- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Абе како ги направивте вие ова од Кастиља, све најдобрите биле, а не играат ни у Реал ни у другите тимови кај што одат.
Ќе ја прават на Наполи финтата ко со Пандев, кога за инает не го играа да му падне цената да ги заебат по Интер.Што сте запнале со Карвахал, секако нема да се врати у Реал. Пратите малку што се дешава у Леверкузен, Карвахал не ни игра прв тим. Ќе дреме цела сезона на клупа, ќе добие шанса само ако им се повреди првиот десен бек и тоа е тоа. Самиот се заеба, да останеше у Кастиља барем ќе играше цела сезона у Сегунда, вака ем ќе изгуби секаква шанса да се врати у Реал, ем нема да игра цела сезона.
Подобар е у напад, али како и да е нема да мора да го гледам Лас таму ако се земе било кој.Иначе Дебуши е типичен Арбелоа. Не очекувајте многу подобрување во нападот по таа страна.
Сеа остануваме со: Озил, Модриќ, Кака, Алонсо, Кедира и Ласс. 6 играчи за три позиции, по 2 за секоја позиција. Идеално!Esteban Granero se va traspasado al Queen's Park Rangers de la Premier League. El centrocampista del Real Madrid volará mañana a Londres para pasar el reconocimiento médico, cerrar un contrato por cinco temporadas y, a continuación, ser presentado con la camiseta de su nuevo equipo.
Ако затреба некој тука е Алекс.Дап, Гранеро утре треба да цела за Англија, петгодишен договор, 7 милиони сосе бонуси и чуда треба да платат овие. Со оглед на тоа шо на Гранеро догодина му завршува договорот, океј сума им земале. Изгледа и Карваљо ќе му прави друштво.
Сеа остануваме со: Озил, Модриќ, Кака, Алонсо, Кедира и Ласс. 6 играчи за три позиции, по 2 за секоја позиција. Идеално!
Но ако еден од нив замине (Кака, Ласс) то че да буде мали проблем...
Па газди им се Берни Еклстоун и Флавио Бриаторе, они го земаа уште кога беше овој...не знам изгледа четврта лига им доаѓа тоа.Кој к*р им стана на ови Квинс Парк ја стварно незнам,ко ПСЖ на мало се
Да, ама да не направиме грешка ко Барса лани, кои откако се знаеше дека Виља ќе биде аут до крај, не купија бек-ап и викаа ќе помогнат Куенка, Муенка итн...Ако затреба некој тука е Алекс.
.
дај директен линк преку браузер сам да се пуштиChannel - 132927 Ете го
Добар сум ги погодив сите до еден кои ке стартуваат.Напред Реал!Iker; Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo; Khedira, Xabi; Di María, Özil, Cristiano; e Higuaín.