија на лам ми изгледаше, се надевам дека тоа не биле неговите најдобри утакмици во кариерата :pos:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
И така постепено со некој курпуши ке си го изгубиме златен Карвахал.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
солиден ?! има нема си мразел французи... дечкото најмногу покажа во франција според мене дури и пред рибери кој сам играше во таа репрезентација :unsure:
нешто слична верзија на лам ми изгледаше, се надевам дека тоа не биле неговите најдобри утакмици во кариерата :pos:
Па не беше баш Алба, дечкото растури за бек од Валенсија. Се друго после Алба е солидно, што фактички може да дојде на второ, сеа зависи од она што го мислам како критериум за солиден. Инаку секако дека ќе стане подобар во Реал, само ако Мурињо видел нешто за него. Еве и за Маикон, за кој јас немав слушнато пред Мурињо да дојде во Интер го направи најдобар десен бек во светот таа сезона. Не мразам французи, ни било каква нација. Плус земи го фактот дека не стартуваше во секоја утакмица.
Можам еве највеќе да го споредам со Коентрао на европското во смисла на одиграно. Значи солиден, ништо повеќе. Ниту асистираше за голови ниту даде голови, ама сепак играше на ниво повеќе од некои просеци.

P

pepito*

Гостин
Лол, колку само неќам да го земете Дебуши... Фантастичен е.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Ќе го даваат ел класико пак на таа турската Стар ТВ (близу 70 канал на дигитална)?

Kajgana Shop

На врв Bottom