Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Еве уште една комбинација(претпоставка)како треба да изгледа дресот за 2010/2011.Би сакал ваква варијанта,некаква промена да има не само со оној чисто бел.

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Dale Madrid, dale, te sigo a todas partes, yo te quiero. Vamos a dar la vuelta al mundo entero, hay que ponerle un poco más de juego. Es lo que dice la gente que amamos al Madrid hasta la muerte. Así somos sus fieles seguidores, madridistas incondicionales."
...Една од најубавите песни за Реал Мадрид...Феноменален текст..:vozbud:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
a ти многу разбираш :tv:
Dale Madrid, dale, te sigo a todas partes, yo te quiero. Vamos a dar la vuelta al mundo entero, hay que ponerle un poco más de juego. Es lo que dice la gente que amamos al Madrid hasta la muerte. Así somos sus fieles seguidores, madridistas incondicionales."

Ајде Мадрид,ајде,те следам на сите страни,јас те сакам..Ајде да направиме една прошетка низ целиот свет,мора да поставиме малку повеќе игра во него..Тоа е она што велат луѓето-Дека го сакаме Мадрид до смртта..Такви сме ние, верни следбеници..Безусловни мадридисти...
Taка нешто ќе биде со преводот..Буквално не може да се преведе..па преведов да добие некоја смисла..

п.с-Др.нешто ти треба:tv::tv:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Еве уште една комбинација(претпоставка)како треба да изгледа дресот за 2010/2011.Би сакал ваква варијанта,некаква промена да има не само со оној чисто бел.
Ова е добро но како што се гледа десно доле е креација на некојси Зоран што значи нема никакви шанси да биде овој претпоставка или слично

Ова е официјалниот но не ми се бендисува само тоа што има јака :toe: инаку е супер

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.727
^ Не ме бендисува плавата боја... <3 црни траки <3... класика.

А ако стварно испратат (испратиле) понуда за Џеко овие се улави. Има многу подобри напаѓачи на избор од него ако решиле да купуваат. Најдобро нека го вратат Негредо и доволно.

А за Силва и Ди Мариа... некако исто ми се фаќа. Двајцата се одлични играчи. Малку повеќе сум на страната на Силва зошто може да игра повеќе позиции, но нас ни треба крило, имаме играчи за другите офанзивни позиции така да и Ди Мариа да биде купен ќе е одлично.

А можно е и Силва да бега за Јунајтед, па затоа сеа се вртат накај Ди Мариа.

Не знам зошто нема шпекулации за лев бек, сепак таму ни е дупката.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Утре ако излеземе на крај на првото место, доаѓајте на плоштад, гол ке трчам.:zlo:
:back:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
заедно ке трчаме бе :back:

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Шо е ова бе се нудисти се собрале.. Кој ќе се соблекува у собрание, кој низ плоштад.. :tv:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Едно ми е мака за утре.....Морам да одам Скопје,па нема да го гледам Реал после 2 и ол години постојано следење:kesa:.Да се надевам дека ќе тепаме,а комшииве ќе кикснат:pos2:.....И ќе биде се добро:tv:

Член од
23 ноември 2009
Мислења
88
Поени од реакции
3
Koja ќе ја даваат утре на Алфа?

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Составот според Марка

Ако е Гути во игра заедно со Кака очекувам многу течна игра и лесна победа .... а тука е и Марсело кој е одличен по левата страна(во напад) :tv:

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
утре реал - атлетик билбао 2-2 :vozbud::vozbud::vozbud: вие си напрајвте филм дека нас ќе не тепа севиља и дека ќе бидете први а играте против атлетик со кои најмногу се мразите они газ ќе дадат само да ви ги расипат плановите исто како еспањол нас па да почекаме утре до 23 часот па после ќе правиме муабет кој ќе биде шампион:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom