Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Најверојатно и официјално, Виља во Барса. Исто така и Фабре му кажал на Венгер очи в очи оти си заминува.

http://www.fcbarcelona.com/web/english/noticies/futbol/temporada09-10/05/18/n100518111080.html

http://www.goal.com/en/news/596/exclusive/2010/05/18/1931176/cesc-fabregas-tells-arsene-wenger-in-emotional-face-to-face

Колку се точни извориве, нз. Знам само дека следната сезона ке бидат уште посилни.
И ние требаше да бидеме најсилни со Кака, Роналдо, Чаби, ама не сме :) .. Цеск да, ќе направи огромна разлика во Барса и од него ме фаќа страв, но не верувам дека уште сега ќе си оди од Арсенал. А за Виља не се ни замарам, исто ми е, а играл за Барса, а не играл...

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
И ние требаше да бидеме најсилни со Кака, Роналдо, Чаби, ама не сме :) .. Цеск да, ќе направи огромна разлика во Барса и од него ме фаќа страв, но не верувам дека уште сега ќе си оди од Арсенал. А за Виља не се ни замарам, исто ми е, а играл за Барса, а не играл...
Јас верувам дека ке појди уште сега. Едноставно, преголема суша има во Арсенал. Тој сака титули и нов предизвик. Мое мислење.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Сега е на ред Перез со некој потег и некој трансфер. :)
А во Барса ќе грее клупа, а тој е млад, во најдобрите години, со огромна желба за игра, така да се мислам кога формата на Чави ќе опаѓа, тогаш Цеск ќе биде неговата замена.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Eх Ех мојата најголема желба наместо лани во Реал отиде во Барса,во најлутиот ривал.Тоа ти е...еве сега и Фабрегас ќе ни го вратат назад,тек сега да видиме како ќе се справат Реал и Барса в година,но едно е сигурно ако оваа година разликата помеѓу Реал и Валенсија беше 25 бода нареднта ќе биде далеку поголема.Сега уште повеќе го посакувам Мурињо.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ахх, Цеск да се донесе и Силва, Ди Мариа и Руни и Мурињо не ми требаат. :vozbud:

Ама шанси за такво нешто, слабо. :) Најфер е да си остане и никаде да не иде.:kesa:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.727
Toчно дека рибата смрди од главата, ама главата никој не ја јаде :) Така е и со Реал.

А дека ќе биде сега потешко да го дадат Силва, да! Но немора и тоа многу да значи, лани Јунајтед си ги даде двајцата најдобри. Прво зависи од цената која ќе ја плати Барса, ако е голема ќе гледаат да го задржат Силва, но ако е мала ќе гледаат да се изгребаат од нас.

Мислам дека ова им е паметен потег на Каталуња што ги земаа пред СП. Треба и ние да се осигураме барем со крило (т.е. со познат играч) пред СП, али кај нас сеа настана фрката со тренерот. Сепак ако се реши да остане МП, најдобро ќе биде веднаш да се тргне по крило или бек, другото може да почека. Па и ако доаѓа Мур може да се среди трансферот порано :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Коментар од гоал.ком на статијата за бркањето на МП:

I really am getting sick of Perez saying which players to buy just because they sell shirts and crap. He should let the coach decide who to buy , sell and play. 96 Points isn't a joke. New Team and a new coach, let them settle down before you expect them to win trophies.
:wink:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Што се секирате околу Силва во тек на една недела ќе биде играч на Реал :), мината сезона Валесија беше во долниот дел од табелата и без Виља и Силва ќе немаа никакви шанси да се пласираат во ЛШ ... сега кога веќе се пласираа а сеуште се во долгови без проблем ќе ги дадат :tv:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Коментар од гоал.ком на статијата за бркањето на МП:

:wink:
:pos2::pos2:Точен коментар во целост.И,јас ова никогаш не го разбрав на Перез.Секоја година ги купува најдобрите.Така тим не се гради.Па не може сите најдобри фудбалери да играат во еден ист тим.Сосема јасно.Тоа ќе биде голема конкуренција.Со еден збор-ЛУДИЛО.Само што оваа година тоа не пали кај Меси:vozbud:Мене едино ме плаши,што ќе си оди МП,и што лудиот мозок на Перез може да го доведе до продавање на некој добар играч :):)Дури спокојност ќе чувствувам со почетокот на сл.сезона:smir:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Сезоната 2009/2010 сите натпревари на Реал ги гледав во живо освен со А. Мадрид на Бернабе. Ама затоа па ја гледав снимка :) Оваа сезона сум 100 % гледач на натпреварите на Реал :back: Наредната година повеќе среќа... и повеќе натпревари да гледам во живо се разбира во Лигата на Шампионите :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Видете што освоив. :)

:je:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009