- Член од
- 18 декември 2009
- Мислења
- 6.125
- Поени од реакции
- 872
Па баш е интересна жолтата линија, некако го украсува дресот...секси
а зш раул не го стават во управа како зидан или тренер на Кастиља???Mourinho le ofrece a Raúl ser su 'Materazzi'
Мурињо му порачал на Раул да остане во клубот. Се гледа дека има респект кон легендите и големите играчи, откако лани истото го направи со Матераци во Интер, но му порача дека ќе нема голема минутажа во Интер. Истата работа сака да ја направи и со Раул. Се шпекулира дека вчера Мурињо разговарал со Раул, и го наговорил да остане во тимот и наредната сезона, но му дал до знаење дека нема да добива многу прилика за игра...
Сигурно е од страната на Реал нормално. Ама не знам како стига, гледам има попуст за старите дресови од лани, со се штампани фаќа 40 фунти.Него некој ако може да ми објасни како иде ова преку странава на Реал? Сигурно е, за колку време стига итн?? Има некој што има нарачано претходно?
Мислам дека не се доплаќа зошто ја коа земав од Јуве и тоа во наллоша сезона ама најдобар дрес од поодамна ме фати 70 евра рамно и тоа печатенДа видов дека од прошлава сезона се поефтини, новиве се 70 и нешто евра. Е сега за штампање незнам колку се доплаќа.
Тоа еве и ја сеа средив све наместив, ми излага 67 евра сосве печатење...е сега дан сум згрешил нешто незнам, зошто прво отворив на шпански и ка да прочитав дека е 71 евро дресот. :/Мислам дека не се доплаќа зошто ја коа земав од Јуве и тоа во наллоша сезона ама најдобар дрес од поодамна ме фати 70 евра рамно и тоа печатен