Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.725
Играат к*от овие бе... кај ќе праќаат натаму наваму чудава. :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072

Колку е јак. Која контрола ја има.

Me like it.
Иначе незнам колку го гледавте клипчево, но не се сите голови. Старо е. Со Валенсија го нема голот, овој последниов против Мајорка исто. Сеа за други не ми текнува, но фалат.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Oвде не си во право... значи Пелегрини не градеше ништо. Нему само му беше дадено да ги воигра и да скрои тактика. Се знае кој ги купи играчите пред тоа.

За притисокот точно... но таков не е само во Реал. Мора да се соочиме со тој притисок.
Што само по себе ја зголемува тежината на достигнувањата од сезонава на МП. Не сте фер кон Ману, како фанови, фор фак сејк, на човекот буквално му беа дадени Роналдо, Кака и Бензема и му беше кажано да направи тактика и да освојува титули, ако има човек што може да го стори тоа во една сезона ја ќе го истетовирам на града! Да имаше било каква слобода минатото лето сигурен сум дека ќе освоеше бар една титула, ова е нормално рекла казала муабет ама е основан.

Не се залажувајте, Мурињо не е "Special", типот само си бара комплетна слобода при менаџирањето, во Челзи не ја доби целосно една сезона и тимот мање више крахира, што мислите што ќе се случи кога Флоро ќе почне да добива ерекции на некој млад егзотичен талент од Јужна Америка а кој Мурињо нема да го сака? Сигурно нема да биде приказна со среќен крај.

Јас пак ќе си кажам, како фан сум задоволен од Ману, е сеа Перез шо не научил ништо од неговото претходно претседателство е сосем друга тема, уште да го продаде Лас летово и Дежа ву-то ќе биде комплетно.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
МП сезонава направи еден чекор нагоре со тимот, ако за тимот да стане најдобар потребно е да се воигруваат играчите, да имаат разбирање еден према друг, на теренот да делуваат како екипа која нема да ја "стави" кривицата на поединец и други слични работи... МП го направи тој чекор, на ред е пукнатините да бидат пополнети со околу 2 играча од Флор и тимот мислам дека би делувал надмоќно против било кој тим, а и ке може да се спротивстави на секаков предизвик.

Повеке од ова сезонава мислам дека и неможевме да добиеме, имавме најефикасен напад, каде што реков пукнатини погоре мислев на одбраната...еве таа ке биде зацврстена од Флор, играчите доста добро веке се познаваат, почнува да владее оној победнички ритам и по било каков кикс, тимот се држеше и во следниот натпревар докажуваше дека тоа било само еден лош момент, а сезонава ги имаше малку. Не е фер кон Пелегрини ова што најверојатно ке му го направат, се прашувам како би се оправдал Перез доколку по една година Мурињо остане со празни раце и добие клоца.

Стварно е крајно несериозен овој потег. Јас сум презадоволен од тоа што постигна МП изминатава сезона и нема никаква правдина доколку Мурињо седне на клупата. Значи да кажам уште еднаш, Мурињо според мене е најдобриот тренер, но сум за МП да остане од горе наведените причини. Доколку би го избркале на фер начин и да би требало да гласам кој да дојде, тоа ке биде Мурињо без сомневање, но не би сакал на ваков начин. Мислам дека бев јасен.

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Најверојатно и официјално, Виља во Барса. Исто така и Фабре му кажал на Венгер очи в очи оти си заминува.

http://www.fcbarcelona.com/web/english/noticies/futbol/temporada09-10/05/18/n100518111080.html

http://www.goal.com/en/news/596/exclusive/2010/05/18/1931176/cesc-fabregas-tells-arsene-wenger-in-emotional-face-to-face

Бог те чуо... да дај госпо да ги зема.. е тогаш иди реметење на цел систем на игра.. и со тоа пропајџа варијантата за да играат со 3ца напајџачи/полуистурени..... со тоа иди Педро(клупа греење) Ибра(Чао) Иниеста или Бускетс.(жал че ми биди ако бидат на клупа) и ко че видиш :$.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940

Сакам вакви маици да си направиме, со реал амблеми. Ама треба некој шо се разбира во фотошоп да ги дизајнира, по урнеков на интеристиве.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Што само по себе ја зголемува тежината на достигнувањата од сезонава на МП. Не сте фер кон Ману, како фанови, фор фак сејк, на човекот буквално му беа дадени Роналдо, Кака и Бензема и му беше кажано да направи тактика и да освојува титули, ако има човек што може да го стори тоа во една сезона ја ќе го истетовирам на града! Да имаше било каква слобода минатото лето сигурен сум дека ќе освоеше бар една титула, ова е нормално рекла казала муабет ама е основан.

Не се залажувајте, Мурињо не е "Special", типот само си бара комплетна слобода при менаџирањето, во Челзи не ја доби целосно една сезона и тимот мање више крахира, што мислите што ќе се случи кога Флоро ќе почне да добива ерекции на некој млад егзотичен талент од Јужна Америка а кој Мурињо нема да го сака? Сигурно нема да биде приказна со среќен крај.

Јас пак ќе си кажам, како фан сум задоволен од Ману, е сеа Перез шо не научил ништо од неговото претходно претседателство е сосем друга тема, уште да го продаде Лас летово и Дежа ву-то ќе биде комплетно.
За ова си 100 постотно во право...можда не ти ни одговараат играчите за твојата тактика, ама некој друг ќе ти нареди со овие да играш:kesa:

--- надополнето ---

Сакам вакви маици да си направиме, со реал амблеми. Ама треба некој шо се разбира во фотошоп да ги дизајнира, по урнеков на интеристиве.
Ако се прават ок, ама послебни да ни бидат...пример: црна маица со бели букви на долниот дел од маицата Реал Мадрид лос Бланкос, напред Македонското знаме и заштитниот знак, и да се напише WE ARE THE MACEDONIEN FAN'S TO REAL MADRID...
само незнам како иде со фотошоп иначе бил дал пример за мојата замисла...мислам дека би испаднало интересно:)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Во 17 часот денеска е состанокот, после тоа се ќе се знае околу иднината на Пелегрини.

--- надополнето ---

Florentino: recuerda tu discurso

Отворено писмо до Перез во кое му се кажува да си ги запомне зборовите кои ги кажувал кога седна на претседателското место. Ако Перез го почитува својот говор, тогаш Пелегрини би требало да биде на клупата на Реал Мадрид и наредната сезона, затоа што тој јавно кажа дека научил на грешките од претходниот мандат, и дека бара стабилност во тимот, а таа стабилност се добива со заджување на тренерот без разлика што и да направи во првата сезона. Тоа беше една од главните грешки во претходниот мандат, и како што вети сега, таа нема да се повторува и во овој мандат. :toe:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Jesé Rodríguez, jugador gran canario del Real Madrid

:)

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Ако оваа сезона беше "гадна", следната ке биде уште повеќе. Барса ке ги земат Виља и Цеск, Реал ке купуваат пак летово и ќе биде поголема војна од оваа година.:)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Незнам колку би дошол Силва чим Виља го пуштаат во Барса?
Освен ако самиот побара трансфер.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
De hecho, el entorno de David Silva espera el nombramiento de Mourinho para que Valencia y Real Madrid rematen las negociaciones para el traspaso del jugador. Será la segunda gran venta del club levantino en busca de sanear su economía.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom