Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Еј момци ја се одјавуем овде, идам на свадба, девер сум. Најверојатно нема да можам да ја глеам, па да се надеваме дека ке заврши поволно за нас како што очекуваме. Лас го сакам пред Гаго, Гути сакам да го видам у второ и Бензема последните 20 мин барем. Ајде поздрав, нека е со среќа и нека победи подобриот Hala Madrid !!! :Real::Real:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ете го дојде и овој ден.Не ми се чека едноставно.
Ипак мене ме плаши повеќе Чави некако него ли Меси.
Пепе да ни беше немаше ни да се плашам од Меси а вака сјебано е ипак.
Најдобро ќе биде да се даде гол уште во првите 20 минути колку да се отвори уште повеќе играта на двете страни и да се гледа прав фудбал за очи.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Знае некој да ми дае линкови да ги симнам
Campeones, campeones ole ole oleeee
Este stadioe es el Bernabeu...
Hala Madrid ...

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337

Нешто за расположение:)

Еве, и јас се одјавувам нема да имам можност да пишам до вечер, па би рекол нека е со среќа вечер:) Од оваа утакмица сега зависи моето расположение минимум во наредните 2 недели. Ако губиме, ем шо ке ми е мака за првенството шо ќе го изгубиме, ем шо сум кладен со другари.....ке ме сјебат од заебавање:(
Е ако победиме, тогаш е друга прича, лакше се дише:):)
Ај со среќа уше еднаш

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Не е битно кого и како да го спречат, битно е да си ја играат нивната игра на која навикнавме и просекот од 3 гола да го запазат, иако сум песимистички расположен во врска со овој натпревар, ќе навивам и ќе се надевам на победа се додека судијата не свирни крај на мечот.
Господ на небото, Св. Икер меѓу стативите и вмч. Гонзало во противнички шеснаесетник. Амин.
HalaMadrid, HalaMadrid, nobli belico adalid, caballeros del honor
HalaMadrid, HalaMadrid, a triumfar un buena lid, defiendendo tu color!!!
HALAMADRID!!!

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Знае некој да ми дае линкови да ги симнам
Campeones, campeones ole ole oleeee
Este stadioe es el Bernabeu...
Hala Madrid ...
04 - Futbol fiesta Supporters - Este Estadio es el Bernabéu
http://www.zshare.net/audio/73479717d4ca13fe/

13 Real Madrid OE.mp3
http://www.zshare.net/audio/7477303874277384/

17 - Madrid Fanatics - __Hala Madrid_ _Himno Oficial del Real Madrid
http://www.zshare.net/audio/73479994e937afe1/

Ваљда на овие мислиш.. :helou:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Дојде денот! Се поуверен сум дека ке ги здробиме. Ке биде интересно и подобриот т.е. ние да победиме. :)

Член од
2 јули 2009
Мислења
495
Поени од реакции
83
Малку од Ultras Sur :
и секако El Pasillo и она што не се виде од него пред малите екрани :

Член од
17 август 2009
Мислења
356
Поени од реакции
4
TESKO mnogu Tesko ama ipak na kraj so malce sreka i Ronaldo da igra kako sto treba tepame so gol razlika

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Вечерва е натпреварот, но тоа не е обичен натпревар. Вечерва е финалето во Ла Лига, во тие 90 минути се одлучува за новиот шампион, но во случај на реми сите карти остануваат отворени. Едно е сигурно, реми нема да има, затоа што и двата тима жестоко ја посакуваат победата, со која би ја ставиле едната рака на трофејот.

Синоќа слабо спиев, некои 5 саати, но тоа не беше она право спиење, цело време се превртував затоа што главата ми е полна со прашања, а за тие прашања одговор нема. Нервозата ме спука во текот на денот, живеам за овој натпревар, но не можам да ги поднесам нервозата и чекањето, тоа ме убива, и би сакал уште сега да започне натпреварот.

Цела ден се обидувам да размислувам за победата, како тоа ќе го прославам, како ќе рипам до кров кога ќе постигнеме гол, но размислував и за пораз, како ќе излезам пред другарите во наредните 10 дена. Не знам.. Само можам да кажам дека уште сега ми се тресат нозете, а кога ќе почне натпреварот ќе доживеам нервен слом.

Имаме добар тренер, фини играчи, Бернабе, мотивацијата е на највисоко ниво. Се е во рацете на фудбалерите.. Ајде вечерва израдувајте не сите !

Hala Madrid !

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Manga тебе треба да те земаат за најава на ЛШ на Канал 5,не оние дрвата неделкани.Инаку кога го гледам она клипчено El Pasillo срцево ми се полни.

Денеска имале само лесен тренинг(утринска гимнастика), ги гледам расположени некои.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Неможем ни да коментирам за нешто више, толку ми се блокируе мозоков :) Можем да замислим што ќе биде вечер :Ѕ

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Manga тебе треба да те земаат за најава на ЛШ на Канал 5,не оние дрвата неделкани.Инаку кога го гледам она клипчено El Pasillo срцево ми се полни.

Денеска имале само лесен тренинг(утринска гимнастика), ги гледам расположени некои.
шо бе гранеро никој не го дружи а? :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom