Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
За да успее да направи некој анонимец звезда во Реал ќе треба типот да располага со натчовечки талент за да може да се наметне покрај толку талентирани играчи со кои/ќе располага Мур

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.610
Поени од реакции
14.462
Ја не реков дека не ми се свиѓа Ди Мариа, напротив, ме импресионираше кога го гледав неколку пати, тоа беше во португалското првенство, и неколку пати со репрезентацијата. Само реков дека е нереална таа сума што ја барат Бенфика, но Мурињо најдобро си знае, ако смета дека вреди Ди Мариа за тие пари, ќе го плати.

Ако дојде, нема предвреме да го прогласувам трансферот за лош, ќе видиме со тек на време како ќе се покажува. Некогаш баш таквите играчи кои доаѓаат од помали тимови може да изненадат. И од Кака сите очекувавме дека ќе блеска сезонава, па не вреди ни четвртина за парите што ги платија.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
фала богу ви дојде паметот, дека бензема не вреди ни пола од тие пари шо ги дадоа за него... исти ќе биде случајот и со ди мариа, али да видиме, секоја чест за мур почна да владее неговиот карактер, веднаш ете се гледа кога фали зборот на тренерот
А ти очигледно имаш нешто против бензема, нешто шо не е поврзано со никаков аргумент. Плукаш кон него во секоја прилика, ради имиџ или ?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Бензема ќе биде топ скорер следнава сезона. Тука е првпат кажано, стајте во букмарк постов :tv:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
А ти очигледно имаш нешто против бензема, нешто шо не е поврзано со никаков аргумент. Плукаш кон него во секоја прилика, ради имиџ или ?
ради,виља и хунти !!!! 100 пати кажав...
за истите ќе го имаше виља, а и не мораше кога хунти го имаше па дури и за пола сезона повеќе постигна од овој!!!
и доста веќе, се правите на тошо ви докажа Ману во она што не верувавте многумина а ви го зборев цела година, али не е битно некој ден ќе сфатите, само не знам кога ќе биде...

--- надополнето ---

Бензема ќе биде топ скорер следнава сезона. Тука е првпат кажано, стајте во букмарк постов :tv:
како само заклучи?! не ми е само тоа јасно...
или ако го продадат игуаин, ќе има може минимални шанси да даде барем колку роналдо приближно.... жално и стави го и ова во букмарк

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Добро де, не му го остајле Снајдер и шо сеа...само со него може да победува? немаше други играчи? Демек тој беше клучниот и робен.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
...Карим Бензема, Гонзало Игуаин, Ласана Диара и Рафаел Ван Дер Варт се играчите кои се поврзуваа со Јунајтед на крајот од сезоната и тешко е да се предвиди судбината на споменатите фудбалери по доаѓањето на Мурињо....
http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=7393%3A2010-05-27-10-57-34&catid=40%3A2010-01-01-16-36-35&Itemid=43
WTF ???????
:toe:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.610
Поени од реакции
14.462
ради,виља и хунти !!!! 100 пати кажав...
за истите ќе го имаше виља, а и не мораше кога хунти го имаше па дури и за пола сезона повеќе постигна од овој!!!
За истите пари што ги дадовме за Кака, можевме да ги имаме Силва и уште некој добар играч, а и не мораше кога го имавме Снајдер. Не знам само зошто за тоа не пишуваш, туку само Бензема па Бензема..

--- надополнето ---

Негова е наредна сезона. :tv:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Добро де, не му го остајле Снајдер и шо сеа...само со него може да победува? немаше други играчи? Демек тој беше клучниот и робен.
Ако беа 105 голови ќе дадевме.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Kaka Keen To Leave Real Madrid For Chelsea And Carlo Ancelotti - Report

Уште ја немаше почнато кариерата во Реал сеуште беше KEEN дека Милан има шанси за некаква си титула и дека Шити се биг клаб и дека господ го предодредил него за некакви подвизи со кои би се пласирале во ЛШ....платеник! Нема да ми ич криво уште сега да си замине....лешпер една добра утакмица не пружи а имаше доволно време дури и кога беше отсутен КР9 имаше голема шанса да се наметне како лидер...повеќе лежеше на теренот отколку што играше фудбал...

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Не памтиш како ја шиеше Фиорентина во ЛШ додека беше во Лион? :icon_lol:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
како само заклучи?! не ми е само тоа јасно...
или ако го продадат игуаин, ќе има може минимални шанси да даде барем колку роналдо приближно.... жално и стави го и ова во букмарк
Па како ти заклучи дека нема да го биде Бензема? Значи ти можеш да заклучиш дека Бензема е тапа (???) а некој друг неможе да каже дека ќе биде најдобар стрелец. Никој незнае што како ќе биде, така да чекајте.

И споредуваш Виља со Бензема. Спореди ги нивните години, па ќе праеме муабет. Бензема има уште многу за играње, а јас сум сигурен дека сезонава ќе биде правиот Бензема.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom