Ако денот по утрото се познава....добро е!
Ако денот по утрото се познава....добро е!
Нц, под спортското друштво Реал Мадрид има само тимови во фудбал и кошарка. Друг тим си е Суидад Реал, нема никаква врска со Реал Мадрид. Имало порано и ракомет, ама тоа било мнооогу одамна, а до пред некое време имаше тимови и во хокеј и во некои други спортови, но сега останаа само тимовите во кошарка и во ракомет.ја мислам Карваљо ни дојде ко порачан , еве нешто шо кажал и ми се свиѓа
„Покрај тоа, доста атрактивно звучи самото име на Реал Мадрид со оглед на тоа дека ќе имам можност да станам шампион во Шпанија со можеби најдобриот тим во светот.“ - изјави Карваљо.
и нешто оф топик , ако е за верување информацијава , а ја не сум знаел дека имаме и ракометен клуб под "наша капа" на Реал , значи догодина ќе има некој кој за првпат ќе игра за реал а е македонец
По ова, стана очигледно дека старо-новиот претседател на Реал, Флорентино Перез е решен да инвестира во сите клубови кој се под капата на брендот Реал Мадрид, па така во пресрет на новата сезона ракометниот клуб Реал влегува со големи амбиции како во домашното првенство така и во Лигата на шампионите, а посебно не радува фактот што Кире Лазаров ќе има голема шанса за прв пат да го подигне драгоцениот пехар на европскиот ракометен крем.
Гивен хахахахахахахНц, под спортското друштво Реал Мадрид има само тимови во фудбал и кошарка. Друг тим си е Суидад Реал, нема никаква врска со Реал Мадрид. Имало порано и ракомет, ама тоа било мнооогу одамна, а до пред некое време имаше тимови и во хокеј и во некои други спортови, но сега останаа само тимовите во кошарка и во ракомет.
--- надополнето ---
Добро е добро е.. :tv:
Нели Мурињо рече дека смета на него?.......Шо е до мене нека бегат,кунгфу-мајсторине ни требет:tv:
opsajd 10 metra iguain toa e gi unistija heheА зашто се бунеа Ирциве... све ми изгледаше регуларно.
супер е брао за Марија[/COLOR]
Добро е добро е.. :tv:
Од кога има оффсајд од гол аут???Голот од Ди Мариа беше офсајд,али небитно сепак беше екстра.Малку по малку се надевам ќе се пронајде и во Мадрид.
Абе се бунеа дека мислеа дека Игуаин ја чепна,ама овај само си се поттргна....Иначе мислам дека од гол аут имат офсајд...Од кога има оффсајд од гол аут???
Верувај погрешно мислиш и избриши си го постот пред да прочита некој што ги знае убаво правилата....Игуаин и да ја допре топката не постои никаков офсајд бидејќи одАбе се бунеа дека мислеа дека Игуаин ја чепна,ама овај само си се поттргна....Иначе мислам дека од гол аут имат офсајд...
p.s.link od prezentacijata?:smir: