Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
утре реал - атлетик билбао 2-2 :vozbud::vozbud::vozbud: вие си напрајвте филм дека нас ќе не тепа севиља и дека ќе бидете први а играте против атлетик со кои најмногу се мразите они газ ќе дадат само да ви ги расипат плановите исто како еспањол нас па да почекаме утре до 23 часот па после ќе правиме муабет кој ќе биде шампион:smir:
Седи, кец.

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
ќе видиме тоа гнасни се атлетик брат до душа цела сезона реал го немав изиграно да победи ама утре ќе го играм 1 да видам дали јас сум малерот кога и да го изиграв победуваше освен со барса и со лион

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
ќе видиме тоа гнасни се атлетик брат до душа цела сезона реал го немав изиграно да победи ама утре ќе го играм 1 да видам дали јас сум малерот кога и да го изиграв победуваше освен со барса и со лион
Камо ли вие изгубите, за Билбао е лесна работа. И Севиља дупе ќе дадат за да не бидете шампиони, добри односи имаме со нив, ни го дадоа Рамос, најдобриот десен бек после Салгадо што сме го имале, им го дадовме сеа Негредо, вториот најдобар стрелец кај нив оваа сезона, имаме добра поврзаност со нив, така да реално е да очекуваме дека ќе ни помогнат. :pipi:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Колку и да се гнаси, колку и да сакаат, утре немаат никаква шанса. А и незнам шо ќе го играш, 1.13 коеф е. Че ти крени на ливчето 9 денари. :D

Buji Buton

Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
Колку и да се гнаси, колку и да сакаат, утре немаат никаква шанса. А и незнам шо ќе го играш, 1.13 коеф е. Че ти крени на ливчето 9 денари. :D
абе не ми е за тоа да ми крени онака за инает ќе играм 1 цела сезона ги немам изиграно да победат реал најискрено.

а манга тоа ќе видиме дали ќе не победат севиља па не се они подобри од вас вас ве скапавме мислам дека со нив полесна работа ќе имаме 1-4 за нас :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
утре реал - атлетик билбао 2-2 :vozbud::vozbud::vozbud: вие си напрајвте филм дека нас ќе не тепа севиља и дека ќе бидете први а играте против атлетик со кои најмногу се мразите они газ ќе дадат само да ви ги расипат плановите исто како еспањол нас па да почекаме утре до 23 часот па после ќе правиме муабет кој ќе биде шампион:smir:
Види вака,Барселона може нема да киксне,ам РЕАЛ НЕМА НИКАКО ДА КИКСНЕ УТРЕ..Не за друго,ќе изгубиш спортска....Сега,јас ти велам..да се стрпиме до утре...ќе видиме кој е кој,и што е што...

Легендата Раул воодушевен: Вистинскиот водач на Реал е - Роналдо!

Во последните неколку дена играчите на мадридски Реал имаат полна уста комплименти кога станува збор за португалскиот репрезентативец Кристијано Роналдо.
На основата на фантастичните изведби и погодоци на Кристијано Роналдо Реал Мадрид сеуште е во борба со Барселона за шампионската титула на Шпанија.
Каталонците на две кола пред крајот имаат еден бод предност (93-92), но во престојниот викенд Барселона има вистински тест и можна опасност - гостувањето на Санчез Пижуан кај Севиља.
Неодамна Кака за Кристијано Роналдо изјави дека е генијалец, а во сличен тон, засилувањето вредно 94 милиони евра го опиша и живата легенда на Реал, Раул Гонзалез.
„Тој е првиот и последниот кој доаѓа и си заминува од тренинзите на Реал. Кога го гледам ми доаѓа често да си повторувам „можеш повеќе, мораш повеќе.“ - изјави Раул и продолжи:
„Кристијано Роналдо е вистински лидер на денешниот Реал и многу се лажат сите они кои мислат дека го интересира само личната статистика. Успехот на клубот е неговиот приоритет. Гој е голем победник, вистински мотиватор и фудбалер кој треба да биде идол за многу идни фудбалски ѕвезди.“

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
абе не ми е за тоа да ми крени онака за инает ќе играм 1 цела сезона ги немам изиграно да победат реал најискрено.

а манга тоа ќе видиме дали ќе не победат севиља па не се они подобри од вас вас ве скапавме мислам дека со нив полесна работа ќе имаме 1-4 за нас :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Шо има веза тоа нас ако сте не скапале, и ние ги скапавме Атл.Мадрид и Еспањол на два пати, па кај нив они ве скапаа по еднаш.

А за тоа дека терор Билбао ќе ви помогнат, сонувај. Разгледај малце хајлајтс од вашиот натпревар со нив на гостински терен, види како беа груби спрема вас, па после дој кажи ми дека ќе ви помогнат вас.

Buji Buton

Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
Шо има веза тоа нас ако сте не скапале, и ние ги скапавме Атл.Мадрид и Еспањол на два пати, па кај нив они ве скапаа по еднаш.

А за тоа дека терор Билбао ќе ви помогнат, сонувај. Разгледај малце хајлајтс од вашиот натпревар со нив на гостински терен, види како беа груби спрема вас, па после дој кажи ми дека ќе ви помогнат вас.
брат не ме сваќаш тие нема да ни помогнат нас ама вас ве мразат најмногу од се исто како нас што не мразат еспањол и се од себе ќе дадат само да ви расипат сеа ме свати што сакам да ти кажам?:smir:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
брат не ме сваќаш тие нема да ни помогнат нас ама вас ве мразат најмногу од се исто како нас што не мразат еспањол и се од себе ќе дадат само да ви расипат сеа ме свати што сакам да ти кажам?:smir:
И Атлетико не мразат најмногу од се, па го попија поштено. Билбао утре ќе доживеат бродолом, и ќе наплатат што не тепаа првиот натпревар, и за ќотекот што ни го удрија тогаш. Само се ќе биде џабе ако Барса не киксне.

Buji Buton

Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
И Атлетико не мразат најмногу од се, па го попија поштено. Билбао утре ќе доживеат бродолом, и ќе наплатат што не тепаа првиот натпревар, и за ќотекот што ни го удрија тогаш. Само се ќе биде џабе ако Барса не киксне.
а замисли и двете да кикснат :pos2::pos2::pos2:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Камо ли вие изгубите, за Билбао е лесна работа. И Севиља дупе ќе дадат за да не бидете шампиони, добри односи имаме со нив, ни го дадоа Рамос, најдобриот десен бек после Салгадо што сме го имале, им го дадовме сеа Негредо, вториот најдобар стрелец кај нив оваа сезона, имаме добра поврзаност со нив, така да реално е да очекуваме дека ќе ни помогнат. :pipi:
Абе по логикава и нас ни го дадоа Дани:)
Ама они гз ќе дадат за да влезат ЛШ, така да ќе биде весело. Добро за нас е што ќе се игра отворено и напаѓачки. А кажав и порано, очекувам да имате повеќе проблеми со Атлетик Билбао отколку со Мајорка. Ќе видиме утре дали сум во право:) И колку за споредба Депортиво во сезоната 99/00 ја ОСВОИЛ титулата со 69 поени, а Барса моментално има 93 и сеуште ништо не е сигурно :)

O

ob1

Гостин
Утре многу ке се напнам ако Барса киксне и Реал киксне.

Иначе утре во 23:00 ке се знае шампионот во Шпанија.

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Утре многу ке се напнам ако Барса киксне и Реал киксне.

Иначе утре во 23:00 ке се знае шампионот во Шпанија.
Никогаш не се знае...Логички е утре да се знае победникот,бидејки ако Барса киксне,Реал ќе биде,ако не она ќе биде...Ама има уште едно коло..никогаш не треба да се потценува др.тим..Не знаеме што ќе се случи натака..Чуда постојат...:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom