VENOM
تعيش حياتك بالطريقة التي
- Член од
- 5 октомври 2008
- Мислења
- 1.664
- Поени од реакции
- 535
И тоа мнооогу побољи кај белите ми е глупо што се со јака :tv:П.С. Црниот е бољи од Белиот...
И тоа мнооогу побољи кај белите ми е глупо што се со јака :tv:П.С. Црниот е бољи од Белиот...
Ко имаше Евра 22 години,никој не знаеше дека постоиКоларов во одбрана е сличен со Иванович и со Видич, многу е цврст, јбг балкански менталитет. Е сеа многу често прави продори напред, а бавно се враќа назад и често пати ја остава таа страна празна. Како и да е, сега за сега за мене е многу подобар избор од Марсело, за во иднина ќе видиме. Марсело има само 22 години, кога ќе ми текне какви беа Евра и Кол на 22 години, се ми е јасно.
Колку и да е стар и далеку од посакуваната форма, Раул е сепак Раул. Да се има Раул и на клупа и на терен е огромен + за секој играч. Едноставно Раул е повеке од играч.
"Успехот на вредностите" книга за Раул Гонзалес, напишана од Енрике Ортега. На презентацијата на книгата присуствуваа Флорентино Перез, Алфредо ди Стефано, како и Жозе Мурињо. Перез го почасти Раул со зборовите: "симбол на клубот и неговите институции, и вистински доказ за неговата вредност во и надвор од теренот. Тој е Реал Мадрид." Раул се заблагодарил на инспирацијата за вакво нешто, и изјави: "Среќен сум и горд, за мене ова е посебен ден. Посебно му се заблагодарувам на Алфредо што дојде, тој е играч на кој отсекогаш сум му ги ценел вредностите, a некогаш се обидував и да гo копирам."
E да де, и после кога ќе дојде некоја утакмица како таа со Севиља во првиот дел од сезонава шо заврши, пак ќе има 4-5 страни испишани со муабети за Марсело од типот на "да му ебам матер циркузантска" итн. Не треба да се остава веќе на веројатност ќе го биде или не. Нека се купи сега еден искусен, додека да се осигураме дека има напредок кај Марсело у дефанзивните задачи.Не ни треба Коларов!Марсело е одличен во офанзива,а знаејќи го Мур ќе направи од него и одличен дефанзивец.Сега поискусен,ќе биде одличен Марсело годинава.
Па немора во фан шоп да купиш...на друго место и без име, после само ќе доплатиш да ти направат со име и средена работа...Рамос ис бекЛеле дресовиве какви се мх,мх мх Овој на Касиљас е ВРВ...каков ќе биде јебозовен тууууу иначе неможам да си најдам дрес од Рамос бе ај некој ако знае да ми каже дали во фан шоп има, зашто кога и да отидам ќе се изнакупувам тракатанци, глупости, за дрес ќе заборавам да прашам:kesa:...т.е знам дека има од Роналдо, Кака, Игуаин...ама за Рамос:S
Еј па неќум тааакаааа...сакам со натпис да си го зеам ти текиња ама у секој случај не е лоша идеаваПа немора во фан шоп да купиш...на друго место и без име, после само ќе доплатиш да ти направат со име и средена работа...Рамос ис бек
Аууу ѕверски е мајке ми само што ваков кај нас тешко освен да побарам специјално да донесат некој убав е бреееее...па и на купачи као ќе стои:wub:
Не дека е нешто посебен...али дресов е специлајно напревен за мухер!