B
Beck's
Гостин
znaci sepak pogolemi se sansite Messi da go vidime u MilanАбе остајте ги тие глупости, ако паметите и за Роналдињо кружеа шпекулации дека Реал ќе прател понуда па ништо
znaci sepak pogolemi se sansite Messi da go vidime u MilanАбе остајте ги тие глупости, ако паметите и за Роналдињо кружеа шпекулации дека Реал ќе прател понуда па ништо
А паметите ли како го зедоа ФигоАбе остајте ги тие глупости, ако паметите и за Роналдињо кружеа шпекулации дека Реал ќе прател понуда па ништо
Да бе, со 130 напаѓачи ке играме.Замислете кој напад ке е
------Бензема--Игуаин--
--Меси--Кака--Роналдо--
у пичку матер:uvo:
Koj како..дури и поверувавме дека е вистина еееее
Меси у Реал NO WAY
Хахахах да бе ќе се откажуваш поради некојо играч од клубот. Дали си нормален? и Фиго коа дојде во 2000 и што требаше да се откажуваат фановите А? хахахахАко по некоја случајност се деси Меси да дое во Реал јас се откажувам од Реал.
Со тоа ќе се докаже колкав дегенизам постои во Реал.Значи само Меси да отиде и завршува приказната меѓу мене и Реал.
Али сите знаеме колкави се шансите да се деси такво нешто.
НЕ? олесни сеЈас би ги продал сите ѕвезди само да се исчисти ѓубрево од темава...(знаете на кое ѓубре мислим).
:helou: WELCOME BACK!!!Ова е мојот последен пост на темава...ми се повраќа од некои дебили што “навиваат“ за Реал и од нивните коментари. Да ти ебем детска градинка...чао!
Па дур не видим асална дискусија нема да пишем ништо у врска со Реал. Со коментари од 2 збора и сл. Не беше овде пред 2-3 год. да видиш што беше фан клуб, а не ова што е денеска. Не ме чуди што многу се повлекоа од фан клубов и не пишуваат, а нека не те чуди и тебе. Ваљда ќе сфатиш за што зборим...Абе боби4е нели нема да пишуваш веќе во фан клуб Реал?:back:
:helou: WELCOME BACK!!!
Зошто да ме чуди? нема зошто секој си има свои права...не се замарам јас бе брат, кој што сака нека пишува. Нема да глумам загда глупости ова она и да пишувам клубот иде у гомна поради куртони ова она:smir:Па дур не видим асална дискусија нема да пишем ништо у врска со Реал. Со коментари од 2 збора и сл. Не беше овде пред 2-3 год. да видиш што беше фан клуб, а не ова што е денеска. Не ме чуди што многу се повлекоа од фан клубов и не пишуваат, а нека не те чуди и тебе. Ваљда ќе сфатиш за што зборим...