Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Ebenje bez kondom ke ima na kampot zatoa pocnete so kontraceptivni apcinja dur ne e kasno :))))

BARCA!!!!!!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Сликава не му е карикатура на Чави, всушност тој е карикатурата на Чави :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
^ Бензема ако трчи и се труди Ди Марија што прави....некој спомна слаб бил. Според мене играч на мечот заедно со Роналдо против терористите!

--- надополнето ---

Ebenje bez kondom ke ima na kampot zatoa pocnete so kontraceptivni apcinja dur ne e kasno :))))

BARCA!!!!!!

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
^Немам видено од кога дојде во Реал некој дека има спомнато дека е слаб,иначе пред да дојди имаше многу кои велеа дека нема да се снајди,ќе се изгуби итн...но тој го дакажа својот квалитет и сега си има место во најдобрите 11 :smir:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Значи ако е луд да го троши Марсело, едиснтвен лев бек во моментов. Стај го Арбелоа таму, или Матеос некој нека не мрда од 16ник.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
---Рамос---Пепе---Албиол---Арбелоа/Матеос---​

Може и вака,но мислам дека ќе го игра Марсело. :toe:

--- надополнето ---

Zidane (21.11.10 - EFE): Среќен сум што ќе можам да бидам поблиску до клубот и до екипата. Моите задачи ќе ги дефинираме со времето. Не сум ново засилување, но така се чувствувам. Ќе се обидам да соработувам со екипата и да бидам врска меѓу играчите и претседателот.
Ќе бидам блиску до играчите и ќе патувам со нив за натпреварите во ЛШ. Ќе почнеме со тоа. Ќе присуствувам и на тренинзите на Valdebebas. И малку по малку ќе ги дефинираме моите функции, но најважно е што ќе бидам блиску до екипата. Лично нема да ми биде лесно, затоа што ќе гледам од страна како тренираат и тоа е поразлично од она што го учев на терен.
Mourinho сакаше да бидам овде, зборувавме за тоа што е Real Madrid и што значи овој клуб. Многу нешта се кажаа за Mourinho. Според мене се што покажува екипата оваа сезона се должи во голем дел од работата на тренерот. И треба така да се продолжи. Најважно е да се освојат титули. Сигурен сум Murinho ќе успее во тоа. Има 4 години за да го зголеми бројот на титули во витрините на Real Mаdrid. А јас ќе бидам покрај него.
На следниов натпревар против Ajax ќе патувам со екипата официјално. Сите ќе знаат дека сум таму. Почнувам нова етапа во мојот живот и среќен сум поради тоа. Освен тоа се радувам што на екипата и оди добро и сакам да бидам со нив.
Играчите го почитуваат тоа што јас го правев на терен како играч и јас го почитувам тоа што они сега го прават. Млади се и талентирани. Но можат да бидат подобри. Мислам дека со моето искуство, можам да придонесам за нивниот напредок.

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Цитат на денот! (Алваро Мората):

„Имавме тренинг-натпревар, каде што тимот кој ќе изгуби, мора да го части спротивникот пијалок. Одеднаш, гледајќи во нозете на Кристијано Роналдо, станав толку воодушевен, што застанав да се ’ѕверам’ во него, на сред напад. Не ни приметив кога Дренте ми ја подал топката за да шутирам кон голот и да победиме. Продолжив да гледам во Роналдо, ко маѓепсан, додека не почнаа сите да викаат по мене „Мората, Мората!“, дури и тие од спротивната екипа.. Тогаш се завртев, збунет, велејќи „што, што се случи?“

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
ti ova go racunas za covek so zdrav razum :)
Не,туку за тренер,кој за доброто на својата екипа се бори против гланвни судии,помошни судии,навивачи,противнички играчи,сопствени играчи......па и со самиот себе!:)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Мурињо е ѕвер не го рчкајте.Ма да нејќам да замислам што ќе се деси ако Реал даде гол или дај боже победи.Има да рипа ко на лото да фатил:)

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
ХАхахаха кога се поздравува со помошниците е најјако,ударен у крило 200%:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom