Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Ти Батистута не си фан на Реал,ма колку сакаш убедувајме....да плукаш на играч кој не добил шанса цела година, е стварно СРАМОТА!!!!

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
Бензема е топ играч,само не се докажа како што треба имаше повреда не се адаптираше нов е во шпанија,а голем талент има,а и тука е проблемот што пелегрини не му даваше многу шанса

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Многу подобро би се вклопил кај нас Милито него ли Бензема.Како прво има искуство доволно во Шпанија.Тоа е добрата страна.А лошата страна е што разликата меѓу двајцата е 8 гдини што не е мала работа.Сепак подобро нека остане Бензема.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Kaka Keen To Leave Real Madrid For Chelsea And Carlo Ancelotti - Report

Уште ја немаше почнато кариерата во Реал сеуште беше KEEN дека Милан има шанси за некаква си титула и дека Шити се биг клаб и дека господ го предодредил него за некакви подвизи со кои би се пласирале во ЛШ....платеник! Нема да ми ич криво уште сега да си замине....лешпер една добра утакмица не пружи а имаше доволно време дури и кога беше отсутен КР9 имаше голема шанса да се наметне како лидер...повеќе лежеше на теренот отколку што играше фудбал...
сеа го видов истото на Спорт Денеси да иде кака нема да ми биде многу жал кога беа најтешките моменти сезонава он мислеше на дали милан ќе помине,на почетокот да,но потоа не даваше максимум за разлика од Кристијано.Незнам стварно сеа гледа дека дојде во Реал само за парите.....

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Ахх ја со Батистута мн пати сум имал вакви напнувања а ти од коа е дојден Бенз имаш онака зацртано дека не го бива човекот. Имаше многу малку шанса и мислам дека СОЛИДНО ја искористи.... Да Игуаин е тој што е прва опција во нападот но доколку би играле со 3 напаѓачи или 2 и 2 крилни кај што ке игра ЦР9 зашто да не игра Бензема? Кој многу повише се труди од Игуаин се враќа на 30тина метри да прими топка да тргне во дриблинг 1 на 1 каде што е несопирлив. Брз, крупен, одлично се гради, 100% финиш. Ваков играч не смее да се даде уште првата сезона каде што МП не му даде шанса. Ти текнува на утакмицата со Валесија како играа со Пипита? Толку имам да кажам за Бензема... ние нема да те разубедиме уверен сум у тоа но погледни малце и на добрата страна. :smir:

Shmugi

Цензоред
Член од
26 мај 2010
Мислења
14
Поени од реакции
1
Не е добро вака да зборуваме за Бензема затоа што тој е топ играч...Многу малку шанси добиваше оваа сезона и нормално е да биде разочаран, но никогаш не кажа дека сака да си оди од Реал...Многу го почитувам како играч затоа што знам какви квалитети поседува...Потполно исто мислење имам како и _Zlatko_....Најдобро ќе биде за следнава сезона во нападот да бидат Игуаин и Бензема, а К.Роналдо да си се врати на позицијата на која што играше во Манчестер т.е. крило...Исто така сум 100% сигурен дека доколку добие шанса Бенз ќе биде еден од најдобрите во Примера...Поздрав!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Леле па вие што го напрајвте Бензема,а кажете ми вие зошто не добиваше шанса де?Затоа што не беше како што треба и Игуаин беше класа над него.Но сепак тој е млад и доброто од него допрва претстои.Но сепак 35 М за Бенз беа премногу,а ги дадовме бидејќи во денешницава постојат многу преценети играчи како пример ќе го наведам Агуеро.

31163_120458641324997_104811186223076_101895_1018916_n.jpg
Mourinho agrees to contract with Silva

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
сеа го видов истото на Спорт Денеси да иде кака нема да ми биде многу жал кога беа најтешките моменти сезонава он мислеше на дали милан ќе помине,на почетокот да,но потоа не даваше максимум за разлика од Кристијано.Незнам стварно сеа гледа дека дојде во Реал само за парите.....
Не е Кака таков по пари, проблемот е во тоа што жали по Милан факт е сеа можда некои ќе се уверат на она што го кажав пред подолго време(коа 3ца почнаа да ми се смеат и да ме пцујат хихихих...и за Кака дека ќе биде камен цела сезона бев во право:smir:). Еве и причина, они го направија играч, ѕвезда и човекот му е благодарен на Милан за сите успеси што ги постигна во Светот и Европа. Ете ја причината зошто цело време забегува типои и неможе да се врати во добра форма (од што умот му лета по Милан). Има некои играчи како Роналдо што не се благодарни ама Кака е таков тип.
Абе Батистута, човекот почна да повраќа од твето оговарање:pos2: Шала на страна незнам што ти смета толку човекот? Бензема допрво има да се докажува и да освојува трофеи...ќе се увериш за неколку години:toe:
Сепак освен на почетокот во последно време многу мала минутажа добиваше, а и не се бунеше. Највеќе од се ми се допадна кај него од коа заврши сезоната says, ќе го видите вистинскиот Бензема наредна сезона.:vozbud: Нејќам да си замислам типот што ќе прави:kesa: Само знам ако добијат шанса Хиго и Бенз (H&B) има да рушат се пред себе:tv:
----------------Benz-------Higo------------------
Di Maria------------------------------------CR9
Ма каков Мурињо, на овие ни тренер не им треба:tv:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Се изначитав постови...Сте развиле доста добра полемика
Првин-Топло добредојде на Мурињо,и едно огромно благодарам на МП за сторенот,кој немаше да биде лошо да остане.Стори многу за Реал Мадрид..иако имаше и некои грешки во целата сезона.
Она што го зборувате и за Кака и за Роналдо- се ви е исто..Неостварената амбиција на Роналдо е да докаже дека е подобар од Меси.На Кака веќе му пада самодовербата,но верувам дека Мурињо е вистинскиот да го врати во форма.И,сега на Светсково се надевам ќе ги видиме неговите вистински капацитети.Покрај се Специјалниот има доста добро мислење за Кака,го цени како предобар играч.
Игуаин не смее,не треба да си оди....Гути би требало да остане....Очекувам и игра на Раул во следната сезона..И,секако Бензема да остане.Имаше лоша сезона,на почетокот воопшто не ми се допаѓаше но научив да го сакам и верувам дека ќе ги повтори чудата кои произлегуваа од дресот на Лион..
Hala Madrid.........
И,Мундијалот ќе биде преинтересен....Особено:
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=7388:2010-05-27-10-33-06&catid=60:2010-05-01-18-45-01&Itemid=57

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Се изначитав постови...Сте развиле доста добра полемика
Првин-Топло добредојде на Мурињо,и едно огромно благодарам на МП за сторенот,кој немаше да биде лошо да остане.Стори многу за Реал Мадрид..иако имаше и некои грешки во целата сезона.
Она што го зборувате и за Кака и за Роналдо- се ви е исто..Неостварената амбиција на Роналдо е да докаже дека е подобар од Меси.На Кака веќе му пада самодовербата,но верувам дека Мурињо е вистинскиот да го врати во форма.И,сега на Светсково се надевам ќе ги видиме неговите вистински капацитети.Покрај се Специјалниот има доста добро мислење за Кака,го цени како предобар играч.
Игуаин не смее,не треба да си оди....Гути би требало да остане....Очекувам и игра на Раул во следната сезона..И,секако Бензема да остане.Имаше лоша сезона,на почетокот воопшто не ми се допаѓаше но научив да го сакам и верувам дека ќе ги повтори чудата кои произлегуваа од дресот на Лион..
Hala Madrid.........
И,Мундијалот ќе биде преинтересен....Особено:
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=7388:2010-05-27-10-33-06&catid=60:2010-05-01-18-45-01&Itemid=57
Лајк. Едвај чекам да ги видам против - против. Уф, живеам за такво нешто. :vozbud: Напред Бразил :D

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Леле па вие што го напрајвте Бензема,а кажете ми вие зошто не добиваше шанса де?Затоа што не беше како што треба и Игуаин беше класа над него.Но сепак тој е млад и доброто од него допрва претстои.Но сепак 35 М за Бенз беа премногу,а ги дадовме бидејќи во денешницава постојат многу преценети играчи како пример ќе го наведам Агуеро.

Прегледај го приврзокот 29642
Mourinho agrees to contract with Silva
Тие се тие играчи од типот на Кварезма кој во Порто беше господ па после ништо. Се плашам да не биде Ди Мариа така иако јас сакам да дојде и го подржувам 100% како што е со Бенз. БЕНЗ КЕ РАСПАЛЕ НАРЕДНА СЕЗОНА! :)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Ти Батистута не си фан на Реал,ма колку сакаш убедувајме....да плукаш на играч кој не добил шанса цела година, е стварно СРАМОТА!!!!
јас ако не сум навивач на реал, ти и остали 95% сте навивачи на Перез фиго,зидан,бекам,Роналдо,к. роналдо кака и БЕНЗЕМА... а не на реал мадрид
тоа не се навивачи, како и сите оние од лани шо станаа "ВЕРНИ" фанови... и да сите оние шо почнаа да навиваат за реал околу 2000/2003 кога реал котираше највисоко во европа... кои се препознаваат тука, знаат сите кои се и што се ....
и да не должам многу, повеќе сум видел во реал од сите вас, за некој да ми соли памет, кој уште се замараат со јутуб финтици и читаат историја од википедија поздрав

F

FilipMacedon

Гостин
Коларов ако не биде искомбиниран за Џовинко и Де Чеље,најверојатно во Реал:)

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
јас ако не сум навивач на реал, ти и остали 95% сте навивачи на Перез фиго,зидан,бекам,Роналдо,к. роналдо кака и БЕНЗЕМА... а не на реал мадрид
тоа не се навивачи, како и сите оние од лани шо станаа "ВЕРНИ" фанови... и да сите оние шо почнаа да навиваат за реал околу 2000/2003 кога реал котираше највисоко во европа... кои се препознаваат тука, знаат сите кои се и што се ....
и да не должам многу, повеќе сум видел во реал од сите вас, за некој да ми соли памет, кој уште се замараат со јутуб финтици и читаат историја од википедија поздрав
За ова не сакам да коментирам..сум кажал едно 5 пати минимум која е мојата навивачка историја за Реал Мадрид.И можам да ти одговорам и вратам, на сето тоа горе што го напиша...но не сакам да набилдам постој и дискутирам за нешто кое на другите им е преку к*р:smir:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Знаете ли зошто има тензија во фан клубот..? Едни сакаат звезди, нови играчи а не им е важно дали Реал ќе освои нешто а другите се обратно, сакаат Реал да освојува титули а не им е важно кој ги постигнал тие резултати и дали има звезди во клубот... Сите навиваме за Реал тоа е јасно но сите имаме различни мислења што не треба да ги искажуваме на лош начин чуствата и да се караме поради тоа :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom