- Член од
- 5 април 2009
- Мислења
- 874
- Поени од реакции
- 75
Е,ова баш и мене ќе ме интересира.....Ароганцијата на Мурињо е голема.:smir:Така да од него можам се да очекувамЕ сега...не за друго,ќе ме интересира кој играчи ќе играат,а кој не:pos2:
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Е,ова баш и мене ќе ме интересира.....Ароганцијата на Мурињо е голема.:smir:Така да од него можам се да очекувамЕ сега...не за друго,ќе ме интересира кој играчи ќе играат,а кој не:pos2:
Мои 90% 9/10Колку % е сигурно ова со Мур ?
Не нема да игра ама ич.Имајќи ги во тимот Алонсо,Диара,Ласс,Гаго и Гранеро нема да игра со тројца повлечени и еден креатор??Еве и пример што направи со Деко во Интер??Играчот си играше на неговата омилена позиција AM ама дојде МУР и одма DM притоа имајќи ги во тимот Занети,Камбијасо,Виеира и капак на све бараше да му се донесе Мунтари:nesvest:Или пак прашајте ги фановиве од Челзи со која формација играше Челзи додека беше Мур тренер во Челзи.Тој не викам не носеше трофеи ама ги носеше со анти-фудбал нешто што во Реал никогаш нема да го прифататСигурно со ваков тим нема да ми игра дефанзивен фудбал против тимови како Еспањол, Сарагоса и остали. Кога е потребно ке мора, али не верувам дека тоа ке биде често.
Епа со Мур на чело, двајца од овие твојве набројани сигурно си одат. Така да нема да мора да игра со тројца повлечени и еден креатор.Не нема да игра ама ич.Имајќи ги во тимот Алонсо,Диара,Ласс,Гаго и Гранеро нема да игра со тројца повлечени и еден креатор??
sakav toa da go postiram ama ti si me predvarilМои 90% 9/10D
Иначе бил понуден Ибра на Реал вчера и нашиве експресно го одбиле агентот на Ибра.
http://www.marca.com/2010/05/21/futbol/equipos/real_madrid/1274420013.html
Го сакаме ради Роналдо и Гути, догодина со Ибра многу појако ќе играат и двајцата.sakav toa da go postiram ama ti si me predvaril
inaku bas sakav da ve prasam dali go sakate ibra vo real
siguren sum deka barsa i da se resi da go prodade ibra ova leto nema sansi da zamine vo real,tuku samo onaka cisto me intersira vaseto mislenje dali go sakate vo real![]()
Нема шо да мислиш ти дали Барса се решавала, Барса знае од кај може да добие 80 миљони за Ибра, само од Реал и Сити. Го понуди на реал доби корпа, сеа ќе видиме од Сити.sakav toa da go postiram ama ti si me predvaril
inaku bas sakav da ve prasam dali go sakate ibra vo real
siguren sum deka barsa i da se resi da go prodade ibra ova leto nema sansi da zamine vo real,tuku samo onaka cisto me intersira vaseto mislenje dali go sakate vo real![]()
Каков Ибра бе гони ми го, поред Игуаин и Бензема уште Игуаин ми треба.
Мислам дека Мурињо нема да го донесе Маикон, пошо знае дека на Реал му треба лев бек а не десен. Така да Мурињо многу паметни трансфери ке направи ова лето ке видите, остајте ги Барса шо се палат со Виља и Фабрегас.
Хаххахахаххахаххахахахха само што станав од спиење брат, добро е го сменив.
Официјално: Ибра и Пике барале куќа во Манчестер![]()