Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Види да не измешаш фунти и евра, и прашај царина марина нешто да не ти земе. Ојдоа парите од маттурата а :icon_lol:
I broj namesti si M, L XL
Средив све, е сеа царина...шит :)

Иначе парете од матура отидоа више, ова ако даде стариот ќе се купи ако не здравје :):):)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Не ми се свиѓа дресов, плави траки а црни бројки... wtf? Ланскиот беше подобар. Сакам да земам еден од гостинскиве, сум немал таков до сега :)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Тоа еве и ја сеа средив све наместив, ми излага 67 евра сосве печатење...е сега дан сум згрешил нешто незнам, зошто прво отворив на шпански и ка да прочитав дека е 71 евро дресот. :/

+ 12 евра за праќањето...79 евра све на све. Дресот стига од 3 до 5 дена...супер уште да го наручам :) :)
Не се пали одма :):) Јас зимово купив дрес од Пандев и ДА ЗНАЕШ дека кога ќе стигне у МК се плаќа Царина , Лежарина и ДДВ , така да у МК доплатив уште 2000-2500 отприлика

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Многу е брат од таму да нарачаш директно, испод 100 евра мислам дека нема да ти испадне, знам и ја лани се мислев ама се пишманив многу ми се виде. :) Ќе го зееме за некој месец од фан шоп :)

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Средив све, е сеа царина...шит :)

Иначе парете од матура отидоа више, ова ако даде стариот ќе се купи ако не здравје :):):)
Ај кога ќе го земиш, ќе ми кажиш колку пари и се, оти и јас 100 % ќе порачувам ама да знам сигурно :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ѓаол ипол значи ќе ми излезе да го наручам од таму :/ Од кој фан шоп Мадрид?

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Одлични се дресовите... Лани немаше број за мене, се надевам од овие новите ќе си земам 1 :smir:

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Ѓаол ипол значи ќе ми излезе да го наручам од таму :/ Од кој фан шоп Мадрид?
Сепак мислам дека е поубаво од Мадрид директно, јас барем сум сигурен дека ќе го порачам од таму, ако ме фати со се царина околу 100 евра, одлично

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077

Делот од интервјуто со Мурињо на радиото CadenaSer во емисијата El Larguero, кај шо објаснува дека Рамос го сака како централен, за лев бек сака некој различен од Марсело, и еден играч од средниот ред кој знае да игра и напаѓачки и дефанзивно.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48

Делот од интервјуто со Мурињо на радиото CadenaSer во емисијата El Larguero, кај шо објаснува дека Рамос го сака како централен, за лев бек сака некој различен од Марсело, и еден играч од средниот ред кој знае да игра и напаѓачки и дефанзивно.
Шо би значело дека Марсело сеуште ќе биде прв избор..Де Роси ќе дојде и дека 3 играчи ни се доста........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom