- Член од
- 5 април 2009
- Мислења
- 874
- Поени од реакции
- 75
Е,ова баш и мене ќе ме интересира.....Ароганцијата на Мурињо е голема.:smir:Така да од него можам се да очекувамЕ сега...не за друго,ќе ме интересира кој играчи ќе играат,а кој не:pos2:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е,ова баш и мене ќе ме интересира.....Ароганцијата на Мурињо е голема.:smir:Така да од него можам се да очекувамЕ сега...не за друго,ќе ме интересира кој играчи ќе играат,а кој не:pos2:
Колку % е сигурно ова со Мур ?
Сигурно со ваков тим нема да ми игра дефанзивен фудбал против тимови како Еспањол, Сарагоса и остали. Кога е потребно ке мора, али не верувам дека тоа ке биде често.
Не нема да игра ама ич.Имајќи ги во тимот Алонсо,Диара,Ласс,Гаго и Гранеро нема да игра со тројца повлечени и еден креатор??
sakav toa da go postiram ama ti si me predvarilМои 90% 9/10D
Иначе бил понуден Ибра на Реал вчера и нашиве експресно го одбиле агентот на Ибра.
http://www.marca.com/2010/05/21/futbol/equipos/real_madrid/1274420013.html
sakav toa da go postiram ama ti si me predvaril
inaku bas sakav da ve prasam dali go sakate ibra vo real
siguren sum deka barsa i da se resi da go prodade ibra ova leto nema sansi da zamine vo real,tuku samo onaka cisto me intersira vaseto mislenje dali go sakate vo real![]()
sakav toa da go postiram ama ti si me predvaril
inaku bas sakav da ve prasam dali go sakate ibra vo real
siguren sum deka barsa i da se resi da go prodade ibra ova leto nema sansi da zamine vo real,tuku samo onaka cisto me intersira vaseto mislenje dali go sakate vo real![]()
Каков Ибра бе гони ми го, поред Игуаин и Бензема уште Игуаин ми треба.
Мислам дека Мурињо нема да го донесе Маикон, пошо знае дека на Реал му треба лев бек а не десен. Така да Мурињо многу паметни трансфери ке направи ова лето ке видите, остајте ги Барса шо се палат со Виља и Фабрегас.
Официјално: Ибра и Пике барале куќа во Манчестер![]()