Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
F

FilipMacedon

Гостин
Замислете кој напад ке е
------Бензема--Игуаин--
--Меси--Кака--Роналдо--
у пичку матер:uvo:

Абе остајте ги тие глупости, ако паметите и за Роналдињо кружеа шпекулации дека Реал ќе прател понуда па ништо :)
А паметите ли како го зедоа Фиго:)

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Фиго втор дел :tv:
Обични глупави шекулации и насловни страни што продаваат весници...

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
дури и поверувавме дека е вистина еееее
Меси у Реал NO WAY

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Јас би ги продал сите ѕвезди само да се исчисти ѓубрево од темава...(знаете на кое ѓубре мислим).

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ако по некоја случајност се деси Меси да дое во Реал јас се откажувам од Реал.
Со тоа ќе се докаже колкав дегенизам постои во Реал.Значи само Меси да отиде и завршува приказната меѓу мене и Реал.
Али сите знаеме колкави се шансите да се деси такво нешто.
Хахахах да бе ќе се откажуваш поради некојо играч од клубот. Дали си нормален? :) и Фиго коа дојде во 2000 и што требаше да се откажуваат фановите А? хахахах
Дојде, дојде што сеа!? Али не верувам ни јас, мислам дека е шпекулација како што кажаа некои колку да владее нервоза во клубот денес за против Севиља.:smir:

Јас би ги продал сите ѕвезди само да се исчисти ѓубрево од темава...(знаете на кое ѓубре мислим).
НЕ? олесни се:toe:

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.153
Поени од реакции
25.299
Вечер и да не киксне Барса и да остане Реал без титула ја ке се осекам како да земале. Зашто изиграа феноменална сезона во која освоија 92 бода на две утакмици пред крај.

Иначе си купив вчера знаме на Реал од Фан-Шопот кај Скопјанка.

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
Колку глупости значи се изначитав ајде не коментирам идеме вечер секако на победа,а помегу барса и севиља ке има тешка утакмица нз зошто еден другар фан на барса ми вика дека севиља биле многу лесен противник,очекувам секако кикс на барса и да не киксне и да киксне и ние и барса заслужуваме титула бидејки имавме феноменална сезона,ке имавме уште подобра на нас и на барса да не не мачеа повреди:smir:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Едино поштуем трампа Дудек за Меси, друго не даваме.:drk:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Абе боби4е нели нема да пишуваш веќе во фан клуб Реал?:back:

Ова е мојот последен пост на темава...ми се повраќа од некои дебили што “навиваат“ за Реал и од нивните коментари. Да ти ебем детска градинка...чао!
:helou: WELCOME BACK!!!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе боби4е нели нема да пишуваш веќе во фан клуб Реал?:back:

:helou: WELCOME BACK!!!
Па дур не видим асална дискусија нема да пишем ништо у врска со Реал. Со коментари од 2 збора и сл. Не беше овде пред 2-3 год. да видиш што беше фан клуб, а не ова што е денеска. Не ме чуди што многу се повлекоа од фан клубов и не пишуваат, а нека не те чуди и тебе. Ваљда ќе сфатиш за што зборим...

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Па дур не видим асална дискусија нема да пишем ништо у врска со Реал. Со коментари од 2 збора и сл. Не беше овде пред 2-3 год. да видиш што беше фан клуб, а не ова што е денеска. Не ме чуди што многу се повлекоа од фан клубов и не пишуваат, а нека не те чуди и тебе. Ваљда ќе сфатиш за што зборим...
Зошто да ме чуди? нема зошто секој си има свои права...не се замарам јас бе брат, кој што сака нека пишува. Нема да глумам загда глупости ова она и да пишувам клубот иде у гомна поради куртони ова она:smir:

Знам дека ivan1real не пишува заради мене и уште некои, али највеќе е од мене изненаден и ме заболе...кој сака нека пишува кој НЕ немора и тоа е.
И вака е доволно со по некој да имаш да си прославиш победа, ТОП. :vozbud:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Пошо нема да има форум подолго време, честито титула :DDDDDDDDDDDDD

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom