Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Реал е спремен да даде 30 милиони за Џерард

0 Коментари

Реал Мадрид веќе спремил 30 милиони фунти за капитенот на Ливепрул, Стивен Џерард, пишува денешниот број на Дејли Мирор.

29-годишниот играч за врска на мерсисајдците е крајно незадоволен од катастрофалната сезона на тимот од Енфилд и можно е да размисли за својата иднина во клубот.

Од Сантијаго Бернабе одамна сакаат да го привлечат англискиот репрезнтативец, тие и пред три години пробаа да го донесат во своите редови но тогаш тој ја отфрли понудата, исто како и онаа од Челзи за да потпише нов 6 годишен договор со Ливерпул.

Сега, Џерард повторно е на крстпатот во кариерата поради слабите резултати на својот роден клуб и несигурноста на менаџерот Рафаел Бенитес, токму тука се крие надежта на Реал МАдрид да успеат да земат една од своите најголеми трансфер цели во последните неколку години...
Ќе погодите ли кој ја објави веста???:pos2:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Реал е спремен да даде 30 милиони за Џерард

0 Коментари

Реал Мадрид веќе спремил 30 милиони фунти за капитенот на Ливепрул, Стивен Џерард, пишува денешниот број на Дејли Мирор.

29-годишниот играч за врска на мерсисајдците е крајно незадоволен од катастрофалната сезона на тимот од Енфилд и можно е да размисли за својата иднина во клубот.

Од Сантијаго Бернабе одамна сакаат да го привлечат англискиот репрезнтативец, тие и пред три години пробаа да го донесат во своите редови но тогаш тој ја отфрли понудата, исто како и онаа од Челзи за да потпише нов 6 годишен договор со Ливерпул.

Сега, Џерард повторно е на крстпатот во кариерата поради слабите резултати на својот роден клуб и несигурноста на менаџерот Рафаел Бенитес, токму тука се крие надежта на Реал МАдрид да успеат да земат една од своите најголеми трансфер цели во последните неколку години...
Ќе погодите ли кој ја објави веста???:pos2:
Големиот магнат меѓу медиумите...Спорт денес?:pos2:

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Утре многу ке се напнам ако Барса киксне и Реал киксне.

Иначе утре во 23:00 ке се знае шампионот во Шпанија.
Никогаш не ги потценувај Малага и Ваљадолид, гризат за опстанок :)

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Еве ја реакцијата на Ибра...Добра реакција,пред се
Ибра за една новинарка: Дојди кај мене па ќе видиш дали сум геј!
Дојди со својата сестра кај мене дома па двете ќе видите дали сум геј, и рекол изнервираниот Златан Ибрахимович на новинарката на една шпанска емисија.
Откако во јавноста се појави слика на која Златан Ибрахимович го држи клупскиот колега Жерард Пике за рака, а Пике го допира шведскиот репрезентативец по лицето, стигна и првата многу бурна реакција.
"Дојди со сестра ти кај мене дома па ќе видиш дали сум геј" - и рекол Ибрахимович на една новинарка на шпанска емисија.
Инаку, Жерард Пике неодамна беше прогласен за најсекси маж во Каталонија, а Златан е во брак со Хелена Сегер со која има и две деца. Од Барселона во јавноста пуштија соопштение дека 'клубот не коментира ирелевантни ситуации'.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Еве ја реакцијата на Ибра...Добра реакција,пред се
Ибра за една новинарка: Дојди кај мене па ќе видиш дали сум геј!
Дојди со својата сестра кај мене дома па двете ќе видите дали сум геј, и рекол изнервираниот Златан Ибрахимович на новинарката на една шпанска емисија.
Откако во јавноста се појави слика на која Златан Ибрахимович го држи клупскиот колега Жерард Пике за рака, а Пике го допира шведскиот репрезентативец по лицето, стигна и првата многу бурна реакција.
"Дојди со сестра ти кај мене дома па ќе видиш дали сум геј" - и рекол Ибрахимович на една новинарка на шпанска емисија.
Инаку, Жерард Пике неодамна беше прогласен за најсекси маж во Каталонија, а Златан е во брак со Хелена Сегер со која има и две деца. Од Барселона во јавноста пуштија соопштение дека 'клубот не коментира ирелевантни ситуации'.
Еми си го згрешила местото за постирање:kesa:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Вакви информации или кај Барса или во Примера...:pipi:
Ме болат очите,и не знам како ми избега од рака па пишав тука..И да видам дали нешто ново сте постирале,си го видов постот за Ибракадабра...:pipi::tapp:

Зинедин Зидан: Шпанија има два шампиони
Поранешната суперѕвезда на Реал Мадрид, Зинедин Зидан кој што во моментов е член од раководството на белиот балет смета дека годинава во Шпанија има два шампиони.
Според Зизу и Барселона и тимот на Реал Мадрид се еднакво достојни да ја освојат титулата во шпанскиот шампионт со оглед на тоа како двата тима се представуват сезонава.
Барселона и Реал МАдрид водат лута борба за титулата откако на 2 кола пред крајот каталонците имаат еден поен предност пред вечниот ривал.
Двата тима веќе ја поминаа границата од 90 поени, на тимот на Пеп Гвардиола му предстои клучното гостување кај Севиља а тимот на Реал го пречекува Атлетик.
„Прекрасно е што лутата борба продолжува. сеуште сме во игра, заостануваме само еден поен од Барса. Остануваат два натпревари до крајот а разликата е минимална“, изјави Зидан за Марка.
„Покрај тоа што сум дел од Реал Мадирд мислам дека ова што двата тима го прават ќе остане во историјата, погледнете само колку поени имаат собрано двата тима - никој досега не постигнал толку, за мене има двајца шампиони“, дополни француската легенда.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
А што треба Ибра јавно да изјави дека е хомо ? :tv:

Нека не биде толку нервозен, од еднаш не се станува педер, само да не му стане навика. :kesa:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
А што треба Ибра јавно да изјави дека е хомо ? :tv:

Нека не биде толку нервозен, од еднаш не се станува педер, само да не му стане навика. :kesa:

Може Ибра му покажува на Пиќе што како...:pos2: па после Пиќе атакува кон Пујол и така отиде цел тим.:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom