Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Па баш е интересна жолтата линија, некако го украсува дресот...секси:icon_lol:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.610
Поени од реакции
14.462
Mourinho le ofrece a Raúl ser su 'Materazzi'

Мурињо му порачал на Раул да остане во клубот. Се гледа дека има респект кон легендите и големите играчи, откако лани истото го направи со Матераци во Интер, но му порача дека ќе нема голема минутажа во Интер. Истата работа сака да ја направи и со Раул. Се шпекулира дека вчера Мурињо разговарал со Раул, и го наговорил да остане во тимот и наредната сезона, но му дал до знаење дека нема да добива многу прилика за игра...

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Mourinho le ofrece a Raúl ser su 'Materazzi'

Мурињо му порачал на Раул да остане во клубот. Се гледа дека има респект кон легендите и големите играчи, откако лани истото го направи со Матераци во Интер, но му порача дека ќе нема голема минутажа во Интер. Истата работа сака да ја направи и со Раул. Се шпекулира дека вчера Мурињо разговарал со Раул, и го наговорил да остане во тимот и наредната сезона, но му дал до знаење дека нема да добива многу прилика за игра...
а зш раул не го стават во управа како зидан или тренер на Кастиља???

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Супер дресче, ваков еден од Игуаин добро би ми дошол .:smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Него некој ако може да ми објасни како иде ова преку странава на Реал? Сигурно е, за колку време стига итн?? Има некој што има нарачано претходно?

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Него некој ако може да ми објасни како иде ова преку странава на Реал? Сигурно е, за колку време стига итн?? Има некој што има нарачано претходно?
Сигурно е од страната на Реал нормално. Ама не знам како стига, гледам има попуст за старите дресови од лани, со се штампани фаќа 40 фунти.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Да видов дека од прошлава сезона се поефтини, новиве се 70 и нешто евра. Е сега за штампање незнам колку се доплаќа.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Moже ли некој да стави слика да го видам дресот од Касиљас ????

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
^
Зелениот погоре е на Касиљас:smir:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Да видов дека од прошлава сезона се поефтини, новиве се 70 и нешто евра. Е сега за штампање незнам колку се доплаќа.
Мислам дека не се доплаќа зошто ја коа земав од Јуве и тоа во наллоша сезона ама најдобар дрес од поодамна ме фати 70 евра рамно и тоа печатен

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Мислам дека не се доплаќа зошто ја коа земав од Јуве и тоа во наллоша сезона ама најдобар дрес од поодамна ме фати 70 евра рамно и тоа печатен
Тоа еве и ја сеа средив све наместив, ми излага 67 евра сосве печатење...е сега дан сум згрешил нешто незнам, зошто прво отворив на шпански и ка да прочитав дека е 71 евро дресот. :/

+ 12 евра за праќањето...79 евра све на све. Дресот стига од 3 до 5 дена...супер уште да го наручам :) :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Види да не измешаш фунти и евра, и прашај царина марина нешто да не ти земе. Ојдоа парите од маттурата а :icon_lol:
I broj namesti si M, L XL

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom